סוד רוני עברי לחדר אין לך מילה רמי קלנשטיין הניחילי ענוג נוער שולים נורית גלרון לבד בקרנבל
A ady18 Well-known member אתמול ב- 07:42 #1 סוד רוני עברי לחדר אין לך מילה רמי קלנשטיין הניחילי ענוג נוער שולים נורית גלרון לבד בקרנבל
F feldman89 Well-known member אתמול ב- 15:35 #2 מדרג בהנאה רבה את הפלייליסט המשובח הזה וטעם מצוין 1.רמי קלנשטיין הניחילי 10 2.נורית גלרון לבד בקרנבל 10 3.סוד-רוני 10 4. ענוג- נוער שוליים 10 5. אין לך מילה- עברי לידר 9.5
מדרג בהנאה רבה את הפלייליסט המשובח הזה וטעם מצוין 1.רמי קלנשטיין הניחילי 10 2.נורית גלרון לבד בקרנבל 10 3.סוד-רוני 10 4. ענוג- נוער שוליים 10 5. אין לך מילה- עברי לידר 9.5
F feldman89 Well-known member אתמול ב- 16:38 #5 שאלה קטנה: היית אומרת שהשירים החדשים של עברי מבשרים על קאמבק מוצלח או שקצת קשה להתייחס לזה כקאמבק מאחר ועברי תמיד מוציא שירים?
שאלה קטנה: היית אומרת שהשירים החדשים של עברי מבשרים על קאמבק מוצלח או שקצת קשה להתייחס לזה כקאמבק מאחר ועברי תמיד מוציא שירים?
A ady18 Well-known member אתמול ב- 16:39 #6 לדעתי מוציא בשנים האחרונות קצת בינוני. טוב שחזר לטוב יותר.
F feldman89 Well-known member אתמול ב- 18:58 #7 נכתב ע"י ady18: לדעתי מוציא בשנים האחרונות קצת בינוני. טוב שחזר לטוב יותר. לחץ כדי להרחיב... גם אני הרגשתי שחלק מהשירים היו פחות. האלבום האחרון לא ריסק אותי שנה שעברה
נכתב ע"י ady18: לדעתי מוציא בשנים האחרונות קצת בינוני. טוב שחזר לטוב יותר. לחץ כדי להרחיב... גם אני הרגשתי שחלק מהשירים היו פחות. האלבום האחרון לא ריסק אותי שנה שעברה