פלייליסט עסק שחור - 10.5.2007

RunNGun

New member
פלייליסט עסק שחור - 10.5.2007

שעה ראשונה Tony Touch Feat. Tru Life, Lumidee & Joel Ortiz - We Run New York Rich Boy - Boy Looka Here 50Cent - Amusement Park Swizz Beats Feat. R Kelly, Jadakiss & Lil Wayne - It's Me Bitches (Remix) Common - The People De La Soul Feat. Chaka Kahn - All Good Tenacious D - I'm The Only Gay Eskimo היאמאנז עם סקיי - לא בא סתם Timbaland Feat. Justin Timberlake & Jay-Z - Give It To Me (Remix) סאבו וקותי עם מעיין - מסיבה Eve - Tambourine שעה שנייה קוואמי - מלחמת פופ Ghostface Feat. Ludacris & Redman - Future Thugs קוטג' - אב שבשמיים Joel Ortiz Feat. Akon - Keep On Callin Ne-Yo Feat. Jay-Z - Crazy Rich Boy Feat. Andre 3000, Jim Jones, Murphy Lee, Nelly & The Game - Throw Some D's (Remix) Brother Ali - Uncle Sam Goddamm וולקן עם YK ו-Black Russian - העלייה איאם - תביט לשמיים Bob Marley - Concrete Jungle

TakTik

New member
תעשו לעצמכם טובה ותקנו את וולקן

בקרוב הפירוט, בנתיים, תסמכו עלי

../images/Emo45.gif מעולה

גם אני ארחיב עליו בקרוב. בינתיים לכו לקנות, שווה כל שקל מה-25 שתשקיעו עליו.

Self Made

New member
עכשיו המחיר ירד ל20

וברצינות שזה שווה את הכסף רק חבל שאין עוד חומרים

roycot

New member
הפיזמון של אייקון הוא הטוב ביותר ששמעתי

אי פעם, עד שאני אשמע יותר טוב. חבל שהבתים של ג'ואל לא מפוצצים. זה היה יכול להיות שיר ענק. הוא אמנם ראפר בינוני, אבל הוורסים שלו כאן פחות טובים מהממוצע שלו.

roycot

New member
נתקעתי על השיר הזה קשות

סו ווט אר היטרס? מיינלס!! שמישהו יעזור לי לצאת מזה! (כן כן.. 4 בבוקר, תמשיך לעבוד על עצמך)

MJamaicaM

New member
איזה מהשירים פה זה השיר..

שלירון אמר שזה להיט מועדונים?

MJamaicaM

New member
תודה אבישי אבל זה לא זה.. אבל מצאתי אותו

השיר שהתכוונתי זה Uncle Sam Goddamn האמת לא כזה טוב כמו שחשבתי אבל נחמד.. ד"א יש לך טעות בכתיה שלו זה לא עם דאבל M בסוף זה עם N בסוף תודה בכל מקרה..

roycot

New member
יא אללה

איזה פזמון מדהים זה. ואני בכלל לא אוהב את אייקון.

roycot

New member
מישהו יכול למצוא לי ליריקס בבקשה לשיר הזה?

אני לא מוצא בשום מקום

dune d

New member
השיר הוא במקור של אקון ביחד עם

P-Money ולא אם בתים של ג'ול.

roycot

New member
כן גבר אני יודע,

לכן מצאתי רק את הליריקס עם P. יש סיכוי לליריקס עם מר אורטיז?

roycot

New member
אם זה יקפוץ

מה טוב
מטקה
מטקה

למעלה