פלוריתון

פלוריתון

פלור + עיתון = פלוריתון הנה הצוות של העיתון
t u l t u l 16 - מנהלת הפינה שאלות תשובות עליכם לשרשר שאלות ויפורסם בעיתון את התשובות לשאלות שלכם (כמובן שהיא תענה עליהם!) אביבא - כתבת רגילה אשר בכל גיליון שיפורסם היא תכתוב כתבה מספקת ביותר על נושא הקשור לסדרה My self and i - כתבת תחקיר אשר תכתוב כתבה אחת בכל גיליון שתאפשר לכם לדעת מה באמת קרה yulo ותיפי1 - מראיינות הן הולכות להביא כל אחת ראיון וכל אחת תספק ראיון אחד בגיליון אגוסטינה רוס - אני יספק את השאלות של מכיני העיתון הקשורות בהכנת העיתון בלבד ואת שאלות הקוראים תספק מנהלת הפינה שאלות תשובות ואני גם ינהל את מדור סלב מתחלף ואני כל גיליון יוציא לכם מידע על שחקנ\ית מסוימ\ת טל 110 - מנהלת מדור מה שמסביב והיא הולכת להוציא מידע על הטלנובלות שמסביב כגון: קטנטנות,המורדים,פינת אור,רבלדה... Chelicienta - מעצבת העיתון ואת כל הראיונות והכתבות והשעועונים היא תעצב הנה לוגו אחד מה-4 שהכינה לצפיה בלוגו לחצו כאן חסרים לנו בצוות העיתון: עורכ\ת 2 כתבים כתב\ת תחקיר 1 מישהו שיפרסם את העיתון מנהל מדור מאחורי הקלעים 2 מכיני שעשועונים

yulo

New member
לא הבנתי..

את מי אנחנו אמורת לראין מישהו מפלוריסיינטה?
אם כן..אז איך?!.. ואני מעדיפה להיות עורכת/ פירסומאית..

t u l t u l 16

New member
מה??../images/Emo2.gif

לא.. אמרתי שאני רוצה מעצבת.. אבל אם אין לא חשוב... אבל אני לא רוצה שאלות ותשובותת.. סוריי

חסרים לצוות העיתון

2 כתבים מנהל שאלות תשובות כתב\ת תחקיר 1 מישהו שיפרסם את העיתון מנהל מדור מאחורי הקלעים 2 מכיני שעשועונים 1 מראיין עדכונים: yulo עברה לתפקיד העורכת ו- t u l t u l 16 כבר לא מנהלת את פינת שאלות תשובות מאת פלוריתון.

הנה הבדל בין כתבה לכתבת תחקיר

דוגמא לכתבה רגילה: פלור ברטוטי הצטלמה לקמפיין אופנה חדש ואלפי מעריצים נאספו ליד אולפני הצילומים רק בגלל פלור ברטוטי דוגמא לכתבת תחקיר: פלור ברטוטי הצטלמה לקמפיין אופנה חדש ולא הכל עבר חלק והנה חשיפה בלעדית של מה באמת קרה חסרים לצוות פלוריתון: 2 כתבים מישהו שיפרסם את העיתון מנהל מדור מאחורי הקלעים 2 מכיני שעשועונים 1 מראיין עדכונים: •••SeXy BoY••• מנהלת את פינת שאלות תשובות ואם יש לכם שאלה תשרשרו והיא תענה לכם והתשובות יפורסמו כמובן בפינת שאלות תשובוצ בפלוריתון וגם sweet stav נכנסה לצוות פלוריתון בתור כתבת תחקיר

liran raz

New member
אני מוכן לפרסם את העיתון

אני יוכל לתת לכם גם שרת שתעלו לשם את התמונות והקבצים וכל מה שזה יהיה כדי שזה יהיה טוב מוצלח ואיכותי.

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifלגבי מישו שיפרסם את העיתון

איפה לפרסם? וזה יהיה עיתון מחשבי כזה לא אמיתי ,נכון?

לבנתיים

roye406 נכנסה ככתבת רגילה ו-liran raz כפירסומאית 1 כתבים מנהל מדור מאחורי הקלעים 2 מכיני שעשועונים 1 מראיין

למעלה