פלייר חגורות

האם יעזור?

במסגרת מבצעי מחסומים, הפלייר הזה מחולק לכל רכב עם ילדים לא קשורים + פלייר של הרשות למלחמה בתאונות דרכים, ואנו כולנו תיקווה כי הטקסט הזה, יעשה משהו להורים שלא חוגרים...

דניאל101

New member
../images/Emo26.gif

לפני חצי שנה הייתי בפעילות של עמותה בשם "דרך חיים" שעוסקת למנוע תאונות דרכים, והטענה שלהם היא שפרסומות שמפחידות את הציבור לא יעזרו (לתווך הארוך) בגלל שאין קשר ישיר בין חגירת חגורות לתאונת דרכים, רוב הסיכויים שאם תצא מהבית לא חגור תחזור הביתה בחיים! והפרסומות שמפחידות את הציבור גורמות להם לחשוב שמי שלא חוגר חגורה (בטוח!) ימות, דבר שלא נכון ולכן לא מתיחסים עליו. אני חושב שרוב הקבוצה שעברה את הפעילות לא השתכנעה, אבל עכשיו כשאני רושם את זה, ונזכר בכל הפרטים זה נראה לי מאוד הגיוני!

אלעד 602

New member
שמעתי הרצאה מאוד מעניינת בנושא

שני אנשים הגיעו לבית ספר והגישה שלהם הייתה שונה מאוד באמת מן הפרסומות הם אמרו שצריך לעודד אנשים לחגור חגורות בטיחות ולא דרך הפחד ממוות לדעתי זה מאוד הגיוני וזה טמטום להשקיע מליוני שקלים !!! בקניית זכויות יוצרים של פרסומת מאירלנד. ההרצאה הייתה מאירת עיניים וצריך לעשות לדעתי משהו באמת שקשור לרצון לחיות ולא הפחד למות.

דניאל101

New member
נראה לי ששמענו אותה הרצאה!

זו עמותה בשם "דרך חיים" שאני שמעתי את ההרצאה פעמים, היה מרצה קבוע בשם ליאור, ובכל הרצאה הצטרף עליו אדם שנפצע בתאונת דרכים! יכול להיות שאנחנו מדברים על אותו הדבר??

udi gidron

New member
זה עוזר!

אני מתנדב במתנ"א ואני חייב לציין שבחודשים האחרונים יש שיפור מדהים לטובה בחגירת חגורות בטיחות מקדימה אבל גם מאחורה - הלוואי שימשך כך!

ראםJarasMan

New member
הלואי, העזרת ג'ה ראסטפריי

זה בטוח עוזר. סעו בזהירות
.

למעלה