פלטינום היט 9

פלטינום היט 9../images/Emo240.gif

טוב.. אין לי זמן לרשום מה היה בפרק רק ארשום מי בגמר. סוניה, סקוטי ו.....
ג'ס בשוק שניק הודח - הוא היה כל כך מקסים בהדחה, איך שהוא חיבק את ג'ס, הוא היה המודח שקיבל את ההדחה הכי יפה מכולם
אני בעד שסוניה תנצח מחכה לסיכום של דילן.. יאללה יוצאת לקיסריה (שלמה ארצי - רבוטה)

is00

New member
אני פשוט לא מבין אתכן...

מה כל כך מרתק בניק? אין ספק שגם אני הופתעתי כשג'ס עלתה על חשבונו של ניק(הידד! ניק סוף סוף עף הביתה.
), אבל זה לא בגלל שהיא היתה פחות טובה, אלא בגלל שהייתי מופתע שההפקה נתנה לזה יד. הסגידה שלהם אליו... בכל מקרה, לטעמי, הפעם הגיע לג'ס יותר מלניק להישאר, מבין שניהם. השיר שלה היה השיר היחיד שחשבתי שהיה שווה משהו במהלך התוכנית. מה שכן אני מאוכזב... קיוויתי שסוף סוף נראה אם סונייה מחברת גם מלודיה כמו שצריך, אבל זה לא קרה, כי נתנו להם קטע מוזיקה מוכן עליו הם היו צריכים לכתוב את המילים ולהתאים אותן. עכשיו אם אני אסתכל על זה מבחינת המוצר הסופי, אני חייב להודות שלטעמי סקוטי היה צריך ללכת הביתה. השיר שהוא כתב ,לטעמי, היה הכי פחות טוב, אבל... ניק הודח! הידד!!! אחרי ה"הוק" הראשון שלו בפרק זה הגיע לו! בכל מקרה אם אני צריך להמר על הזוכה, אני אהמר על סונייה. סקוטי וג'ס פשוט פחות טובים ממנה. תנחומיי לכן, המעריצות של ניק.

פששש אתה חי בהיסחפות לגמרי...

יש כדורים לזה?
בין לחשוב שניק יותר טוב מאנשים מסויימים לבין להעריץ אותו המרחק מאוד גדול. זה ממש מעצבן אותך
מאוד אהבתי את ג'ס מההתחלה, אם אתה יכול לראות את הדירוגים בהתחלה היא דורגה אצלי בין הראשונים, אבל לאט לאט זה ירד, היא לא הוכיחה את עצמה ופעם אחת שגם לא היתה כזאת מדהימה בעיניי לא משנה כלום, אני אהבתי את ג'ס בגלל דברים ששמעתי שהיא עשתה מחוץ לתוכנית, אבל עדיין אני חושבת שניק טוב ממנה, אני לא חושבת שהוא הכי טוב שם. אני כבר מזמן בעד סונייה. זאת תוכנית מאוד דינמית שכל הזמן שיניתי את דעתי שם על אנשים. בכל מקרה פייבוריטית שלי מההתחלה היתה ג'קי... שלצערי כבר לא שם

LeAnnDylan

Well-known member
כותבת בקצרה

יש לי תינוקת בת חודש שנותנת לי 4 דקות בערך לכתוב כאן לפני שהיא תתחיל לצווח שוב אז לא הסיכום הארוך וחופרני שלי הפעם. בטוחה שלא יפריע לאף אחד. בכל מקרה, כמובן שאני מאוכזבת לגמריי מההדחה של ניק. הגיע לו להיות בגמר לדעתי. בעיניי הוא המתמודד הכי מוכשר שם ואני ממש מקווה שהוא יזכה להגשים את ההבטחה שלו לשופטים בסוף. ממה שג'ול כתבה עליו מחוץ לתוכנית אני יודעת שהיא מאוד אוהבת את העבודה שלו ומאוד תומכת בו ואני מקווה שזה יתפרש במעבר לסתם כמה בלוגים וראיונות איתה. אם היא תוכל לעזור לו להשתלב בתעשיה זה יהיה הדבר הכי טוב שהיא יכולה לעשות בשביל מישהו שהיא מאמינה ביכולת שלו. לגביי השירים. בעיניי השירים של ג'ס וסקוטי היו נוראיים. לא אהבתי אותם בכלל. הפזמון של סונייה היה קליט וכיפי והיה ברור לי שהיא תזכה. את השיר של ניק מאוד אהבתי ורואים שגם הילדים שם מאוד אהבו אותו. חבל שהשופטים לא נתנו לו הזדמנות נוספת. אבל כפי שכתבתי וכפי שראינו כבר, אין ספק שהם בעד סונייה והם פשוט מעיפים כל תחרות שיכולה להיות לה. שלושה שבועות ברציפות הם הדיחו את המתמודדים הכי חזקים שלהם (אומנם הראשון מבחינתי, ג'וני, היה צריך לעוף כבר בהתחלה
אבל מבחינת השופטים, הוא היה נעול על הגמר) ג'וני, בריאן וניק היו המתמודדים שהיוו הכי הרבה "סכנה" לסונייה. נכון שאלו סתם תיאוריות קונספירציה אבל אחרת אני פשוט לא מבינה איך ג'ס לא הודחה כבר בפעם הראשונה שעמדה להדחה. אפילו לג'קי שלא סבלתי ורציתי שתעוף לפניי ג'ס, הגיע להישאר יותר זמן בתחרות מאשר לג'ס. עצוב לי שהפייבוריטית שלי בתחילת התוכנית הפכה להיות מתמודדת כל כך שנואה עליי בגלל בחירות שופטים לקויות. הגמר המושלם מבחינתי היה ניק, בריאן וסקוטי למרות שהייתי מוכנה להחליף את סקוטי בסונייה. אבל בלי ניק ובלי בריאן יהיה לי קצת מבאס לצפות בגמר :-\ טוב תמו ארבע הדקות הקצובות שלי אם יהיה לי משהו להוסיף אח"כ אני אוסיף במנוחה הבאה שלה.

