פלייליסט ההופעה בניצנים

פלייליסט ההופעה בניצנים

שעתיים שלמות משינה על הבמה בהופעה מעולה.... אני ארשום עכשיו פלייליסט לפני שאשכח...חוויות ארשום מאוחר יותר.... משהו קטן וטוב שלג צח אהובתי- בביצוע של בועז בנאי תנופה- בועז בנאי את לא כמו כולם גברת שרה השכנה אין מקום אחר אחכה לך בשדות אז למה לי פוליטיקה עכשיו להתראות נעורים שלום אהבה תחזור תחזור לא יכול לעצור את זה רני בפריז פולארויד התשובה הכוכבים דולקים על אש קטנה היא התווכחה איתו שעות ברחובות שלנו את באה לבקר רכבת לילה בן המלך- בביצוע של איגי * הפלייליסט לא לפי הסדר

dw2322

New member
לא היה "גזר גמדי" ../images/Emo7.gif

(או בשמו היותר מוכר
"בלדה לסוכן כפול"
) בדומה להופעה קודמת שלהם, כך שכבר לא הופתעתי מחסרונו אבל בכ"ז התאכזבתי מזה שהם בחרו להוריד אותו ולטעמי אפשר היה לשפר את הפלייליסט כך שלעניו דעתי לפחות ההופעה לא היתה מעולה (טובה אך לא מעולה). הצטערנו לגלות שהורידו גם את "אנה" וחסרונה של "המכונה" כן הפתיע קצת (ציפיתי שהוא יהיה בהדרן, אישית אני פחות מתלהב מהשיר הזה אבל רבים אחרים כן אוהבים אותו).

nWkobi

New member
פלייליסט ענק! ../images/Emo13.gif

אבל איפה המכונה ואיפה דני???

ההופעה בניצנים+_+

אני לא יודעת מה איתכם חביבי,,,אבל לדעתי ההופעה הייתה מקסימה! אין לי כח לכתוב חוויות אז חפיף;] ביבי:)

EINY380

New member
אני בד"כ לא כותבת פה...

טוב אני בדרך כלל לא כותבת פה וכל השטויות האלה, אבל נהתחלתי לאהוב את משינה לא מזמן זאת לדעתי להקה מדהימה באמת הייתי אתמול בהופעה שלהם (מתביישת לומר שראשונה אבל היי עדיף מאוחר מאשר אף פעם) היה מדהים עוד שניה גמרתי על הבמה... רק חבל שבועז בנאי שרצוי לציין שהוא יצור לא מהעולם הזה הרס את הביצוע של אחד השירים היפים "אהובתי.."

בועז לא הרס!!!!!

נכון, יובל יותר טוב ממנו, אבל אי אפשר להתעם מהכישרון שלו... חוץ מזה שהם שרים די דומה. ובקשר להופעה- היה ע-נ-ק! אני מקווה שזו הופעה רגילה שלהם, כי היא הראשונה שלי ואני רוצה ללכת לעוד הופעות :) הייתה הופעה כל כך אדירה....

אני אף פעם לא כותבת פה ../images/Emo6.gif

אבל אני חייבת לציין שבעז בנאי הוא מלך עולם
אולי בגלל שזו הופעה ראשונה שלך ציפית לביצוע של יובל והתאכזבת אבל זה לא אומר דבר וחצי דבר על בעז. הייתי כבר בהופעות שלו ושמעתי לא מעט שירים שלו (הוא מוציא אלבום באזור החגים השנה) והוא באמת באמת פרפורמר אדיר ויש לו קול מדהים.. אז או שציפית למשהו אחר או שאותך הוא לא תפס אבל זה לא אומר עליו שום דבר.. אני אישית התמכרתי אליו בשניה
הוא מופיע יום שלישי בתמונע אגב אם בא לך לתת לו עוד הזדמנות, אני מניחה שלבד ועם שירים מקוריים שלו הוא יישמע לך אחרת.. ועוד הערה- הוא ויובל ל-א שרים דומה בכלל, לכל אחד מהם יש את הקול שלו, הסגנון שלו והאמירה שלו ובגלל זה זה גם נשמע אחרת כשבעז שר את "אהובתי".. אחרת לא הייתם מרגישים הבדל, לא?
בכל אופן, אני באמת ממליצה בחום לתת עוד הזדמנות ואולי לנסות הופעה שלו עם חומר מקורי, אני מניחה שהוא יותר נינוח ובטוח עם חומר שהוא שלו ושבגלל שלא יהיו ציפיות קודמות לאיך השיר אמור להשמע זו יכולה להיות אחלה חוויה מתקנת..
אני באמת אשמח לראות אותך בתמונע
אגב, אפשר גם להיכנס ללינק הראשון שבחתימה שלי, זה המייספייס שלו, יש שם חמישה שירים מקוריים, זו עוד דרך להתרשמות.. סופ"ש נעים שיהיה

לדעתי...../images/Emo13.gif

אני גם כמוך חושבת שבועז הוא מדהים והכל...הוא שר יפה ומוכשר באופן יוצא דופן. נראלי שלזה גם התכוונה הילדה שכתבת לה,וזה מה שאני חושבת,למרות שבועז הוא זמר אדיר נפלא וכו'...היה עדיף שאת 'אהובתי' שזה אחד השירים היותר טובים של משינה,משינה היו שרים,ומשאירים לבועז שירים משלו,או שירים פחות טובים/מפורסמים של משינה. בכל זאת ולמרות הכל,ההופעה היתה טובה ובועז נורא הוסיף להכל,איש מוכשר ביותר:)

אהמ.

