פלייליסט עסק שחור - 19.4.2007

RunNGun

New member
פלייליסט עסק שחור - 19.4.2007

שעה ראשונה שב"ק ס - מספר אחד (ShimiSonic Remix) UnkleJam - Love Ya Eve - Tambourine קוואמי - מלחמת פופ Timbaland Feat. Justin Timberlake & Jay-Z - Give It To Me (Remix) Kanye West Feat. Rakim, Nas & KRS One - Classic קשמר - סיבוב ניגוב (לזכרו של אנדריי ברודנר ז"ל) החברים - נועד בשבילך (לזכרו של אנדריי ברודנר ז"ל) Brother Ali - Uncle Sam Give A Damm Stephen Marley - Chase Dem Soulico - This Is Why I Got 5 On It P-Money Feat. Akon - Keep On Callin שעה שנייה איאם - בנות נות 51% - כל אחד רוצה להיות משהו -------DJ MESH - LIVE SET------- קנדוג עם אלון ז'אן - לא מספיק לאהוב Jin - Rain Rain Go Away מומי לוי ואיילה אינגדשט - נוצה ברוח שאנן סטריט - הבזק אור חולף

RunNGun

New member
ראשית - התנצלות

אין את הסט של מש (לא, הוא לא באמת ניגן את אלון ז'אן
) שהיה פשוט SWEET, אבל מאוד הייתי ממליץ להשיג את ההקלטה ופשוט מי שמכיר - ידע לזהות ומי שלא - סתם יהנה ממה שהוא עשה שם, לראות אותו על הפטיפונים היה באמת לראות MASTER AT WORK, באמת מרתק... רציתי להגיד כמה דברים:
המחווה לקשמר ז"ל באמת היתה מרגשת, השיר עצמו היה כל כך יפה כי ראו שכל מילה שם, מה שנקרא, יוצאת מדם לבם של המבצעים וזה היה באמת יפה ומכובד. אבל מה שריגש אותי בעיקר היה הראיון, כי ראית איך כולם (כולל לירון... אין מילים לתאר את האיש הזה) פשוט התרגשו ולא היה מה להגיד.... עד היום אני זוכר את מה שהלך כאן כשהוא הלך שם בגבעות של הארץ היריבה (הארורה) הזאת, ועדיין פשוט כואב לי על האיש, כי כמו שאני ראיתי אותו כשהוא כתב כאן וכמו שכולם כתבו עליו - פשוט זה היה איש שהחיוך היה הסמל המסחרי שלו (ולמה באמת החוק הזה של "הטובים מתים צעירים"?!?!?! לעזאזל...). לפני כמה זמן שמעתי שוב את "הנסיך הקטן מפלוגה ב'" שכתב יהונתן גפן הענק, והיתה שם שורה שכאילו נכתבה ממש על קשמר: "...והיה אם תראו שם ילד אחד, שפניו צוחקות ושיער לו זהב, תדעו שזה הוא והושיטו לו יד, ולטפו את אבק המדבר מעיניו..."
ובמעבר חד: תגידו, זה לא נשמע קצת חשוד שדווקא בחור אסייתי כתב שיר לזכר הקורבנות של הטבח בוירג'יניה? לא משנה...
והיה ממש כיף, במיוחד במסגרת הימים האלה שהכל הולך בהם (חוץ מהפנדל של שמעון גרשון
) העסק פשוט ישב בול. אוהב אתכם ביג טיים אבישי.

RamhsaK

New member
תודה

רציתי להודות לך ולכל מי שהיה באולפן. ובכלל לכל מי שעזר לנו בפרוייקט הזה. לירון, אתה באמת מדהים, תודה ואנחנו מעריכים את כל מה שעשית בשבילנו. התגובה שלך, אבישי, והעובדה שזוכרים את אנדריי - זה מה שבסופו של דבר עוזר לנו להמשיך את היום. תודה לך ולכולם, אירנה .

kraz11

New member
../images/Emo45.gif

תוכנית ענקית ,בעיקר המחווה לקשמר וכמובן הסט של מש ואם כבר מישהו זיהה אם היה שיר של רס קאס? אם כן מהו?

or001

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifמישהו הקליט את הסט של מש??

../images/Emo65.gif מזל טוב לאבישי ../images/Emo70.gif

רוץ ואקדח... לאן נעלמת לנו? לפחות לעסק לא הפנת ת'גב...
שיהיה לך 19 (זה 19 כן?) של בריאות, אושר והצלחה.

RunNGun

New member
20, כפרעליך ../images/Emo13.gif

ו.... לאן נעלמתי? לא יודע, פשוט הפסקתי להגיע לג'י מטעמי לימודים וכאלה, אבל בעצמאות אולי יש מצב שאני אבוא לג'י או משו, נראה

Funky Giraffe

New member
מזל טוב לאחד והיחיד

כבר בירכתי אותך אז אין לי כח לכתוב שוב הכל (מצטער... אם אני אעשה העתק הדבק זה יהיה נדוש מדי
) אבל אתה פשוט בן אדם שאין עוד כמותו. אין עוד. מלך. מזל טוב!

dune d

New member
מזל טוב מאן

עד 120 שנים של אושר שיהיו לך, מכול הלב.

L O L As Thing

New member
אבישי../images/Emo24.gif

אחד האנשים שאני יותר אוהבת ומעריכה.. ואחד האנשים שאני יותר מתגעגעת אליהם. רק היום בבוקר עלו בי קצת זיכרונות מתקופת הבצפר כשאתה ואליאור הייתם..שהיינו יושבים בהפסקה,חופרים אחד לשני במוח על מוזיקה..
איך עברו שנתיים מאז,מוזר לי.
אני מאחלת לך ליומהולדת 20 הכי הרבה אושר,הכי הרבה חיוכים וכיף,מוזיקה טובה והרבה שטויות,והמון המון אהבה
ותחזור לחולון,יש הרבה אנשים שמתגעגעים אלייך
אוהבת המון..

RunNGun

New member
איי לולה לולה ../images/Emo24.gif

חחחחחחחחחח איך שאליאור היה מחקה את רויאל
כפרה עליך, תודה!!!!!!!! ותודה לכולם על הברכות הנפלאות...

למעלה