פליינג בייבי

The orange Lady

New member
פליינג בייבי

טוב.. קראתי פה קצת.. אני קיבוצניקית לשעבר ועכשיו לומדת בקיבוץ בכל אופן מישהו יכול להסביר לי או לתת לי פרטים על הפליינג בייבי.?.. הבנתי שזו להקה ממש טובה... תודה מראששש

Slim Jim

New member
אני עייף כבר מלדבר עליהם...

להקה שפעם הייתה בנויה על 3 קיבוצניקים מאיזור עמק חפר. כיום נשאר רק אחד-גדי אלטמן (באס וקולות רקע), שהוא מקבוץ מגל ובנוסף גם סולן בוטן מתוק בקרקס. אך הפליינג בייבי ממש לא מזכירים את בוטן. גבע אלון (גיטרות ושירה), אפשר לומר שהוא המוח והfrontman של הלהקה והוא עצמו מושפע מאד מneil young ואפשר לשמוע זאת בחלק מן השירים. גבע גם עושה הופעות מחווה לניל יאנג. את רשף שחר, המתופף, הם העיפו מהלהקה ועכשיו הוא נותר בקבוץ ולאחרונה קיבלו אותו שוב כחבר! יאיי! במקומו הביאו את איסר טננבאום (אם אני לא טועה בשם) מלהקת רוקפור. אקיצר, הם מנגנים אחלה גראנג' ועכשיו גם הוציאו את אלבומם השלישי תחת הלייבל Blue Sun Music Ltd. מה שטוב בהם זה ההופעה שהם נותנים ויש להם משהו ייחודי, שקשה להסביר. אניווי, לא משהו טיפוסי. מי שרוצה, שידבר איתי בסולסיק. השם שלי זה RAZN ואני גאה להחזיק בידי את הgeva alon and flying baby master collection!! עוד שאלות?? מישהו?....

Indian Friend

New member
לי יש שאלה...

מה שלומך?
אה ועוד משהו להוסיף.. בהופעה שהיינו בבארבי הם אמרו שהמתופף שניגן איתם קוראים לו גיא משהו והוא חדש, אז אולי הם החליפו את איסר טננבאום? אולי? היתכן? אה? אה? תגיד לי!

Slim Jim

New member
שתקי! ילדה בת 14 שכמותך!

נכון. בהופעה זה לא היה איסר. אין לי תשובה לכל שאלה. באופן רשמי, איסר הוא המתופף החדש, והגיא הזה לא נראה לי. בכל אופן, בין אם כן הוא החליף את איסר ואם לא, את פרשת רשף שחר לא נשכח ולא נסלח. אפילו, אם הוא נראה כמו אובר שתפס פינלנדית כוסית.

Indian Friend

New member
אני לא בת 14! חוצפה!

גבע עשה לך שטיפת מוח בקשר לגילאים שלנו! חוצפה...
ובקשר לפרשת רשף שחר, בוודאי שלא נשכח ולא נסלח! בכל הופעה שנהיה צריך לצעוק להם "רוצים את רשף!" עד שהם יחזירו אותו. סתם, עדיף לו כבר לא לחזור, עם היחס הזה... והקטע עם הפינלנדית בהחלט תמוהה במקצת..
ערב שלום

Slim Jim

New member
הפוֹרטין הזה הפך כבר לקאָלט!!../images/Emo6.gif

דרך אגב-ראית את הכנפיים הצבעוניים של ורד ג'רבי?
shure would make you laugh... כל הקטע שפתאום היא קופצת ושרה... די בהמתי.

Indian Friend

New member
חחח ראיתי!../images/Emo6.gif

איזו בהמה זה מטורף.. והיא לא מפסיקה לקפוץ!

Indian Friend

New member
אחרי שעובדים ברפת זה כבר לא ממש

..מפריע, זה סתם כמו פרה שמדברת עברית. שצועקת עברית.

יוּבָל

New member
פרה זו חיה חמודה.

את לא מכירה את ורד... ורד ופרה זה לא אותו דבר.

יוּבָל

New member
כדי שיהיה יותר קל...

כנסי למומה, חפשי על הפלייג בייבי. תמצאי שם מידע+קטעים משירים מהאלבום השני inner world (נעשה באופן עצמאי, אבל ניראה לי שעדיין אפשר להשיג אותו בחנויות. אני ראיתי אותו בת"א פעם ב50 שקל.) את יכולה גם להכנס לגוגל ולכתוב פליינג בייבי (בעברית) ותמצאי כול מיני דברים...

למעלה