פליז תמליצו

angi0

New member
פליז תמליצו

היי תמיד אני רואה הודעות בפורום עם שירים ממש יפים מפרקים והורדתי הם פשוט מהממים! נכנסתי לראות בפסקול איזה שירים יש אבל זה המון זמן לחפש שירים יפים אז בבקשה תמליצו על שירים ספציפים יותר מתוך פרקים אני מאוד אעריך את זה!

dht160

New member
שיר מהמהם!

מאז האו סי הוא קבוע ברשימת ההשמעה. רז

Aviad1987

New member
אני מקווה שבביצוע המקורי...

של אלפוויל. הביצוע הנ"ל הוא גרסה חיוורת, מעובדת מדי וחסרת רגש למקור.

Aviad1987

New member
something pretty

Petra Haden And Bill Frisell - Yellow (קאבר לקולדפליי) california 2005 (הגרסה האקוסטית והמעולה לשיר הפתיחה) כמובן hide and seek dice מפרק 14 של העונה הראשונה ויש עוד הרבה.. אני אכתוב בהמשך...

הנה כמה שאהבתי מהפרקים האחרונים של

העונה השלישית (אני מקווה שזה לא נחשב ספוילר (כי אני לא מגלה את העלילה או משהו כזה): Go Sadness- Shout Out Louds Yellow- Petra Haden & Bill Frisell I Want To Hear What You Have Got To Say -The Subways

שלטון

New member
השיר השלישי שכתבת מצוין

Death Cab For Cutie - Soul Meets Body Bloc Party - Blue Light Ian Broudie - Song For No One Royksopp - Triumphant

TheLost

New member
נממ We Used To Be Friends

כי זה הפתיח של ורוניקה חוחו

BinNs

New member
בגלל שמשעמם לי ומאוחר....

אז אני ירשום פה כמה שירים (יש המון) שהורדתי.. לא את כולם אבל את המועדפים... קודם כל Death cab for cutie (זה להקה) חובה: Soul Meets Body Lack of Color Brothers on a Hotel Bed (לא יודע אם זה שלושת המועדפים עליי שלהם אבל כדאי).. זה שירים שלא ממש תאהבי בשמיעה ראשונה אבל הלהקה מדהימה!!! אם אהבת... תורידי כל שיר ושיר מהאלבום Plans ועוד הרבה.. Dios Malos-You Got Me All Wrong Ian Broudie-Song for No One Jem-Flying High Modest Mouse-Paper Thin Walls Aqueduct-Hardcore Days & Softcore Nights Alexi Marduchi-Orange Sky (נראה לי שככה קוראים למבצע) Stars-Your Ex-Lover is Dead Switchfoot-Dare You to Move (חובה)

איימיס

New member
כל השירים שאמרו קודם ו...

Rachel Yamagata - Worn me down The killers - Smile like you mean it U2 - Sometimes you can make it on your own

NoaHK

New member
אתר מטורף

באתר הזה אפשר לשמוע את כל השירים מהמיקסים של ה OC ויש בו גם תמונות ועוד דברים כיפיים... ורשימה עם כל השירים שמופיעים בכל פרק... אני מתארת לעצמי שחלקכם כבר מכירים אותו אבל בכל זאת

למעלה