אה ?? מה זהה ?!
"תגיד לה שאתה לא נגעל ממנה..." ??!
ככה את "מחממת" אנשים ? וואי, אם היית אומרת לי כזה דבר הייתי "מתחמם" עליך... אבל לא בטוח שבצורה שהיית רוצה....
יקירתי, נסי לחשוב על בחור שמחמיא לך בצורה הבאה : " וואי מתוקה, את כל כך לא מכוערת !! " " ייאו אני לא מאמין כמה שאת לא מסריחה " " הריח של השיער שלך... כאילו, הוא הכיייייי לא חיריה !!! " " מה שאמרו על הכוס של הנשים זה לא נכון ... הוא הכי לא מסריח כמו דגים !!!! " הבנת , אני מקווה
למוח שלנו יש נטיה "לשכוח" את המילים "הלא חשובות" (כמו התוספת הקטנה "לא") ולהתמד במילים שלא בהכרח התכוונו אליהן. אם מישהו היתה אומרת לי " אני כל כל לא נגעלת מלמצוץ לך את הזין !! ", סביר להניח שהמוח שלי היה שומע " אני נגעלת מלמצוץ לך !! (אבל זה לא נכון) " עצה לחיים :
מחמאה זה מילה חיובית.
לא "שלילת השלילי". במקום "את כל כך לא מכוערת !!!" ...... " את מדהימה, בר רפאלי ורבקה רומיין היו מתביישות לעמוד לידך ! " במקום " הכוס שלך זה הדבר הכי רחוק מדוחה ומסריח " .... " הכוס שלך זה יותר טעים מהתפוח שאדם וחוה אכלו פעם ראשונה בגן עדן...." וכו' וכו'
אם מישהי היתה אומרת לי כזה דבר ("אתה לא מגעיל אותי"), הסיכוי שהפה שלה היה נוגע לי בזין היה שואף למינוס. היא גם לא היתה שומעת ממני הרבה אחרי זה...