פלייליסט עסק שחור - 26.4.2007

RunNGun

New member
פלייליסט עסק שחור - 26.4.2007

שעה ראשונה Swizz Beatz Feat. R Kelly, Jadakiss & Lil Wayne - It's Me Bitches (Remix) שב"ק ס - מספר אחד (ShimiSonic Remix) Eve - Tambourine House Of Pain - Jump Around Timbaland Feat. Jay-Z & Justin Timberlake - Give It To Me Remix Big Pun Feat. Fat Joe - Twinz John Ortiz Feat. Akon - Keep On Callin קוואמי - מלחמת פופ Kanye West Feat. Nas, KRS One & Rakim - Classic Talib Kweli - Get By שעה שנייה מומי לוי - לא ולנטינו Body Count - Body Count אדרנלין - סטנדרטים אחרים Hutzpa - The Shtatel Crooked I - I'm Throwed Freestyle קוטג' - אב שבשמיים 51% - ארבעה ראפרים וולקן עם YK - לאט לאט Stephen Simmonds - Tears Never Dry (לזכרו של דור בן-ארצי ז"ל)[

RunNGun

New member
משפט אחד

השיר של מומי לוי פשוט... איך נאמר את זה... ע-נ-ק!!!!! אחד הדברים היותר טובים שלו שאני זוכר...

da^Lord

New member
ובאותה נימה

השיר של וולקן ו YK פשוט טוב. אהבתי נורא.

../images/Emo45.gif קטע מעולה

ממש הופתעתי (עדין אין לי את הEP, מה לעשות) לירון היה חד מתמיד אתמול, היציאות על מירי מסיקה (הפעם בכמות גדולה מהרגיל) היו כל כך במקום. שמחתי לשמוע את קרוקד איי בעייסק, הראפר הזה כל כך מוכשר והוא רצח את DMX בקטע הזה. "פינת הייעוץ" קצת צולעת לדעתי, אבל יש לה פוטנציאל. בסך הכל הייתה תוכנית ממש מהנה השיר לזכרו של דור היה מרגש... הייתי רוצה לשמוע בתוכנית הבאה את השיר שהקליטו לכבוד קשמר.

moshe alfasi

New member
מה?

אני שומע הדוק של מומי כבר שנים, אוהב את כל הפרוייקטים והשירים שהוא מוציא, בדיוק חזרתי הביתה, והייתי כבר בחניה עם הרכב, ולירון אמר שיש סינגל שני של מומי, אז נשארתי, פשוט התחרטתי על הרגע הזה, פשוט שיר גרוע, לא מראה בכלל את היכולות של מומי, אחד הטקסטים הגרועים (סופרים???) וההפקה פשוט לא מעניינת, התבאסתי לחלוטין. אני כ"כ מקווה שהאלבום הזה הולך להמשיך את האלבום הראשון מבחינת הפקות סול, כי הסינגל השני הזה, אחד הגרועים ששמעתי בחיי.

לירון

הגרסה של CLASSIC שאתה שם זה הרימיקס של פרמייר. הגרסה המקורית של ריק רובין טובה יותר.

Pootie Tang

New member
יש מצב שמישהו מארגן לי את השיר של קוטג'?

בדיוק ביומיים האחרונים אני שומע כמעט כל הזמן את האלבום של בויאקה, ונזכרתי שוב עד כמה האיש הזה מלך.

למעלה