פלזמה LG

אכ123

New member
פלזמה LG

לפני כשנה רכשתי פלזמה מהחברה הנ"ל. חודשיים אחרי תום האחריות החלו פסים בצבעי הקשת להופיע על המסך... בצד של המסך.התקשרתי לחברה אמרו שבדיקה עולה 500 שקלים ותיקון יכול להעלות עד 5000 שקלים. כמובן שמסרתי לבדיקה וקיבלתי תשובה שעלי לשלם על התיקון 5000 שח' כמובן שלא הסכמתי ודרשתי שיחזירו לה בחזרה את הטלביזיה כפי שהיא. כמובן שניסיתי להגיע איתם לדין ודברים ואפילו הצעתי לשלם ממחצית הסכום. בחברה לא הסכימו. כתבתי אימייל לחברה. אמרו שיבדקו אבל בגדול נתנו לי להבין שתמה האחריות ומבחינתם זה המצב. אגב לפני חודשיים פנו אלי בהצעה להאריך את האחריות בשנה נוספת תמורת 1000 שח' לשנה. לא הסכמתי כי ניראה לי סכום מוגזם ובטח לא לטלביזיה חדשה בת שנה. אגב קניתי אותה ב19000 שח. בדיוק לפני שנה. היום הבנתי שהבעיה ידועה הפסים האלה. כבר פגשתי חבר שגם לא זה קרה ולא הסכים לתקן. אני החלטתי שזה לא יעבור בשתיקה. איך לדעתכם אני מגיעה לעוד ניפגעי הפלזמה של החברה הנ"ל? והאם עוד מישהו שמע על כך. אולי כדאי להגיע עם זה לאמנון לוי? לא יתכן שיבטיחו 60000 אלך שעות וכבר ב3000 זה קורה. יש למישהו רעיון ממה להתחיל? תודה מראש

רשר

Well-known member
מנהל
נסה לעורר את הפורומים לוידיאו TV,,,

יש כמה כאלה בתפוז

פנה לפורום וק ומישפט בתפוז

שם יש קליברים שמבינים . גם אפשר ליפנות לבית מישפט לטביעות קטנות . השופט ילך ליקראתך . אחרי עוגמת הנפש הזו

elimalka

New member
לא יעזור לו תביעות קטנות

ברגע שאין אחריות, אין לך עם מי לדבר.

שאלה מעניינת לפורום צרכנות .... זה מעניין ,כי הייתי מבקש את התגובה של היבואן.(זה נרכש מהיבואן ?....). בכל מקרה , הפתרון שנראה לי היא תביעה משפטית . לא יכול להיות שנרכש מוצר בעלות כל כך גבוהה ואחרי שנה יפסיק לתפקד כמו שצריך. נכון שהאחריות פגה , אבל אם יש הבטחה של היצרן לפעולה תקינה של 6000 שעות,עליו לעמוד מאחוריה. אם תצליחו להתאגד כמה עם אותה בעיה ,גם יצא לכם יותר זול,וגם הסיכויים שתיזכו לפיצוי הוא גבוה מאוד. ולא לשכוח עו"ד שיעשה לכם את העבודה כמו שצריך.

אין קשר בין אחריות לאיכות המוצר

אותי תבע לקוח שיש לו שלג בצלחת אחרי 3 שנים שטיעון שמשכתי אותו בשרות היום מחר . אני טענתי שעברו 3 שנים אין אחריות השופט לא קיבל את זה כי הלקוח טען שהיחליף את הצלחת ליותר גדולה ורואים בסדר . אני טענתי שביכלל בעיות השלג הם בעיות של הלוויין . והבאתי עד מיבזק שטען שהלוויין משדר גרוע לכן יש שלג . וזכיתי במישפט וגם קיבלתי פיצוי כספי . הבעייה בפלסמה . כאשר יש תקלה צריך להחליף את כול המסך לא כולל מיסגרת לכן התיקון עולה 5Kש"ח .

אכ123

New member
תודה על ההתייחסות../images/Emo13.gif

אני לא חושבת שיש עילה לתביעה לכן פורום חוק ומשפט לא יעזור. זה באמת מרגיז שמבטיחים בקנייה 60000 שעות... ובפועל זה בקושי 3000. לא ידעתי שצריך להחליף את כל המסך. לנו אמרו שזה כרטיס בלבד. ובדיוק אתמול פגשתי במקרה מישהו בישוב בו אני מתגוררת שקנה בדיוק בזמן שקניתי וגם לו יש את אותה בעיה ולא הסכים לתקן. מה שאני רוצה זה למצוא עוד אנשים עם אותה בעיה. ואני משוכנעת שיש הרבה. כי כשפגשתי בשקם אלקטריק את הבחור שמכר לי את הפלזמה. הוא שאל מה יש לה פסים?? ז"א שהבעיה ידועה. ואני היום מבינה שמה שאני צריכה זה איכשהו להגיע ליותר אנשים.. או דרך מודעה בעיתון לא יודעת מה. אולי דרך כל הפורומים . בשאלה האם יש להם פלזמה כזו ואם יש בעיה. ואז אפשר יהיה לתבוע.

כרטיס . זה כמו כרטיס במחשב .

במסך פלסמה יש גם מחשב . כרטיס לא עולה יותר מאשר כרטיס במחשב . גג 500 ש"ח .לכן התקלה יותר מורכב . זה כניראה פגם ביצור . אים זה קורה גם לאנשים אחרים

carmonle

New member
מצורף קישור לפורום נוסף בו תוכל

לבדוק ולעורר הנושא. ערן

למעלה