פליז עזרה

natalili17

New member
פליז עזרה

אני עומדת להשתגע חזרתי עכשיו מטיול ארוך שבו הייתי קצת בחול וקצת אצל דודים פה בארץ ולא יצא לי לראות טלוזייה די הרבה זמן במימי שבת כך שאני כבר לא מבינה מה הולך פה את הפרקים האלו אף פעם לא יצא לי לראות כי לא יצא לי פשוט לראות בסטאר וורלד ומקומות אחרים ואני רוצה להיכנס לקצב של התוכנית להבין מה הולך אז אני יודעת שרק קורדיליה חזרה מהישות האלוהית שלה ללא זיכרון וכל זה עכשיו אני לא יודעת בדיוק מה קרה עד הפרק האחרון שהיה שקורדיליה היתי עם קונור כיאלו איך הגיעו למצב הזה ומה הפכה קורדיליה להיות עכישו. אני ישמח אם מישהו יכול לעזור לי לבהין ככה בקצרה בעיקרון מה בדיוק קרה או אם יוכל להפנות אותי למקטום כל שהוא שרשום שם, כל דבר יעזור תודההה

City Of Angel

New member
אממ אני ינסה לענות

עד איפה בדיוק ראית? קורדיליה באמת חזרה בלי סיבה ברורה ובלי שום זיכרון על עצמה. כדי לא להפחיד אותה על ההתחלה אנג'ל לא סיפר לה שום דבר על שדים או על זה שהוא ערפד כדי שלא תפחד והיא גילתה את האמת בדרך הקשה. רק קונור סיפר לה מההתחלה את האמת ("ניסיתי פעם להרוג אותך") ובגלל זה היא העדיפה לגור איתו במין בית שיש לו. הוא הגן עליה ועזר לה להשתקם והעניינים ממש הלכו טוב ביניהם. כדי לראות מה קורה עם אותה לורן קרא אותה בזמן שהיא שרה, וכל מה שהוא ראה זה רוע ענק שעומד להגיע. וולפראם אנד הארט קדחו לו במוח והוציאו לו את המידע, אבל לא הבינו מה הוא אומר. לורן השיג שיקוי שיחזיר לה את הזיכרון, ואחרי תופעת לוואי קטנה שגרמה לכל החבורה לחזור לגיל 17, הזכרון כולו חזר לה, אבל היא עדיין לא סיפרה מה היא עשתה שם למעלה ולמה היא חזרה, ואנג'ל מפחד לשאול אותה. למה היא וקונור ביחד?? כי ג'וס פדופיל מטורף

natalili17

New member
חחח תודהה

ז עזר בערך להבין מה הפסדתי עכשי ואין ל ישום נסיעות אז אטני יחזור לצפריה כרגיל, והראגת אותי מצחוק במשפט האחרון על ג'וס חחחח

יסמין@

New member
די כבר עם הפדופיל וכו'

קונור בן 18. כבר מזמן לא ילד. הרבה בחורים בגילו מקיימים יחסי מין, וכן גם עם בחורות קצת יותר מבוגרות מהם. קורדי היתה בערך בת 18 כשהגיעה ללוס אנג'לס, אז בעונה ה-4 היא נאמר בת 22או 23 או משהו כזה. זה נקרא פדופיליה???

יסמין@

New member
וזה היה מכוון

כמובן לכללללל ההודעות בנושא זה שתיארו את הגועל הנורא מהפדופיליות המפלצתית של קורדי
ולא להודעה מסוימת.

הרבה אנשים אומרים

שזה פדופיליה בגלל שקורדיליה טיפלה בו כשהוא היה תינוק, ועכשיו היא שוכבת איתו.זה פשוט מגעיל ומעורר חלחלה לחשוב על שניהם ביחד באיזה שהוא הקשר רומנטי.אז לראות אותם שוכבים ביחד,זה בכלל סיוט.

kittycatbone

New member
וגם בגלל שהיא..

אוהבת את אנג'ל, וקונור הוא הבן שלו. אז זה בכלל די סוטה...
(אפילו שאנג'ל וקורדיליה זה בלע, קונור וקורדיליה זה אפילו יותר
)
עד סוף העונה ה4 מ ר ו ו ח ס פ ו י ל ר
לפחות אבל אנחנו יודעים שזה בגלל ההשפעה של ג'סמין ולא כי קורדיליה אהבה אותו או משהו..

City Of Angel

New member
כשהיא יודעת שזה התינוק

שהיא החזיקה וטיפלה בו לפני כמה חודשים, זה סוג של פריקיות

charmer

New member
בדיוק. איכס.

ואני פשוט מאוד נהנית להגיד שגם כריזמה אמרה שזה מגעיל לגמרי והפחיד אותה בטירוף.

למעלה