פליז תעזרו לי!!!

פליז תעזרו לי!!!

אני אודה לכם כל כך אם תגידו לי מה ההופעות הכי קרובות של מאיה ואיפה הן... לא משנה איפה.. אני ממש צריכה לדעתת מי שיודע את לוח ההופעות שלה או כל הופעה שהיא שיגיד לי תודה מראששש

למה שלא תתקשרי למס' הטל' בגב הדיסק

של סוכנות רוברטו ותשאלי מתי ההופעות הבאות שלה

לא היו שמים מס' טל' בגב הדיסק אם

לא היו רוצים לענות לך - דברי יפה ותשאלי מתי יש הופעות ושאת מעריצה ונפגשת איתה ויאדה יאדה יאדה

התקשרתי ודיברתי עם האמרגן של מאיה

הוא אמר לי שעכשיו היא בהופע הסגורה או משו כזה.. כנראה משו לפרוטקציות וזהה ושעוד יומיים אני אדבר איתו והוא יגיד יל מתי יש הופעות פתוחות כאילו לקהל הרגיל.. אם מישהו יודע איפה ההופעה היום של מאיוש שיגיד לי !! וואי בטח מאיה עמדה לידו או משו!! =) ביום שלישי אני אתקשר שוב ואעדכן אותם בקשר ללוח ההופעות הפתוחות של מאיהה..

k a b o o k

New member
ההופעה הכי קרובה של מאיה..

היא ביום חמישי הזה (15.7), בקניון "לב אשדוד"
ואיזה מגניב
דיברת עם אייל מלול או רוברטו בן שושן

לא יש לה הופעה יותר קרובה

קודם כל ב-13.11 היא מופיעה בקיסריה עם יצפאן במשו של לקוחות עיסקיים של פלאפון.. ובלתי נשכח שב-14.7 היא בקניון "לב המפרץ" בחיפה חותמת על דיסקים ואחר כך מופיעהה שם אני פוגשת אוה וכן ב-15.7 היא באשדוד.. ודיברתי עם אייל.. הוא דווקא נחמד הוא גם אמור לזכור אותי כי כשפגשתי אתמאיה בלונה פארק היא שלחה אותו להביא ליגלויה כדי שהיא תחתום לי ויש מצב שהוא יודע מי אני. אבל הוא מיהר בגלל שעכשיו יש למאיוש הופעה סגורה או משו כזה.. ו

אולי גם אני אבוא ../images/Emo13.gif וגם אותי היא

תזכור
אמממ.... היא רק חותמת על דיסקים ב14.7 או גם מופיעה
גם ידידה שלי רצתה לבוא איתי והיא אמרה לי שיש הופעה אני חושב ..

אחלה , נראה לי שאני אהיה שם../images/Emo13.gif

אמממ...אני פתחתי את הפורום הזה אחרי מאמצים רבים וניהלתי אותו עד לאחרונה שאסי החליף אותי וכן - אייל המנהל שלה הזמין אותי בזמנו למסיבת השקת הדיסק בDOME במאי ונפגשנו והיא חיבקה אותי והכל
כמו כן היא הגיעה להתארח חי בוידאו צ'אט עם הפורום במאי ונפגשנו שוב במשרדי תפוז
-אם תלחצי כאן את יכולה לראות מה היה באירוח ואם את רוצה לראות את התמונות והסיקור מההשקת דיסק תלחצי פה - ENJOY

פתחתי את הפורום ולאחר חודש בערך

אייל בעצמו נכנס לפורום והודה לי על הפורום ובירך את כל מי שחבר בפורום שהוא כותב ונותן דיעה ומעריץ את מאיה - ואמר שהוא נכנס עם מאיה מידי כמה ימים וקורא את מה שכותבים - אני לא הכרתי אותו לפני ובסה"כ הוא אדם נחמד ביותר וכנראה הזמין אותי כאות הוקרה לתרומה שלי וכמעריץ נלהב כמובן

למעלה