פלייבקים -

bbee0

New member
פלייבקים -

יש איזשהי דרך קלה או פשוטה לחתוך ווייבים של שירה ואז ליצור פלייבק של השיר (אינסטרומנטלי רק), או מדריכים טובים לעשות את זה ברשת? דחוף מאוד אנשים.

בלתי אפשרי

כבר דנו בזה מלא.....אפשר רק לחתוך מעט תדרים שמאפייינים שירה , אבל להוריד לחלוטין זה עדיין לא קיים :)

bbee0

New member
את זה אני יודע שי אבל

עד לאיזה רמה אפשר להגיע עם "מעט התדרים" האלו? יש מדריכים או הסברים ברשת איך מנסים?

לרמה

שהפלייבק די נהרס ועמוס בבסים...למשהו רציני זה בוודאות לא טוב , אם אתה רוצה להשתעשע עם חברים או להתאמן על שירה אז כן לגבי התדרים....לא שאני יודע על מדריכים מסויימים , אבל לדעתי מסתובבות ברשת תוכנות שעושות את זה אוטומטית...תעשה גוגל על זה...

אוףףףףף שאלה שנשאלה כל כך הרבה פעמים...

ואני גם לא מבין למה. פייבק עולה היום כמה גרושים- בשביל מה לשבור את הראש.........ולקבל משהו מאיכות ירודה ?????

פלייבק (קריוקי) - תשובה אחת ולתמיד *

לאחר שנים של חיפוש אחר היכולת לקבל פלייבק הגון ככל האפשר ופישפוש בל חור אינטרנטי אפשרי, אפשר לומר שהפתרון ליצירת פלייבק משיר קיים נימצא אם כי לא במלוא הדרו אך הטוב ביותר כיום. כן, יש פתרון ל"בעיית" הפלייבק (קריוקי) אומנם לא הפתרון האידיאלי אבל בהחלט מניח את הדעת ואפילו יותר. הפתרון טמון בתוכנת הנגן הפופולארית בעולם, הווינאמפ. החל מגרסה 5 ומעלה. מה שעושים זה, לוחצים מקש ימני בשטח ריק בנגן (ווינאמפ) ואז: Options > Preferences > DSP Effect ולאחר שניפתח הפלאג המיוחל (Nullsoft Signal Processing Studio) נצטרך לבחור מתוכו את התוסף Stupid Voice Remover וכמובן שבכדי שהתוסף יעבוד נסמן V תחת האופציה Enable Processing ועם המכוון (הסליידר) נוכל גם לשלוט ברמת הVoice Removing כך שנוכל לבחור את עוצמת התדרים שיונמכו ולהיפך. יש להזכיר שהחברה שאחראית לטכנולוגיה הזו היא חברת אייווה שבשנת 1993 ייצרה את מערכות המיני NSX המעולות שבהן הטכנולוגיה הנ"ל עשתה את פעמיה הראשונים.

למעלה