אוקיי, אז דבר ראשון תודה ../images/Emo13.gif
דבר שני, בקשר לקרש, יש כל מיני קרשים, עובי שונה, רוחב שונה, אורך שונה, טייל שונה (הקיעור שלו, גדול יותר, גדול פחות) הקיעור בכלל של הסקייט, אז יש מלא סוגים, עכשיו אתה מתאים לך אותו! גודל הרגליים שלך, נגיד המידה של 46, אתה לא תקנה קרש דק, אתה תקנה קרש שיתאים לרגליים שלך, יתנו לך בחנות לעלות עליו (בלי צירים גלגלים והכל) ואתה "תנוענע" עליו, ועל עוד קרשים, ותחליט מה הכי נוח לך, עכשיו, אתה ראית את השמות של הקרשים הממומלצים נכון? אז אם נגיד לא היית רואה, ובחרת אחד ממש לא טוב (בירדהאוס למשל) אז למוכר אין אינטרס למכור לך אותו כי הוא יותר יקר, כל הקרשים עולים 340, כולם! וככה גם בצירים, בלאגרים יש הבדל של עשרה שקלים, וכל הגלגלים עולים גם אותו הדבר..... בקיצור, בעניין הקרש, אתה תעלה עליו, ותחליט מה נוח לך! לא מה נוח למוכר, מבין?
עכשיו צירים, כשאני קניתי הוא הציג לפני טנסור ודיסטרקטו, עכשיו שוב, אין לו אינטרס למכור לך משהו יקר, כי הכל עולה אותו הדבר, אז הוא באמת יגיד לך מה ממולץ, ואני כבר אומר לך, קנה דיסטרקטו, לפי דעתי, הם נורא חזקים! ככה שאם אתה עושה שטויות ונופל ובלאגנים, לא יקרה להם כלום, והם בין הצירים הכי טובים בעולם, אם לא הכי טובים, זה תלוי בהרבה דברים.... לי דיסטרקטו נורא נוחים.... לאגרים! ספיד מטאל אבק 3
למה לא אבק 5? כי זה לא נחוץ, אבק 3 גם לי יש, וזה מספק אותי בהחלט, וזה בטוח שיספק אותך (המהירות כמובן) חוץ מזה שאבק 5 יותר שבירים במעט... גלגלים - אני ממליץ לך, כך רכים, במיוחד לכבישים של הארץ, אתה יודע, רכים, קשים לא נוחים, כבר נסעתי וזה רצח, לפחות לי.... עכשיו אם יש ספיטפייר קנה ספיטפייר רכים... אם אין, יש דרקסטאר בלק לייבל אלמנט......החברות המומלצות... אני קניתי 56 מ"מ, אני מרוצה מאוד, אבל אמרו לי שלפליפים עדיף קצת יותר קטן תקנה משהו כמו 54 מ"מ למרות שזה לא קריטי אחי... אז זהו! עלה והצלח גבר! מתן
גלגלים -