פליירינג

פליירינג

בוקר טוב חצילים וחצילות ! כבר שעה שלמה שאני מחפש וחופר ולא מוצא שום דבר ברשת על פליירינג חוץ מקורסים שעולים כסף. ידוע לכם על איזה אתר כזה (עברית\אנגלית) שיש שם שמות של הדברים הבסיסיים ? ואולי תמונות\סירטונים של תנועות בסיסיות ? עד כה אני שולט בזריקת בקבוק מיד ליד כשהוא עושה כמה סיבובים והכנסת קוביות קרח לתוך כוס מאחורי הגב (זה מה שלמדתי מהברמנים באילת) :] אני רוצה להרחיב את הידע שלי במינימום עלות אשמח לקבל עזרה\תשובה בקשר לשאלה. תודה רבה והמשך יום נעים
ואני לא חדש כאן למקרה שעולה בכם השאלה מי זה לעזאזל ומה השאלות האלה שהוא מפיל עלינו.. כתבתי פה כמה וכמה הודעות ואני קורא כל הזמן יודע עליכם הכל!

katadgi

New member
פליירינג

קודם כל ברוך הבא וטוב גם להצהיר נוכחות מדי פעם שנדע שאתה קיים. אז קודם אינ אומר שאם אינך עובד בבר עם ברמנים שמופיעים עם בקבוקים אז הזמן ללמידת הפליירינג יהיה איטי יחסית למה שתוכל ללמוד בקורס פליירינג (8 מפגשים, 3 שעות כל מפגש שמלמדים אותך המון) אבל אם אתה קצר בכסף ו/או אתה מעוניין ללמוד את מופע הפליירינג לבד אז הנה לך כמה אמצעים:
אתר הבית של זמן אמיתי - יש שם 5 סרטונים אם אני לא טועה על ברמנים ישראלים (לא רעים ויש מה ללמוד)
אתר Bottlesup אתר לרכישת ציוד פליירינג (לא זול בכלל, אבל זול מהארץ)
אם יש לך תוכנת שיתוף אי-מיול, יש מספר לא מועט של סרטונים שמסתובבים ברשת
בכדי ללמוד לבד הייתי ממלי לך לפרוס שמיכת פוך ולהתאמן עם בקבוק עמיד לדוגמא: J&B
במופע הפליירינג דרושה קוארדינציה טובה והרבה זמן אימון, כמה שתשקיע יותר ככה המופע יראה טוב יותר
רק טיפ קטן; כשאתה זורק את הבקבוק או תופס אותו, תשתדל לזוז עם הגוף והידיים בצורה שלא תראה מקובעת הרבה בהצלחה אחי, ותזכור, תרגול תרגול תרגול

למעלה