יש... כתבת משהו טוב על ג'קי../images/Emo140.gif

אני כמו שאמרתי כבר מזמן בעד סוניה, אבל גם אני חשבתי שהשיר שלה היה הכי טוב ושל ניק במקום השני, אבל לדעתי התשובה שלו לשופטים זה מה שגרם לו לעוף, גם הוא היחיד שלא התייחס להערות של קארה. אני חושבת שהחשיפה של ניק בעיתון מאוד תעזור לו ומי יודע אולי החתימו אותו כבר? באסה שעוד שבוע זה נגמר....
כשתדעי פרטים על עונה שניה אם תהיה.. אל תשכחי לעדכן
תהני עם התינוקת

LeAnnDylan

Well-known member
לצערי לא נראה לי שתהיה עונה שניה

הסדרה לא הצליחה כפי שקיוו ולא ברור כרגע אם תהיה עונה שניה. בכל אופן גם אם תהיה היא לא תתחיל בזמן הקרוב כיוון שג'ול ילדה עכשיו בן זכר ראשון והיא מתכננת להישאר איתו בבית בחצי שנה הקרובה ואני לא מאמינה שיחליפו אותה...

is00

New member
לא באמת מפתיע.

מהמעט שקראתי... הרייטינג של התוכנית לא היה משהו, בלשון המעטה, אז זה לא באמת מפליא.

is00

New member
רגע...

תינוקת בת חודש? מתי הספקת? אגב, היא בוכה בעברית או באנגלית?
וננסה להיות קצת יותר רציניים... אז לא הסכמת בכלל עם מה שהשופטים אמרו לניק? אגב, זה רק אני או שגם אתן חשבתן שהטרקים שנתנו להם נשמעו כמו טרקים של רצועת דאנס ולא כמו משהו שמתאים לשיר פופ? נראה לי שהתוכנית הזאת מנסה בכוח לגרום לי להירתע ממנה.

LeAnnDylan

Well-known member
לא לא לא חס וחלילה

הילדה לא שלי :| בסך הכל התנדבתי לסייע לבת דודתי האהובה עם הקטנה שלה כיוון שלא הרגישה טוב ובעלה בחו״ל במסגרת העבודה. השבוע הזה (שעוד לא תם) רק חיזק את הרצון שלי לא להביא ילדים משלי לעולם

naama59

New member
אז.. פרק 9

ניק הוא אמנם אחלה דמות טלוויזיונית, אבל אף פעם לא ממש החזקתי ממנו כותב מוצלח - לפחות לא בהוקים שלו. תמיד יש לו את אותה פריטה מעצבנת. אבל דווקא בקבוצות (חוץ מהקטע עם ג'וני, כמובן) יצא לו אולי יותר להתבטא מבחינה מוזיקלית ולתרום יותר אז שם כן הערכתי אותו. אבל תכלס שג'ס לא הרבה יותר מוצלחת ממנו - מבחינתי גם היא הייתה יכולה לעוף ולא הייתי מתבאסת. לא זכור לי כמעט אף שיר מוצלח שלה. יש לה סגנון נחמד אבל הוא יותר מידי מוגבל ולא קליט - לא לגמריי מתאים למה שמחפשים שם. סונייה וסקוטי ראויים לתואר מבחינתי. את סונייה לא סבלתי בהתחלה אבל היא כן הוכיחה את עצמה - לפעמים קשה לי עם ההוקים שלה כי קשה יותר למכור את זה בלי כלי נגינה, אבל כן רואים שיש לה הבנה ויצירתיות בכל מה שקשור לזה. סקוטי הוא כל החבילה... בסופו של דבר הם ירוויחו אם הם יחתימו כל אחד מהם, אבל אני אישית אשמח לראות אותו זוכה :) (אגב הפרצופים של פרז הילטון
פרייסלס. במיוחד בהוק של ניק.)

למעלה