פליסטי

shawn 1

New member
פליסטי

היי כולם! אני חדש פה, ורציתי רק לחפש אנשים שירצו לדבר בפורום על הסדרה המדהימה והסוחפת שהתחילה אתמול במקום "אלי מקביל" ..... מי שירצה לדבר שיכתוב... ובבקשה בבקשה , לא לכתוב בכלל ספוילרים! אני מבקש....תודה
! ואגב, מישו יודע מה יהיה אחריי שתיגמר פליסטי?? אני כזה סומך על HOT3 (השולטים!) שיחזירו אחריי שתיגמר פליסטי את "דוסון קריק", או את "ג'ק וג'יל"... מישו יודע אם יש תקווה, או שיבטלו תשעה הזאת של אלי מקביל ופליסטי , שעה של סדרות ש.ח.??? תודה מראש!!

axnholic

New member
שלום

עוד לא צפיתי ב"פליסטי", אך אני מתכוון להתחיל היום. אתה מוזמן לפתוח שירשור חדש על הפרק של היום.

shawn 1

New member
סבבה.........

כבר פתחתי..... רק בבקשה, מישו יודע מה יהיה אחריי "פליסטי"?? והאם HOT3 ישדרו את כול 4 עונות פליסטי??? והאם "ג'ק וג'יל" או "דוסון קריק" יחזרו בש.ח.??? אני נואש לדעת...... והאם HOT3 ישארו עם הרצועה הזו של 23:30 בלילה של ש.ח. של סדרות ש.ח.? כי לדעתי זה מצוייין!!! מי שיודיע שבבקשה בבקשה ירשום....
! מצטעעעעעעעררררר על כול השאלות, אני סקרן... ואין לי את מי לשאול!
!

axnholic

New member
אני אנסה להעביר את השאלות

לHOT3. לתשובות לוקח זמן מה לעבור אליי, אז אנא המתן בסבלנות.

shawn 1

New member
תודהההההה רבההה!! אני חייב לך!

אין לך מושג כמה זה חשוב לי!!

shawn 1

New member
ובבקשה שHOT3 יענו לך, תכתוב בהקדם

האפשרי......... זה באמת באמת חשוב לי.... מצטער על הקרציות........ ולכולם..תשתפו דעות בשרשורים שאני עושה: "הפרק היומי-פליסטי"...

shawn 1

New member
תודה רבה!! אתה מלך... סופסוף יש את

מי לשאול!!! יו! אני מחכה לתשובה
.... עד שבוע הבא תהיה תשובה?

axnholic

New member
חתימות אחר כך ../images/Emo13.gif

אני מקווה שהם יביאו תשובה מהר. פעם קודמת הם התעלמו לי מהשאלות.

shawn 1

New member
.........

(איך ביאסת אותי...!) למה הם התעלמו מהשאלות הקודומות שלך?? מה כבר שאלת?? ואיך ניסחת תהודעה שלך? THANK!

axnholic

New member
אל תדאג

זאת הייתה הפעם הראשונה שהם התעלמו. שלחתי להם מייל נוסף בנושא. את התשובה שלך אתה תקבל.

shawn 1

New member
תודה!!!!! ../images/Emo13.gif ... עשית לי תשבוע!!

אני כול היום מהרהר לי מה יהיה אחריי פליסטי כי רק לאחרונה התחלתי להתעניין בכאלה דברים... והרבה המליצו לי, הרבה , על פליסטי, דוסון קריק, ג'ק וג'יל... ועוד כמה... ואני לא יודע למה, זה פתאום נהיה דחוף לי + לדעת מה ייקרה איתם....! טוב, תודה רבה על העזרה (אתה בטח מבין כמה אני מודה לך לפי כול הסימני קריאה שלי), ואני מחכה פה לתשובה ממך...
מקווה שזה יהיה מהיר........ לוקח להם הרבה זמן? כי הוט זה כאילו תאגיד..או משו כזה?

axnholic

New member
אין לי זמן משוער

הם יכולים להחזיר תשובה היום [כבר בדקתי היום. בנתיים אין תשובה], או עוד כמה ימים בודדים.

axnholic

New member
שום דבר

אני מתחיל לחשוב שהם לא קיבלו את השאלה. אם עד מחר אין תשובה, אני שולח מכתב חריף לHOT3

shawn 1

New member
תודה רבה, שאתה לא מתעלם מזה

כמו אנשים אחרים שביקשתי מהם...!!
! והשאלה לא אמורה להיות מסובכת או משו כזה, זו השאלה בגדול: "מהן הסדרות שיהיו (בש.ח. , אולי) אחריי "פליסטי"?? ומתי תהיה "דוסון קריק" בש.ח. , אולי אפילו באמת במקום פליסטי??" זהו בכול מקרה, תודה! ואני מחכה, אולי יענו... נחכה...
! ותודה שוב!!

shawn 1

New member
מי שרוצה, יכול לרשום דעות או כול

דבר אחר בשירשורים שאני פותח כאן של "פליסטי"..
!

M a r y J a n e

New member
אתה מעריץ של שון בלומברג? ../images/Emo13.gif

בינתיים רק שמעו אותו בסדרה.

למעלה