פליז תענו

פליז תענו

שאלה ובקשה. שאלה:יש מצב שחברה שלי לא גומרת מירידות? כאילו שאניורד לה והיא פשוט לא גומרת? בקשה:יש מצב שאנלא בדיוק ידע לרדת אז אם מישהו(בעיקר בנות)יסביר לי בדיוק אניודה לו מראש. תודה חבר`ה!

אם תקרא

קצת בפורום, תראה שממש ממש מתחת לפסט שלך יש שרשור שלם שבו מסבירים איך לרדת לבחורה.... הנה אחת התגובות. בהצלחה!

נכון...דיברנו על זה...

אבל עוד עצה קטנה בשבילך... היא צריכה להרגיש ממש בנוח איתך בשביל לגמור מירידה... אל תתחיל לרדת לה מיד..."תחמם" אותה לפני, תן לה להתחכך בך... תגיד לה שאתה לא נגעל ממנה...ושזה "עושה" לך את זה...זה מגרה אותך... (בנות צריכות לשמוע דברים כאלה בשביל "להתחמם"...) - ורק שהיא תהיה מוכנה תרד לה...

אפשר להגיד

שזה מה שני עושה,בל זה לא גורם לה לגמור מירידות,אולי לא כל הבנות גומרות? בל לכן שאלתי מה בדיוק לעשות

טיפיאי

New member
אה ?? מה זהה ?!

"תגיד לה שאתה לא נגעל ממנה..." ??!
ככה את "מחממת" אנשים ? וואי, אם היית אומרת לי כזה דבר הייתי "מתחמם" עליך... אבל לא בטוח שבצורה שהיית רוצה....
יקירתי, נסי לחשוב על בחור שמחמיא לך בצורה הבאה : " וואי מתוקה, את כל כך לא מכוערת !! " " ייאו אני לא מאמין כמה שאת לא מסריחה " " הריח של השיער שלך... כאילו, הוא הכיייייי לא חיריה !!! " " מה שאמרו על הכוס של הנשים זה לא נכון ... הוא הכי לא מסריח כמו דגים !!!! " הבנת , אני מקווה
למוח שלנו יש נטיה "לשכוח" את המילים "הלא חשובות" (כמו התוספת הקטנה "לא") ולהתמד במילים שלא בהכרח התכוונו אליהן. אם מישהו היתה אומרת לי " אני כל כל לא נגעלת מלמצוץ לך את הזין !! ", סביר להניח שהמוח שלי היה שומע " אני נגעלת מלמצוץ לך !! (אבל זה לא נכון) " עצה לחיים : מחמאה זה מילה חיובית. לא "שלילת השלילי". במקום "את כל כך לא מכוערת !!!" ...... " את מדהימה, בר רפאלי ורבקה רומיין היו מתביישות לעמוד לידך ! " במקום " הכוס שלך זה הדבר הכי רחוק מדוחה ומסריח " .... " הכוס שלך זה יותר טעים מהתפוח שאדם וחוה אכלו פעם ראשונה בגן עדן...." וכו' וכו'
אם מישהי היתה אומרת לי כזה דבר ("אתה לא מגעיל אותי"), הסיכוי שהפה שלה היה נוגע לי בזין היה שואף למינוס. היא גם לא היתה שומעת ממני הרבה אחרי זה...

פספסת את הנקודה...

אני למשל (בהתחלה) הייתי צריכה לשמוע את זה... מאד חששתי שהוא יגעל ממני או משהו כזה... ולמרות שהייתי מתקלחת...מתבשמת ומה לא... יש בנות שצריכות לשמוע את זה- גם אם זה לא נראה לך... נראה לי שלקחת את זה למקום לא נכון בכלל...

לדעתי הוא דווקא צודק

להחמיא עדיף על להגיד שהוא לא נגעל ממך.. הבחור הראשון שירד לי הראה כזו התלהבות, החמיא וגרם לי להרגיש שללקק אותי זה הדבר הכי כייפי בעולם - אם הוא היה אומר לי "אני לא נגעל ממך" הייתי מתחילה להריץ סרטים בראש על זה שכנראה יש ממה להיגעל...

אז אני..

כנראה שכן חשבתי שיש ממה... ולי- באופן אישי עזר לשמוע את זה... אבל אני מסכימה שיותר נחמד לקבל מחמאה במקום "אני לא נגעל ממך"... משום מה לי זה היה חשוב...

