פלייר לגיל ראסטה

amitais

New member
פלייר לגיל ראסטה

קו שחור בעפרון, צבע בפוטושופ. (קצת פריהנד ברקע)

SCaToPHaG

New member
אהבתי את הטיפוגרפיה הידנית

ואת הצביעה של הבחורה. מעניין איך כל העסק נראה מודפס.

הגרזן

New member
חביב

הדמויות הקטנות למטה רשומות בצורה מעניינת, רק חבל שחלקים אחרים בעבודה ניראים מחופפים, בעיקר הפרצוף הגדול במרכז . הצורות שמגדירות את הצבעים שרירותיות ומפורטות מידי. קצת איפוק היה יכול לשפר את התוצאה. כנ"ל לגבי דמות הרקדנית, התנועה הסיבובית מתוארת יפה, ולא היה צורך להגיש אותה בקווים מיותרים.

amitais

New member
הגרזן

ה"חיפוף" הוא כיוון למראה מלוכלך וידני. השרירותיות מכוונת, אבל אולי זה היה יכול להיות פחות מפורט. הרקדנית: הכוונה הייתה להמשיך את עבודת הקו שלמטה, אבל ניסחפתי לעשות "יפה" את הצבעים. יש אצלי קונפליקט בין בנייה מושכלת קונסטרוקטיביסטית לבין רישום חופשי אקספרסיבי (סליחה על המילים הגדולות). אני משתדל ללמוד את הבנייה המושכלת, כדי שהיא תהייה שם בסופו של דבר ביסוד הדברים בצורה אינטואיטיבית כשאני רושם חופשי.

moshikgulst

New member
מוצלח! מאוד אהבתי!

הבחורה נראית כמו גרסת ראסטה לבחורה של פרנק פרזטה... הייתי רוצה לדעת מה היה תהליך העבודה מבחינה רעיונית: מה גרם לך לצייר קומפוזיציה דוקא כזאת? למה דוקא "פונטים" כאלה? אישית, העין שלי קצת הלכה לאיבוד בחלק התחתון של הצגת האומנים המופיעים.

amitais

New member
הגולסט

כן, יש משהו פראזטאי, בייחוד במותן שלה. התהליך התחיל מנקודת מוצא תוכנית מובהקת, שזה דבר טוב. ההרכבים הישראלים הם מוצלחים מאוד, לא פחות ואולי אף יותר מהאמן שמגיע מג'מייקה או מבריקסטון. הם נותנים פייט טוב, ולכן החלטנו גיל ואני להתחיל להגדיל את המקום שהם מקבלים גם בפרסום. עם זאת עדיין מוקד המשיכה העיקרי מבחינת הקהל זה שם של אמן זר שהם לא יכולים לראות כל יום. לכן בניתי את המדרגות של הטקסט כשכבות אחת על השניה. כך יוצא שהשמות של הישראלים באים מעל השם הזר, אבל הוא עדיין הכי בולט. מצד שלישי מוקד משיכה לא פחות חשוב זה תחת עסיסי. כשהוספתי אותה, נוצר לי מין פסלון אוסקר כזה עם בסיס כבד. אפשר גם להגיד שהרקדנית רוקדת על בסיס שיש בו ג'יירוסקופ, וככה היא מניעה ומטלטלת אותו אבל הוא נשאר עומד על בסיסו הצר. מבחינת העין, חשוב שקודם כל אני אמשוך אותה עם התחת והתנועה והצבעים. עכשיו כשהיא שלי, יש לי זמן לתת לה להתחיל לפענח מה קורה למטה ולראות שיש סדר בבלאגן. יש?

למעלה