פלייליסט "גרוב" 29.7.06

Funky Giraffe

New member
פלייליסט "גרוב" 29.7.06

פורטרט - כל הכוונה נש - אין חדש מהשמש מרסדס בנד - בואי ונביא לך תFאנק פאנק'נ'שטיין - Dog & Cat פורטרט - במקום לבכות הדג נחש - הנה אני בא תומר יוסף - איש קטן שב"ק ס' - מכופף הבננות עדי מדנס - נשיר ב-לה לה יותם שכטר - גרוב הדג נחש - המכונה של הגרוב

Elfangor

New member
האמפ, אחלה רצועה, אבל מתחילה לחזור

פורטרט, פאנקנשטיין, הדג נחש ותמיד עוד שיר של שבק. בהתחלה זה היה סבבה, עכשיו כבר לא, באיזשהוא מקום זה מתחיל להיראות כאילו הם מכתיבים את הפאנק הישראלי, מיינסטרים פ'אנקי, גררר, קיוויתי שברצועה ישימו יותר להקות פחות מוכרות (לי לפחות) ופחות מיינסטרימיות, חבל.

Funky Giraffe

New member
הם שמו שיר של איתן אולמן ששנים

תהיתי למי הוא שייך "כמעט טוב" אחד השירים הכי גדולים בFאנק הישראלי לדעתי, בהפקה מוסיקלית של הבסיסט של הדג נחש השאלה עכשיו היא מאיפה משיגים את האלבום הזה...

dweck2k

New member
אני לא חושב שזה בכוונה

תראה, זה שהעריכה המוסיקלית בערוץ מזוויעה, זה סיפור ישן. אבל אני לא חושב שיש להם מספיק קליפים של פ'אנק. כלומר, אם היה מותר לעשות קליפ לכל דבר ולשלוח, אז יאללה בכיף. הייתי עושה ל"למה לא אמרת לי" או דברים ישנים אחרים. דוויק

אחי אני לא מסכים איתך

לפני שבועיים שלוש ראיתי ושמו קליפ של הדרה לויון ארד ושל המסיח ועוד כול מני דברים שלא שמים בדרך כלל. אבל השבוע זה היה נוראי , חסר טעם לחלוטין, 2 של הדג ו2 של פורטרט - מוגזם, ממש כאילו משהוא התעצל לחפש קליפים. אבל רעיון הרצועה הזו מבורכת בהחלט עדייף על יו יו יו רוי אדרי .

Funky Giraffe

New member
תראה, אבל להוציא את "כל הכוונה"

מהבויידעם זה דבר גדול... ראיתי את הקליפ הזה פעמיים, לפני שהכרתי את השיר. עכשיו אני מכיר את השיר ואת הקליפ :) I Said u Shut up!

למעלה