פליז פליז פליז..

gamegir

New member
פליז פליז פליז..

והיום בפינתנו- "בקש משהו כי אין לך כוח להגרר לבצבי לחפש אותו"- גומא פריד!!!! (applause) זוכרים שאמרתי שאני שר שיר מיוסף השנה? סבבה. השיר הוא one more angel in heaven בשמו האנגלי. זה השיר שרובן שר ליענקלה. התרגום הוא משהו כמו "יש עוד מלאך בגן עדן בלה בלה בלה" ועוד שורה שזכורה לי- "היו לך תריסר בנים, כבר לא... אחד הלך, בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה, הוא לא ירצה בכך..." ולבקשה- אני ממש ממש ממש צריך את המילים של כל השיר בעברית. אם למישהו (ואני מניח שיש כאלה) יש את המילים- פליז. ולא סתיו. אין את זה בקבצי פורום. בדוק.
אוקצור, בדחיפות... ואם למישהו יש את התרגום של השיר "memories" מ"cats", גם פליז. merci גומא

tlll

New member
יוסף...

לא יודעת מה שם השיר אבל הנה מילותיו אבא הקשב לנו רגע, הקדש לנו שניה ושמע סיפור גבורה עצוב על עבד שהיה. היו לך תריסר בנים ובכן אחד הלך אך אבא אל נא תתעצב הוא לא ירצה בכך יש עוד מלאך בגן עדן יש עוד כוכב בשחקים נזכור את יוסף בליבנו ומשו משו חזקים. כיסא מיותר וצלחת דמעות זולוגות מעיניי, אך יוסי דמותך הן ניצחת אתה כמו השמש עוד חי ואז יש מונולג..: כשאני חושב על הקרב האחרון שלו ליבי הופך לעיסה רק גבר שאינו יודע פחד,נלחם כך בכיבשה. המשך שירה: את יוסף זיכרו לנצח והיו גאים, כי מבותו המהולל ציווה לנו חיים. אני מקווה שלא היו טעיות:)

Hippie Jeannie

New member
מספר תיקונים

"...ושמע סיפור גבורה עצוב על גבר שהיה", לא עבד. "יוסי דמותך הן מונצחת", לא ניצחת. וכמובן במותו ולא מבותו, אבל זה כבר טעות הקלדה...

Hippie Jeannie

New member
אנשים הדעות שלכם עליי ממש שליליות!

לא הייתי אומרת לך לחפש בקבצי הפורום אם אני יודעת שהשיר לא שם... אני לא עד כדי כך רעה...

gamegir

New member
ה-../images/Emo8.gif היה מיועד..

בדיוק כדי להדגיש את עצם הציניות במשפט. ולא, את לא באמת רעה. ב-דוק.
גומא אה, והמון המון המון תודה לכן על התשובה המהירה!!! גומא

gamegir

New member
../images/Emo13.gif ושאלה לגבי השיר-

אההם... זה "במותו המהולל" או "במותו המקולל"? השני יותר הגיוני, לא? ויש גם בית שלא כתבתם, אבל תרגמתי בעצמי- "כתונת עם כתמים של דם, עדות להקרבה. הגוף סיים את תפקידו, אך לא הנשמה" יצא פסדר.. וגם שיניתי את השתי שורות הראשונות קצת, כי רק אני שר ולא כל האחים, אבל נראה איך זה יסתדר.. גומא

Hippie Jeannie

New member
../images/Emo13.gif

זה "במותו המהולל" ולא המקולל, כי אחרי הכל הם מאמינים פני עצובים בפני אביהם. והתרגום שלך מצחיק...
אני זוכרת רק חלק מהתרגום המקורי של הבית, תעשה אתו מה שאתה רוצה: "......... עדות לגבורתו אומנם גופו.... גן עדן נשמתו" כן, כולם בראבו לזיכרון המדהים של סתיו.... שבזכותו היא שכחה באולם של שיער שתי מטריות ומשקפיים, כל אייטם בהצגה אחרת... מטריה אחת לא נמצאה עד היום, את השנייה (כתומה עם אוזני חתול) טומיתם החזירה לי, ונקווה שימצאו את המשקפיים...
אפרופו טומיתם, תבדקי בתמונות שמיכל צירפה יש שם זום עליך...

למעלה