שיר ענק של צביקה מהתקופה הכי חזקה שלודמדומים כמה שיר אהוב
שלמה זה מהתקופה האהובה או פחות
קאבר שאוהב או פחות
הבנתי שלאחרונה אתה אומר שלא כול תקופות הצביקה בעיניךשיר ענק של צביקה מהתקופה הכי חזקה שלו
שלמה זה אכן מהתקופה האהובה
הקאבר לא הכי מכיר של סינרגיה
נכון ואני עדיין חושב ככה. בשלב מסוים הוא התחיל לשעמם למרות הברקות פה ושםהבנתי שלאחרונה אתה אומר שלא כול תקופות הצביקה בעיניך
מה זאת אומרת שעמם אם בסדר לשאולנכון ואני עדיין חושב ככה. בשלב מסוים הוא התחיל לשעמם למרות הברקות פה ושם
חזר על אותו סגנון של שירים ולא הצליח באמת להביא אקסטרה רגש בשלב מסוים. מה שעבד בשנות ה- 70 מעולה, פחות עבד בשנות ה- 80 וה- 90 גם עליי וגכם על הקהל. אי אפשר להשוות שיר כמו "ארטיק קרטיב" ל"אין לי איש מלבדי" מהקדם אירוויזיון. אני חושב שהוא התחיל להשתמש באותו טריק לאורך כל השנים והיה פחות מגוון בפופ לעומת יגאל, אבי וזמרים אחרים. זה לא אומר שהוא לא זמר גדול אבל לא כל השנים היה חזק.מה זאת אומרת שעמם אם בסדר לשאול
סבבה לגמריחזר על אותו סגנון של שירים ולא הצליח באמת להביא אקסטרה רגש בשלב מסוים. מה שעבד בשנות ה- 70 מעולה, פחות עבד בשנות ה- 80 וה- 90 גם עליי וגכם על הקהל. אי אפשר להשוות שיר כמו "ארטיק קרטיב" ל"אין לי איש מלבדי" מהקדם אירוויזיון. אני חושב שהוא התחיל להשתמש באותו טריק לאורך כל השנים והיה פחות מגוון בפופ לעומת יגאל, אבי וזמרים אחרים. זה לא אומר שהוא לא זמר גדול אבל לא כל השנים היה חזק.
לא מעלה השבוע פליליסט אם בסדר לשאולחזר על אותו סגנון של שירים ולא הצליח באמת להביא אקסטרה רגש בשלב מסוים. מה שעבד בשנות ה- 70 מעולה, פחות עבד בשנות ה- 80 וה- 90 גם עליי וגכם על הקהל. אי אפשר להשוות שיר כמו "ארטיק קרטיב" ל"אין לי איש מלבדי" מהקדם אירוויזיון. אני חושב שהוא התחיל להשתמש באותו טריק לאורך כל השנים והיה פחות מגוון בפופ לעומת יגאל, אבי וזמרים אחרים. זה לא אומר שהוא לא זמר גדול אבל לא כל השנים היה חזק.
אני בונה אותו עדיין. יש לי תחושה שבזמן האחרון אני וזר על אותם שירי ואני מעדיף להביא שירים שלא היו בפלייליסט שלי קודם.לא מעלה השבוע פליליסט אם בסדר לשאול
סבבה . רק שאלתי לא התערבתי . אם מפרסם. לא מעבר.אני בונה אותו עדיין. יש לי תחושה שבזמן האחרון אני וזר על אותם שירי ואני מעדיף להביא שירים שלא היו בפלייליסט שלי קודם.
זה בסדר גמור ששאלת, השאלה היתה נכונה ובמקוםסבבה . רק שאלתי לא התערבתי . אם מפרסם. לא מעבר.
זה בסדר גמור ששאלת, השאלה היתה נכונה ובמקום
זה לא היה ברור, השאלה לא היתה ברורה.איזה קאבר דברתי על רוני חחחח של אדם
לאט לאט גדל עלי דודו טסההפלייליסט השבועי שלי:
1. איזה יום- דודו טסה
נזכרתי בו היום, שיר גדול!!
2. אגרוף- עדן בן זקן
שיר חזק ביותר שלה
3. אישה חופשייה- יהורם גאון
עוד שיר מושלם מאלבומו "אלף נשיקות"
4. עוד נגיע- ירדנה ארזי
שיר מלא באופטימיות ותקווה
5. תוצרת הארץ- אריק איינשטיין
שיר מלא בהומור עם ביצוע אדיר
6. מהגרים- חוה אלברשטיין
מדהים, מדהימה האומנית הזאת
7. ברושים וחמניות- דני רובס
אוהב מאד את האלבום הזה משנת 1993
8. לולו- אתי אנקרי
עם כל כמה שהיא אומנית אחרת ממה שהתחילה, מעדיף אותה בתחילת הדרך
9. תאונה- קורין אלאל
מהפנט חושים
10. סערה- אילנה אביטל
מתוך האלבום "כיוונים נעלמים" 1988
11. אהביני- רמי קליינשטיין
מאוהב במוסיקה שלו ובשירתו
12. גבר הולך לאיבוד- שלמה ארצי
שיר אדיר, 1978
13. קליפה-איה כורם
אומנית מצוינת
14. נולדה מחדש- שלווה ברטי
אלבומה השני והמעולה נוצר לאחר שהבריאה והחלימה ממחלת הסרטן בגיל צעיר
15. מקסיקו- אביב גפן
שיר אדיר
16. ערב ניגונים- יזהר כהן
להתרפק על המוסיקה של פעם
17. חמש בבוקר- דנה ברגר
מתוך האלבום המופתי "תוך כדי תנועה" 2003
גם אני לומד להתאהב בו בדודו טסה- אומן משובח ומוכשר ממשלאט לאט גדל עלי דודו טסה
צריכה להכיר יותר את האלבום הזה של מר רובס
לולו מיוחד יפה שאוהב
תאונה לא מכירה מאיזה אלבום זה?
השאר לא רעים פחות או יותר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.