פלייליסט עסק שחור - 12.4.2007

RunNGun

New member
פלייליסט עסק שחור - 12.4.2007

שעה ראשונה קוואמי - מלחמת פופ Capleton - Who You Callin A Nigga Uncle Jam - Love Ya Timbaland Feat. Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give It To Me Redman Feat. Timbaland - Put It Down Notorious B.I.G - Juicy Miri Ben-Ari Feat. Martin Luther King - Symphony Of Brotherhood Easy Star All Stars - Money - LIVE Gnarls Barkley - Transformer שעה שנייה Kanye West - Roses Outkast - Buckface הפליז - לגמור ודי Parvarim Refugeez - Yeah יודקיי - חצי קילו Elan - John Legend - Stereo וולקן - לאט לאט Jazzmatazz - No Time To Play

יש למישו תשיר של הפליז?

MILF Doom

New member
מישהו שמע את הדיסק של unklejam?

שמעתי את stereo, שיר גדול.. נראה לי ששווה לבדוק את האלבום

alexkarpel

New member
כבוד על תוכנית מצוינת בעיקר ה"עימות"עם מירי ב

ן ארי .שהיה מרתק .אלו דברים שבלי קשר אם אני מסכים איתם או לא חשוב שנאמרו ובצורה רהוטה ואמיתית .רדיו במיטבו

alexkarpel

New member
אה ויש לי הרגשה משונה שמתפתחת שערוריה רצינית

מירי בן ארי הוציאה מיילים לאנשי היפהופ בולטים שסיכומו הוא משהוא כמו איך יכול להיות שלירון תאני מנחה את עסק שחור וקריאה להדחתו .מתחיל להיות מעניין ממממממממ

Funky Giraffe

New member
אנשי היפ הופ בולטים? אה?

איזה אנשי היפ הופ כבר יש בארץ שהם כביכול *מעל* ללירון תאני?

BullsDuDe

New member
עסק בלי לירון זה כמו....

קיציס בלי פרידמן זה כמו...מיקי בלי יעקב זה כמו...סאבלימינל בלי שאמלי :) זה כמו...זה כמו...זה כמו כלום בלי לירון אין עסק ככה שאני לא מאמין שזה יגיע למצב של הדחה שלו, כי הוא לדעתי היחידי שיכול להדיח את עצמו.

youngdiz

New member
כמו שצריך. ../images/Emo45.gif

תוכנית מחורבנת ומעפנה שכלום בה לא קשור.

RunNGun

New member
"הדחתו"?

אני כבר רואה צבא של אנשי היפהופ שצובאים על אולפני גלי צה"ל ברח' יהודה הימית ביפו, פורצים לאולפן, חוטפים ללירון את המיקרופון וממליכים את סאבלימינל כמגיש של "עסק שחור".... נו באמת! לירון תאני הוא אחד האנשים שבזכותם יש דבר כזה שנקרא היפהופ ישראלי והיפהופ בעברית, וזה שהוא חושב (ובצדק) ש"אדון עולם עד מתי" לא בדיוק עושה כבוד לאסון הכי גדול שקרה לעם היהודי ואחד הגדולים שקרו בהיסטוריה האנושית (וזה בלשון המעטה), או חושב אחרת ממירי בן-ארי, לא אומר שהוא אינו ראוי להגיש תכנית היפהופ ברדיו. אני לא מכיר אישית את מירי, אבל היא לא נשמעה לי עד כדי כך שקופה ופופוליסטית....

Funky Giraffe

New member
לא יכלתי לזוז מהטלוויזיה באותו זמן

רק חבל שבעיות קליטה ניצחו אותי

למעלה