פלייליסט עסק שחור - 31.5.2007

RunNGun

New member
פלייליסט עסק שחור - 31.5.2007

שעה ראשונה התקווה 6 - אם אפגוש את אלוהים Lil Mama - Lip Gloss סאבו וקותי עם מעיין - מסיבה Eve - Tambourine Sean Paul - Get Busy קוואמי - מלחמת פופ Fabolous Feat. Jay-Z & Uncle Murda - Brooklyn Cypress Hill - I Ain't Going Out Like That Shop Boys - Party Like A Rock Star Twista Feat. Pharrell - Give It Up שעה שנייה היאמאנז עם סקיי - לא בא סתם Tony Touch Feat. Tru Life, Lumidee & Joel Ortiz - We Run New York P-Funk All Stars Feat. Prince - Paradigm (דליקטס מיקסטייפ) Beck - Hollywood Freaks (דליקטס מיקסטייפ) הנדסה מילולית עם בייאן - לא תיקח את זה ממני 51% - כל אחד רוצה להיות משהו Radiotrip - Lonely Juelz - Last Night (פינת היציאה!) Pharaohe Monch Feat. Mr Porter - Gun Draws Trincas - Remember Me DJ קארס - סוגר בריח

skretch

New member
אני מת לשמוע את המיקסטייפ של רוב

בלילה סוגר בריח נשמע יותר טוב, רדיו טריפ עם חומרים מעניינים ולשמוע שיש בעתיד כל מני ספיישלים לפני שסוגרים את התכנית? רגשות מעורבים.

skretch

New member
העייפות משפיעה

אני מאוד רוצה לשמוע את המיקסטייפ של רוב. ממה ששמעתי עד עכשיו זה נשמע טוב מאוד. סוגר בריח של קארס נשמע טוב, ועוד יותר טוב בלילה כשאתה עייף, מתאים למצב רוח וכל זה. רדיו טריפ עושים דברים מעניינים. אני אוהב את טורנטייבליזם ויש להם סגנון משלהם. לשמוע שרוצים לסגור את העסק זה מבאס, אבל לשמוע על הספיישלים שהולכים להיות משמח. רגשות מעורבים. קפיש?

DJ JuVi

New member
הפלייליסט של השבועות האחרונים....

ממש, ממש ממש טוב. לצערי לא יוצא לי לשמוע את התוכנית, אבל אישית אני ממש אוהב את הפלייליסט הזה.

MC SammY

New member
אני ממש, ממש ממש

מסכימה עם ג'וב

DJ$upreme

New member
זה היה כל כך ../images/Emo1.gif

הסליחה עם היוצרים אבל האולפן כמעט נרדם בקטע הזה.

DJ$upreme

New member
זו דעתי האישית

וההתרשמות שלי. לירון הוא עורך התוכנית ובוחר את המוזיקה. ברוב הדברים הוא קולע גם לטעמי ומביא בינגו, אבל לפעמים לא. עסק שחור היא דמוקרטיה עדיין, במובן שלי לפחות מותר לספר אחר כך מה לא אהבתי.

SensaiToro

New member
התקוה 6 - אם אפגוש את אלוהים, למי יש?

גרסא נקייה או גרסא מוקלטת מהעסק? אשמח להשיג את השיר..

למעלה