פליפר!!!

Phantom Planet

New member
פליפר!!!

מישהו זוכרת את הסידרה הזאת אם ג'סיקה אלבה???? זה היה משודר בערוץ 6 ואם אני לא טועה היה לזה רק 2 עונות..... מי ראה???? אני זוכרת שהייתי מכורה לזה!!!! איזה עונה הכי אהבתם??? מישהו זוכר מי השחקן ששיחק איתה שם בעונה הראשונה????

ברודי

New member
זוכרים בטח זוכרים.

ראינו ודאי שראינו..(מדחיקה את התקופה ההיא). שנאתי את ג'סיקה שמה, דבר שהשפיע עלי קשות בתחילת מלאך שחור. עכשיו כשאני נזכרת ממש שנאתי אותה בהתחלה.. (לוגן לעומת זאת
) רק ככה באמצע העונה הראשונה התחלתי להתלהב יותר מג'סיקה. (מה לעשות שהיא היתה לגמרי שווה וזה בלבל אותי כי הייתי רגילה לדמות המעצבנת והצדקנית שלה בפליפר) אבל אז שכחתי בכלל מפליפר (bring back.. bring back..
) והתמכרתי לדארק
ולג'סיקה
ממש סיפור מרגש...
לזכר הימים שעברו (תודה לאל!!)

ברודי

New member
עוד אחת..

כי אני כבר באתר ההוא ויש שמה תמונות..
מעניין על מה היא עצבנית כ"כ בתמונה.. בטח איזה פושע תורן תיכנן להכין לו סנדוויץ' פליפר ללאנץ'. "אתה לא תיגע בדולפין שלי" "אבל אני רעב" "הם שיחררו את וילי.. לך תאכל אותו.." "אבל אז הילד הקטן מהסרט יבכה" "אם לא תלך אתה תבכה" "אהה באמת? למה מה תעשי לי?" |ג'סיקה ג'וניור הופכת פתאום למקס| *זבנג* %$# 2@#$@ @%%% *פיפ* *פיפ* &^&
אני רק..... מתרגלת לפאנפיק......

ברודי

New member
או...

לא שזה באמת מהסרט אבל יש כזאת סצנה מפורסמת נכון? עם הטלפון... טוב פה סוף סוף יש לה תמונה חביבה!

ברודי

New member
מישהוא צריך..

להרביץ מכות לסטייליסטית שלהם. סיכות צהובות?! חולצה עם פרפרים?!

frikin shin

New member
תמונה יפה!!!

ואין מה להשוות!!! היא סך הכל הייתה ילדה יפה שם שעשתה קטעי משחק קטנים ונחמדים. אני אישית בהיותי צעירה (עללללללקקקק) אהבתי את הסדרה

Phantom Planet

New member
לא נכון

אני מזה אהבתי אותה בפליפר... מתתי עליה שם... הייתי ממש מכורה אליה... שהסידרה ירדה אז הייתי מזה עצובה!!! עברו כמה שנים מאז שזה ירד ועדיין הפרצוף שלה והשם שלה נישאר לי במוח... ששמעתי על מלאך שחור אני מזה התלהבתי... אבל לא יודעת... התגעגעתי לג'סיקה אלבה הישנה של פליפר... לא יודעת איך להסביר את זה... פשוט הייתי שרופה עליה... ליפעמים לא אכלתי צהוריים רק כדי לראות את פליפר!!!

ברודי

New member
..על טעם ועל ריח.. ../images/Emo13.gif

למה ויתרת על צהריים? אוכלים ליד הטלויזיה

dilan angel

New member
פליפררר../images/Emo99.gif

ממש לא סבלתי את ג'סיקה שם! תמיד אמרתי "אוווווףף עוד פעם המעצבנת הזאת!!!" אבל כיום היא השחקנית הכי אהובה עליי אז היא הייתה נראית לי כמו אידיאנית קטנה כזאת..חח

shanyz

New member
אני אהבתי פליפר../images/Emo70.gif

ג'סיקה הייתה ממש חמודה, וגם הדולפין
אני אוהבת דולפינים! יאוו בא לי שידורים חוזרים
אגב ברודי- אחלה תמונות.. תגידו, בת כמה היא הייתה שם? ואיזה שפתיים גדולות יש לה
לא שזה משהו רע..
זה דווקא יפה..

ערוץ 6 אוהב שידורים חוזרים

(אפילו יותר מדי, ראו מקרי "אריזה משפחתית", "נשואים פלוס" ו"צער גידול בנות"). אם תפגיזו אותם בבקשות, אולי הם ישדרו את הסדרה שוב... שווה לנסות...

למעלה