טיפיאי

New member
יהושוע יקירי - חיפשתיך ! קצת חדשות

קצת חדשות כלכלה : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=57&msgid=92596197 נא-נא ננא-נא !!
הייתי חייב להביא לך את זה בהפוכה. הוכיח שחור-על-גבי-עיתון מה שאמרתי על שריי אריקסון
בקשר ל-"מצחיק" : סופיה לורן אמרה פעם שהתכונה הכי סקסית של גבר זו היכולת להצחיק. ואם סופיה (או, בשם החיבה שלה - "סופנית" או "סופפפפ") לורן אמרה כזה דבר, קטונתי... אחרי שהיא אמרה כזה דבר, חובה עלי לבצע
אגב, אני אנצל"ש פה : אופו חופ שיה ?? למה היא לא ענתה לי שם על שאלתי ?! עכשיו, ברשותכם אני עובר למבטא רוסי (ויסלחו לי מראש כל יוצאי ברה"מ לשעבר) : חופשי חופשי .... למה את לא אנאלי ?! (עונה לי)

אנידע,קראתי

ולכן שאלתי כי זה לא היה מקיף ומכוון למה שהתכונתי,אז אם בכל זאת אפשר הסבר...(למשל אנלאדע כ``כ מה לעשות עם הלשון וכו)ושוב תודה

../images/Emo13.gifמה אני אגיד לך...

מה לעשות עם הלשון? טוב זאת אומנות בפני עצמה: סביר להניח שאתם מתחילים בנשיקות נכון? מהפה שלה אתה יורד לאט לכתפה תוך שאתה מעשה בעדינות את אחד משדיה ומתמקד כמובן בפיטמה. אתה לא עוזב את השד אך עם הפה והלשון אתה ממשיך לרדה במורב בטנה ומתרכז בעיקר בטבור ולו אתה מעניק תשומת לב מיוחדת(היד עדיין מעשה את השד , זוכר?) מהטבור אתה ממשיך במורד הבטן התחתונה ומסיט לאחד הצדדים לחיבור שבין הרגל לאגן, מנשק את המקום תוך ליקוק מתמשך , לאט לאט אתה מגיע לפתח "גן עדן" וכך אתה צריך להתייחס אליו!!! הדגדגן ממוקם במעלה הפתח , תן לו תשומת לב מיוחדת תך נישוק,מציצה וליקוק, אבל אל תתקמצן!.. גם נשיכות קלות מעוררות את הבחורה ברת המזל, תוך שאתה מבצע את האמור הורד את ידך מהשד והתחל לגרות עם אחת האמבעות את החלק התחתון של הפתח בשיטת ה"צבוט אותי" אבל בעדינות... לאט לאט הכנס את אצבעך פנימה תוך משיכה של החלק הפנימי כלפי חוץ(לא לשכוח את פעולת הפה בזמן הפעלת האצבע , המשך תוך הוספת אצבע שניה פנימה והתחל לנגן. תאמין לי בסוף שניכם תשירו הללויה...

אז...מהתחלה....

קודם כדאי שתתחיל בנשיקות...בשפתיים...בחזה...במפסעות... תרגיש שהיא "בקטע".... ואז- עם האצבעות...בעדינות... תפתח את השפתיים שלה שם למטה...תגרה אותם.... ואז- עם הלשון... בסיבובים עדינים... (בלי הרבה רוק) בהתחלה לאט...בחושניות...בין לבין תיגע בירכיים שלה...ותנשק... שאתה מרגיש שהיא מגורה יותר תגביר קצת את הקצב...לא חזק...אבל צפוף... סיבובים עם הלשון...אפשר גם קצת למעלה ולמטה... תהיה רגיש ותקשיב למה שהיא מבקשת... לפעמים גם תעצור לכמה שניות... וכשהיא ממש ממש רוצה אל תעצור- תמשיך...עד שהיא גומרת... מקווה שעזרתי אם אתה צריך עוד משהו- תבקש...

ואני חייב עוד משהו..

את הלשון אל תפחד להחדיר פנימה ותדמיין שיש לך מעדן מילקי כזה בגביע קטן ואין לך כפית. טוב את הרעיון מכאן אתה כבר חייב להבין אחרת...

חופ שיה

New member
גם אני כמעט ולא גומרת מירידות

זה לא עושה את הסקס שלי לפחות טוב וזה לא אומר שאני לא מגיעה לאורגזמה. יש עוד דרכים שאני מגיעה לאורגזמה וזה בעיקר אם אני מאוננת בעצמי. זה לא אומר שהגברים שאיתי לא טובים במיטה או לא יודעים את העבודה, זה אומר שלא קל לי להגיע לאורגזמה רק מליקוקי לשון. אז אני מציעה שתתקשר אם החברה שלך ושביחד תנסו להגיע לדרך והאופן שחברה שלך מתגרה מהלשון שלך, אם זה לא קורה למרות הכל , נסו למצוא דרכים אחרות לגרום לה להגיע לאורגזמה. הליקוקי לשון על הדגדגן כמעט תמיד יהיו מהנים עבור בחורה כך שאין זה אומר שאם לא מגיעים לאורגזמה אז לא מלקקים יותר את המקום, ההיפך, אפשר להנות מהדרך גם בלי להגיע למטרה. ממליצה לך לשתף עוד נקודות גירוי אצלה בזמן שהלשון שלך על הדגדגן שלה , כמו אצבע/ות בנרתיק , כמו אצבע בתחת ושאר דברים שמגרים אותה. וכדאי לקרוא כל מיני מדריכים ופוסטים על סקס אוראלי כדי לקבל טיפים לאיך לענג בחורה אוראלית.

למעלה