כן, כשבעז שר את אהובתי לא ממש שמתי לב להבדל... אבל הוא אכן יוצר אדיר. אשמח אם תמליצי על מספר שירים טובים שלו כדי שנוכל להתרשם מהיצירות שלו. והדר (חצי ירח חתיך הורס, למי שלא מכיר)-לא צריך להכחיש שאנחנו מכירות [;

אני אשמח ../images/Emo13.gif

עכשיו אני מסכימה איתכן, גם לי בדרך כלל קשה עם קאברים, במיוחד אם אני מאוד אוהבת את המקור.. וכדי להכיר יותר את בעז יש שלוש דרכים: האחת, המייספייס שלו, בו יש חמישה שירים מקוריים שאפשר לשמוע: http://www.myspace.com/boazbanai השניה, הקומונה שלו בתפוז שבה אפשר לשאול כל שאלה (רלוונטית) ויש שם אנשים שישמחו מאוד לענות ואני ביניהם: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=27590&smsMsg= והשלישית, היא כמובן להגיע לאחת ההופעות שלו כשההנאה מובטחת לדעתי
, ההופעות הקרובות שלו הן:
14.8, יום שלישי הקרוב, תאטרון תמונע, בשעה 22:00
30.8, סלקום ווליום, כינרת, בשעה 22:00 אני מניחה שבקרוב יהיו עוד הופעות ואם תרצו אפשר להתעדכן גם במייספייס וגם בקומונה
אני אישית מאוד מאוד (ועוד מאוד אחד
) אוהבת אותו, אני חושבת שהוא אחד היוצרים הכי מיוחדים שיצאו כאן בשנים האחרונות, אז גשו להתרשם, הוא ממש ממש שווה, ואני מאוד אשמח לפגוש אתכן בהופעות גם..

אוקי. אז בואי נעשה היכרות:

שלום חצי ירח חתיך הורס, איך קוראים לך? אתה בן או בת? איזה יצור אתה?

lenon333

New member
למה את לא מנצלשת ילדה?בשביל זה יש את הקומונה,

או את המסנג'ר שלו. אני מבקש שלא יווצרו כאן יחסים רומנטיים כי זה פורום משינה אך ורק בשביל המוזיקה. אם אתם רוצים ליצור קשרים שהם כאמור מחוץ לתוכנית הפורום אז לא כאן.תודה.

rony77

New member
סיכום הופעה קצרצר שלי...

למרות שהגעתי מוקדם ויכלתי לתפוס מקום ליד הבמה ,החלטתי שלא, גם מפני שלא רציתי להיות שורה ראשונה בזמן ההופעה של אריק ברמן+קרן פלס, וגם כי הפעם החלטתי שננסה אם אפשר להנות גם טיפה מאחור. האמת שמאד נהנתי ,היתה הופעה מעולה , פטי בם היתה הפתעה נעימה, בועז בנאי שהיה שותף ב-3 שירים (1 שלו ו-2 של משינה-אהובתי ופולורואיד) ,היה חביב ,לא יותר מזה. לדעתי השיא של ההופעה היה השיר הראשון של ההדרן ,איגי ואבנר עולים לבמה ,איגי לוקח גיטרה ,אבנר על הקלידים ,ועושים גרסה אקוסטית מדהימה של בן המלך שריגשה אותי מאד ואמרתי את זה לאיגי אחרי ההופעה. אחרי כל ההופעות האקוסטיות ואנשים שאוכלים תוך כדי ,נורא התגעגעתי להופעה רועשת ,עם זיקוקים אורגינליים באין מקום אחר שמטריף את הקהל. הקהל ,שהיה לידי לפחות ,היה מצויין ,והפתיע אותי מעט בידע שלו בשירים מעט פחות מוכרים. היה נחמד לפגוש את מייקל איגי אבנר ושלומי שוב אחרי ההופעה ,יובל לא יצא. בקיצור היה שווה ,היה מצויין.

rony77

New member
אז ככה ...

מחכים שכל הקהל יילך , עומדים ליד האזור שהם יושבים אחרי ההופעה , מחכים שהם יצאו להתאוור או משהו כזה, צועקים חזק חזק את השם שלהם ובדרך כלל הם באים .

למעלה