פליטי AIS

itaics

New member
פליטי AIS

לכל פליטי הברית המתפוררת AIS שלום... חוץ מירון והשני פה המבוגר המקלל שיש להם ביחד 50 מדינות לא כולל כפולות... ברית SHADOWS תשמח לקבל את כולכם אחרי נפילת המעצמה המתפוררת והמזדקנת... לא יאומן... הברית הגדולה במשחק הייתה צריכה 3 שת"פ איתם (BIA' VIPER' CHAOS) ועדיין אתם לא עושים כלום... אני לא אוהב לחמם.. אבל קפצתם מעל הפופיק...

יוסף1122

New member
XD

מחפשים מישהו שיעזור לכם ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה עלובים

randy kit orton

New member
ווווואי תודה רבה אני כבר לא ידעתי

מה אני יעשה אנחנו מפסידים מצטער יוסף אני צריך להציל את ה51 מדינות שלי אני עובר תודה לך על הנדיבות ועכשיו ברצינות אם מישהו יעבור אליך שלח לי מסר לפרטי אם אתה רוצה אפילו בלי מספר מדינה אבל לא נראה לי שזה יקרה....

DaRKzLORD

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

פליטי AIS חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי XD א, נראה לכם שמישהוא ירצה לבוא אליכם? XDDDDDD ב, אתם תתפרקו לפנינו ג, אתם כרגע מתפרקים לא אנחנו ^.~

anovis

New member
ילד תירגע

תן כבוד לאויבים שלך ותקבל כבוד. תתנהג חרא כמו שאתה מתנהג עד עכשיו ככה יתיחסו אליך. ותפסיק כבר להספים, תשרשר הכל להודעה אחת שלך אתה רק עושה באלגן בפורום

למעלה