פליסה

inbalmy

New member
פליסה

שלום איך עושים סיומת לפליסה אורגנזה ? אני רוצה לחבר פליסה אורגנזה לסיומת של שרוול כחפת וצריכה לעשות סיומת בקצה אחרי שהפליסה קצת נפתח בקצןןת תודה!

שש שבע

New member
עושים את המכפלת לפני שמוסרים לפליסה

ואם לא עשית את זה, אז תך כלה ובקצה זה יפתח. או תעשי מכפלת רגילה, ואז עם מגהץ תחזרי על הקיפולים בקצה.

inbalmy

New member
היכן אפשר למסור בד לפליסה?

תודה על התשובה- ואיך עושים תך כלה? יש לי מכונת אוברלוק מקצועית איפה יש בארץ יצרני פליסה? תודה!

רות מלר

New member
אני לא מצליחה למצוא את יהודית בדפי זהב

את זוכרת איך קוראים לעסק שלה ? רשמתי פליסה ולא קיבלתי אף אחד בגרוזנבג ולא בנחלת בנימין

lirola

New member
פליסה יהודית

"פליסה יהודית" גרוזנברג 23 (בחצר) תל אביב 03-5175397

רות מלר

New member
דיברתי איתם הם נחמדים- אדיבים- ומסבירים נפלא

ככה עלה בדעתי למסור לפליסה בד שיפון שקניתי לפני שנה.שושנים אדומות על רקע לבן. אמא שלי תתחדש בחצאית לרש השנה.. הם מכינים פליסה ברוחב שבין 1 ס"מ עד 10 ס"מ עובדים בימים ראשון עד חמישי בין 8 בבוקר ל- 2 בצהריים ביצוע תוך 4 ימים. בפעם הבאה שאהיה בתל-אביב אמסור.

lirola

New member
הם דיברו על מחיר?

את מביאה להם את החצאית גזורה או בד לפני שאת תופרת?

רות מלר

New member
מחיר לפליסה

את צריכה להביא את החצאית עם תפרי צד ומכפלת לסופי של 1.2 אני חשבתי שצריך 3.6 הוא טוען שמספיק 3 (הם זזים בכמה מ"מ בין קפל לקפל) לוגבה של 60-65 ס"מ היקף סופי 1.20 הוא רצה 60 ש"ח לא שאלתי אם כולל מע"מ או לפני בכל מקרה גם אם צריך להוסיף מע"מ המחיר נשמע לי טוב .

שש שבע

New member
והם עובדים בשיטה של פעם, מכניסים קפל קפל ביד

לשבלונה, וככה כל הקפלים יוצאים יפים ואחידים. בשיטה היותר "תעשיתית" יכולים לראות איך הבד "התגלש" והקפל לא יצא מדויק.

שש שבע

New member
פליסה שמש, זו גיזרה של חצי פעמון

את יכולה לא לגזור את המותן רק את הקשת התחתונה, ואת יכולה לא לחשב אורך סופי כי הם עושים עד מטר ועשרים. אחר כך תגזרי מה שאת רוצה . אם את רוצה פעמון מלא, אז את צריכה 2- פליסה שמש. עכשיו באופנה מאוד הפליסה, בשמלות כלה. בשלוש השנים האחרונות הפליסה נכנס ככה בהיסוס וזהירות, אבל היום הוא ממש צועד בגאון. מה שהתחיל להיכנס שוב לאופנת הכלות היא גיזרת אמפייר, מה שהיה מאוד באופנה עד לפני כשש שנים ונזנח, נכנס שוב. אבל בשינויים. הרבה אמפייר, והחצאית משודרגת, ל...שכבות. לפליסה, לפליסה משולב בשכבות עם תחרות וריקמות, , הפליסה על החזית של השמלה, על ההינומות -חגיגה אמיתית , הוצאנו לאחרונה כמה שמלות שיצאו סופר מדהימות בגלל שילובים שלכתחילה יכולים להיחשב מטורפים, (אבל אנחנו הרי מתפרעים חופשי בתנאי שזו לא שמלה חשופה)., וזה כשכל שמלה שלנו לא יוצאת מכאן אם אין עליה את האישור שלנו שהיא יפה.

למעלה