פלורנטין ?

• פותח הנושא xguy
  • פורסם בתאריך

xguy

New member
פלורנטין ?

שלום לכולם :) באר שבעי שמתחיל בשנה הבאה לימודים בת"א. מטעמי תקציב וכדומה אני חושב על שכונת פלורנטין כבית הבא שלי. הבנתי שבשכונה יש רחובות נחמידים מאוד לצד רחובות שעדיף להתרחק מהם כמו מאש. האם מישהו יכול לתת סקירה קצרה על הרחובות בשכונה זו ? תודה מראש

kika1

New member
מה דעתך

לעשות יום כיף בתל אביב ולהסתובב בשכונה?! תראה שהיא לא בדיוק מסוכנת כל כך כמו שמספרים לך, יש באזור פאבים נחמדים, חנויות רהיטים ברחוב הרצל (מאד רועש ביום), אזור נחמד. בתור אחת ששירתה בבאר שבע, סיפרו לי גם על שכונה ד', ושהייתי שם זה לא היה שונה כל כך משכונות אחרות.........לכל אחד יש ת'סטיגמות שלו.

evgeniy2

New member
אני גרתי שם...

גרתי מול פלורנטין ברחוב עבולפיה זה ממש ליד פלורנטין, גם הסתובבתי הרבה בפלורנטין, השכונה היא נחמדה מאוד בעיקר מתאימה לצעירים וכו', יש לי שם כמה ידידות עדיין, שכר דירה שם הוא לא ממש זול אבל שווה את המחיר וגם קרוב לים.

פלורנטין-סקירת רחובות קצרה

אז ככה,לדעתי מומלץ ביותר רחוב עמק יזראל שנקרא גם פרנקל,גם רחוב ויטאל הוא רחוב שקט ונחמד,רחוב פלורנטין רועש קצת לטעמי,יש בנינים חביבים בוולפסון.אוריאל אקוסטה רחוב שקט ונחמד.זהו פחות או יותר. אם יש לך שאלות נוספות אשמח לעזור.

xguy

New member
אז ככה

עשיתי יום "כיף" בפלורנטין מקום נראה סבבה - תודה על סקירת הרחובות - מה העניינים ברחובות שדרות וושינגטון ובחננאל ? (למרות שכרגע יש על הכוונת דירה בסמטת שלוש נווה צדק )

אני הייתי הולך על שלוש

נווה צדק שכונה הרבה יותר נחמדה מפלורנטין לטעמי. כל האווירה שם שונה מזו של תל אביב עצמה, באופן חיובי. מבחינת מרחק מהעיר, המרחק אותו מרחק (בערך) משתי השכונות (ללב ת"א).

למעלה