פליז עזרה דחוף ...

tali997

New member
פליז עזרה דחוף ...

היום היה לי טסט בפתח תקוה , אני הייתי שניה , כל הדרך היה חלק אבל בחזרה למשרד הרישוי הוא אמר לי לעשות פרסה , העניין הוא שלא יכולתי להיצמד למדרכה כי היה סימון על הכביש מצד שמאל אז יצא מין קשת רחבה קצת...והוא זרק הערה משהו כמו , חבל...בקיצור אני בלחץ היסטרי, למישהו קרה דבר דומה והוא עבר? כל תשובה תתקבל בברכה...

buda11

New member
נגע בהגה או בלם?

ו..תבדקי תשובות באתר של משרד התחבורה

tali997

New member
הוא לא נגע בהגה...

ולא בלם , החבל שהוא אמר היה חבל כזה לא ברור כמין הערה לעתיד ... הוא היה מאוד נינוח במשך כל השיעור...מתי התשובות במענה האוטומטי ? באיזה שעה אפשר לבדוק? כי בדקתי לפני כמה דקות ואומרים לי שאין נתונים במערכת...

tali997

New member
למה במענה הטלפוני אומרים לי ...

שאין נתונים במערכת? אני על סף חרפון...רוצה לדעת רק אם עברתי , מה כבר ביקשתי?

Netuuu

New member
לי משום מה..

באתר מראים לי ת'תוצאה של הטסט הראשון ובטלפון את התוצאה של הטסט השני.. אבל מה עם השלישייי??.. אני משתגעת חח..

elushfanatica1

New member
בדיוק המילה הנכונה

חירפון!!! אני מיום רביעי ככההההה לפחות עכשיו אני יודעת שזה לא רק אצלי
כי כבר חשבתי אולי הטסטר שלי חס וחלילה קיבל התקף לפני שהגיש את התוצאות שלי...

tali997

New member
יש דרך אחרת לדעת חוץ מהמענה האוטומט

י? כל העניין הזה ממש לא ברור לי... מתי אני אדע בטוח , והאם יש דרך שהמורה יכול לדעת?

autumn4

New member
לפי השעה

אז תתקשרי למורה הוא כבר אמור לדעת למורה שלי תמיד היו תשובות כבר בשעה 5

elushfanatica1

New member
אני לא יודעת מה עם המורה שלך אבל

המורה שלי לא יודע לצערי
אבל תנסי אולי הוא יידע לכי תדעי איך זה הולך שם?? מאיפה את??

tali997

New member
אני מראש העין . שאלתי את המורה

שלי והוא אומר שהוא לא יודע ושמחר בתשע וחצי אני אדע בטוח...חרא

tali997

New member
אני לא מאמינה שעד עכשיו לא קיבלתי

תשובה , זה לא קצת מוגזם? !

ronii5

New member
תקשיבי

גם לי היה היום ואמרו לי לחכות עד מחר ב-9 אני גם כמוךך בלחץץ חחח לודעת מה לחשובב

tali997

New member
ומחר בתשע זה בטוח יהיה?

ספרי איך היה הטסט ומה ההרגשה שלך?

ronii5

New member
אממ

ככה אמרו לי שעד 9-9 וחצי חייב להיות הלך די פסדר אני חושבת היו כמה דברים שהטסטר אמר לי נגיד הייתי בנתיב הכי שמאלי והיו 3 נתיבים אז באתי לעבור לימיני אז עברתי אחד ושבאתי לעבור עוד אחד בדיוק באה משאית אז אמרתי טוב אני אעבור אחריה ואז הוא אמר לי תגבירי את המהירות כדי שתוכלי לעקוף אותה אז אמרתי לו האמת תכננתי לעבור אחריה אז הוא אמר לא אבל תעקפי אותה אני רוצה לראות שאת גם יודעת לעקוף טוב אז עקפתי אבל בכל זאת הוא יכול לקחת את זה שלא עקפתי... אחרי זה היה פעם אחת שהוא אמר לי להגביר קצת מהירות כי ירד גשם אז נזהרתי קצת אבל אחרי זה הוא לא העיר לי על זה שוב ובחניה בהתחלה סובבתי לכיוןן הלא נכון ואז ישר תיקנתי אז הוא אמר לי שמת לב שסובבת לכייון השני בהתחלה?אז אמרתי לו שכן אבל שמתי לב ותיקנתי אז הוא אמר כן אני יודע בגלל זה לא התערבתי לך סה"F הוא לא בלם ולא נגע בהגה (לא ששמתי לב חחחח) אבל עדין ההערות האלה שעכשיו כתבתי אולי יכולות להכשיל אין לי מושגגג

buda11

New member
אצלכם זה לחכות

פחות מיום..בטסט שלי היה בדיוק איזה שביתה והמורה שלי נסע לטיול בצפון וגם זה היה חג אז ז"א שנשארתי מיום רביעי עד יום שני בלי לדעת אם עברתי או לא. אז תחכו קצת :) בהצלחה.

למעלה