פליי פארטי

פליי פארטי

הייתי ב2 עד היום קבוצה קטנה. והוזמנתי למשהו דומה.. מעניין אותי מה היחס שלכם לפליי פארטי. דעתי גם תגיע...

אודה ולא אבוש

מעולם לא הייתי.... אז אין לי מושג קלוש.... אני מניחה שמסגרת קטנה ומצומצמת של אנשים המכירים אחד את השני יכולה להעצים דברים. ובאשר למשהו גדול ועמוס משהו שם בעיני הולך לאיבוד אבל כאמור אני לא מדברת משום ידיעה לכאן או לכאן

Dan_Kap_

Active member
תלוי

הייתי במסיבות שכאלו, ארגנתי גם כמה כאלו - והתשובה לשאלה מה היחס שלי תלויה באיזה אופי נושאת המסיבה. בעיני, פליי פארטי טובה יוצרת מרחב שמאפשר לאנשים להכיר, לדבר, לשחק, ליהנות באורח בטוח יחסית. העבודה על כך מתחילה, לדעתי, עוד בשלב שבו מזמינים אנשים להשתתף בה - בבחירת האנשים, במידע המועבר להם על המסיבה ואופיה, בכללים שמוגדרים מראש למסיבה, ברמת תיאום הציפיות של המשתתפים ובמיקום הנבחר למסיבה. במהלך המסיבה עצמה, חשוב שהכללים יובהרו לכל המגיעים, שהמארחים יתכננו פעילויות שיסייעו לאנשים להכיר ולשבור את הקרח ושיהיו אנשים מזוהים מראש ובצורה ברורה כ-DM (Dungeon Master(). תפקידם לאפשר לפעילויות השונות להתנהל בבטיחות, לסייע למי שנזקקים לסיוע או חושבים שמשהו איננו כשורה ולשמור על התנהלות תקינה ומכבדת של המסיבה. מניסיון - כשכל אלו מתקיימים, מסיבה שכזו היא אירוע מהנה לכל מי שמשתתפים בו. [ אשמח לשתף מניסיוני- לכל מי שרוצים לארגן מסיבה כזו ]

Master Stav

New member
היתיי ארגנתי .....

שהחברה טובה ומוקפדת ....והכללים ידועים וברורים ..... כיף אמיתי שמשהו מתפקשש ....בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

השתתפתי בשתיים

האחת במועדון הנו לימיטס במהדורה קודמת שלו והאחת בבית פרטי. אישית לא הצלחתי באמת להנות מאף אחת מהן כראוי. לשמחתי בכל אחת מהן היו כמה בודדים שאתי שמחברתם האישית נהניתי. למה? כי הכללים לא היו ברורים והיו שניסו לגעת בי בדרכים אלו ואחרות כשלא רציתי בהם. העובדה שיש פלייפארטי אינה אומרת שכולם מותר להם מה שמתחשק באותה שניה עם כולם! כי המקבץ של האנשים לא התאים. וגם כי פשוט לא התפתחה אווירה נכונה. ואולי - כי הציפיות שלי, אחרי ששמעתי ניסים ופלאות, היו בשמיים וכגודל הציפיות גודל האכזבות.

gidionline80

New member
מסקנה

זה פוטנציאל לכיף גדול תלוי איפה איך כמה ולמה חויתי טובים יותר וטובים פחות

למעלה