פליירים שאני מקבלת בדואל בלי סוף
תגובה לפליירים שאני מקבלת מיחד בתנופה במייל. [מזכירה לכם שאתם עושים שימוש במאגר כתובות שלא יכול לשמש לטובת הבחירות. אנא חדלו!] מלבד זאת הפעם קצת גדשתם את הסאה: חמש שנים ישב ראש הרשימה שלכם בתמיכתכם במועצה ופעם אחת לא קרא לפרסם פרוטוכולים. בטח שלא מסמכים כשהוא היה סגן ומי שעומד מאחורי הרשימה שלכם היה ראש מועצה. יחד בתנופה,
פעם אחת הרמתם יד, כתבתם מכתב, קראתם
בדרך כלשהיא אחרת לשקיפות ולפרסום הפרוטוכולים? לא, מיקי עשה את כל הנ"ל (לא רק הוא) ואתם תפסתם טרמפ.
אתם טוענים שאתם מחוייבים למנהל תקין וכו'. יחד בתנופה,
פעם אחת קראתם בישיבה מהמניין או שלא מהמניין לעצור מהלכים לא תקינים? פעם אחת הרים האיש שלכם את ידו להגיד שהביצועים של המועצה הם מנהל לא תקין? לא, מיקי עשה, אתם לקחתם טרמפ.
תכניות שהמועצה עושה ולציבור תהיה השפעה עליהן - ממש כמו שנבנה המבנה של הכבשה. ישבה ועדה שנתיים ויותר (עוד מתקופת אגסי) של מעל שלושים איש, בדקה את כל החלופות, והמליצה מה שהמליצה, ואתם בניתם בין לילה במחטף את היחידה מעבר לכביש. מכוער, לא מתאים לדרישות, מסוכן, וישמש את צורן לנצח. יחד בתנופה,
פעם אחת הרים האיש שלכם את ידו להגיד שלא נכון לעשות מחטפים כנגד החלטות מועצה?
לא, מיקי אמר, כתב, נלחם, אתם לקחתם טרמפ.
אפילו בימי המועצה הזו היו ועדות, לא צריך לתבוע את הקמתן, אלא שמי בכלל סופר אותן. יחד בתנופה,
מישהו מכם מכיר את החלטות הועדות? את המלצותיהן? טרחתם לקרוא לפחות?
לא, מיקי העלה אותן לישיבות ועכשיו אתם תופסים... טרמפ. יחד בתנופה,
אתם מבטיחים לפרסם כל הסכם, אז הגיע הזמן שתפרסמו ברשות הרבים מה הובטח לצ'וח וליוסי מיד לאחר הבחירות.
מיקי עשה זאת תמיד ועושה זאת גם היום. אתם... תפסתם טרמפ. אני אגב - נגד טרמפיסטים.
תגובה לפליירים שאני מקבלת מיחד בתנופה במייל. [מזכירה לכם שאתם עושים שימוש במאגר כתובות שלא יכול לשמש לטובת הבחירות. אנא חדלו!] מלבד זאת הפעם קצת גדשתם את הסאה: חמש שנים ישב ראש הרשימה שלכם בתמיכתכם במועצה ופעם אחת לא קרא לפרסם פרוטוכולים. בטח שלא מסמכים כשהוא היה סגן ומי שעומד מאחורי הרשימה שלכם היה ראש מועצה. יחד בתנופה,