פלייליסט

PinkWin

New member
אייטיז, ישראלי:שלמה ארצי, דיויד ברוזה,

פוליקר,יהודית רביץ, משפחת בנאי
וקצת ספרדית והאוסים.

TriPax

New member
איזה ספרדית?

אם את אוהבת גיטרות ספרדיות, את צריכה לשמוע את Rodrigo y Gabriela. שני גיטריסטים מקסיקניים במקור, שמנגנים על גיטרות פשוט מעולה. אין מילים, אין תופים - שתי גיטרות קלאסיות והמון המון כשרון. יש להם ביצוע מצויין ל- stairway to heaven...

PinkWin

New member
אממ למשל Joe Vasconcellos

אני שונאת גם קצת פורטוגזית, איטלקית גם, אני אוהבת את רמזוטי וכמובן הגרסאות של מנזנטינה השירים של ברוזה בספרדית. אני אוריד את השיר שהמלצת היום, נראה איך הוא

TriPax

New member
יחי ה-Random

אין לי פלייליסט ואני תמיד שומע את כל המוזיקה ברנדום...לא יכול לשמוע משהו ברצף הגיוני. בבית אני מכין במחשב פלייליסטים לפי מצב הרוח, אבל בנגן אני שומע הכל: Coldplay Sergio Mendes - מוזיקה מעולה בפורטוגזית. Red Hot Chilli Peppers Black eyed peas Damien Rice Blur Sting Train Outkast Bon Jovi Kanye West וכל מיני פסקולים: Kill Bill, Ocean 12, Snatch, Once Upon A Time In Mexico.... וגם עברי: אביב גפן, שלום חנוך, מיכה שטרית, החברים של נטאשה, עברי לידר, יזהר אשדות...

PinkWin

New member
גם אתה שומע פורטוגזית? פשש

תמליץ תמליץ לי על שירים.

TriPax

New member
האמת היא שבעיקר sergio mendez

יש את האלבום timeless שהתפרסם בארץ בזכות החידוש שהוא עשה אם Black eyed peas, יש את האלבום Brazileiro, שהוא ממש נחמד. אני צריך למצוא מוזיקה פורטוגזית קצת פחות קצבית ויותר רגועה...

hafraapsichotit

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

air amy winehouse- back to black bob marley- chant down babylon frente gorillaz lauren hill peter bjorn and john sean lennon- friendly fire system of a down the roots- game theory

pardoi

New member
אז ככה

בנגן זה משתנה המון... כרגע יש מירי מסיקה, אריק ברמן, אפרת גוש, דנה ברגר, רד הוט צ'ילי פפרס, אירוסמית, אלאניס -אקוסטי אסף אמדורסקי מוסיקה קלאסית ובטח עוד כמה ששכחתי בפלאון יש צלצולים מתוכניות ילדים (גברת פלפלת, ביבמה, הקטקטים) לצד מירי מסיקה כמובן ואריק ברמן ועוד כמה

ebi83

New member
טוב אז כרגע יש לי את...

stan getz dire stairs הדורבנים מוש בן ארי דודו טסה הדג נחש אבל עוד פחות מחודש מביאים לי את האייפוד 80 ג'יגה, ואז אין יותר סינונים!!!

M i s s i

New member
אהמ..

כל יום, בדרך לעבודה עברי לידר coldplay הופעה בלייב ועוד כמה matchbox twenty משינה מירי מסיקה justin timberlake the frey אהמ, מן אוסף כזה של billboard top 40 שקיצצתי ממנו את כל האיחסה :) לא זוכרת.. מן ערבוביה כזאת

למעלה