פלייליידי

אמממאאא

New member
פלייליידי

אז מאחר וקיבלתי מסרים בנושא החלטתי לענות לכולם בפרום. אני עוברת סדנא בת 5 פגישות על העקרונות. המנחה מעבירה לנו מיילים בעברית אבל אני לא מפרסמת בלי רשותה בפורום. בעקרו מתחילים בדבר אחד ואחרי 21 יום הוא הופך להרגל. עקרון 1 כל ערב להבריק את הכיור (מה שאומר לשטוף/לשים במדיח את הכלים) עקרן 2 כל בוקר לעבור על השירותים עם חומר ניקוי עם המברשת ועם סמרטוט או אפילו טישו לנגב את המושב והאסלה. תתחילו ותדוחו,זה ממכר.

אצלינו בכל מקרה מנקים שירותים כל

יום, פעם אחת יסודי, ושאר הפעמים לפי הצורך. ב
שיש בו הרבה בנים, שלא תמיד מכוונים למקום הנכון...
... זה פשוט הכרחי....
ולגבי הכיור הנקי בערב
: לי זה מאוד לא מתאים, כיוון שבערב אני ממש לא יכולה לעמוד על הרגליים, בגלל הוורידים. אני אפילו לא מסוגלת להתקלח בעמידה- אז אם האיש שוטף את הכלים, הכיור יהיה נקי, ואם לא- הכלים יחכו לבוקר

דרך אגב זה לא בדיוק הקונספט של הפלי

הפליילידי כי אם תסתכלו ברוטין בוקר שלהם רשום שאם לא הספקת לעשות את הכיור בערב תעשי בבוקר כפי שאמרתי לי מתאים יותר הקטע של לדווח שגם אם אני לא עושה בדיוק מה שרשמתי אני מרגישה לא טוב עם זה שאין לי מה לדווח בפורום ואז אני עושה משהו

ronchooli

New member
כמו דיאטה בקבוצת תמיכה

אז מה עוד חדש אצלכם? עשיתם את כל ההעברות שרציתם למחשב וכל זה?

ronchooli

New member
כנראה פיספסתי

חייבת לציין שהתמונות שלך מורידות לי ממש מועקה מהלב בכלל תוכניות כאלה של "עושים סדר בבאלגן" וכל זה ממש כיף לי לראות אותן זה כזה מדהים לראות איך בית שהיה כולו טינופת מהריצפה ועד התקרה פתאום הכל הולך יוצא מתנקה, פתאום רואים ריצפה תיקרה, ובכלל כל התהליך הנפשי שאנשים עוברים כשזה קורה זה מדהים אותי!

ronchooli

New member
וואי וואי וואי

איזה יופי! מצאת מציאות בתוך כל הבאלגן הזה? אני זוכרת ששאלת משהו על המחשב עצמו על העברת הכבלים שלו הסתדרתם?

מישהו מוכן להסביר לי ?

אנייודעת בוודאות שהיה שרשור של השינויים שעשיתי למה לא מוצאת אותו בחיפוש ?

I Was Hoping

New member
שאלה לי

הסדנא מבוססת על השיטה של הפלייליידי או משהו אחר? זאת מישהי מוסמכת מטעמה? לא כל כך הבנתי באיזו סדנה מדובר...

למעלה