פלוריסינתה שולתת!

עבדלללע

New member
פלוריסינתה שולתת!

סאלם אליקום יע חביבים! כורעים לי עבדללע עבל אני בט! עני ממחנה פליתים ברמאלה! עני גרה בצריף עם קול הקפר שלנו! יש לנו תלויזיה עחד לקולם! עבל הי בשחור לבן! עני עואבת פלוריסינתה מעוד מעוד! במיוחד עת מקס הקוסון! הו קוסון עחושרמוטע! מע הייתי אושה לו יע חביבי! עבל הו לע מוסלמי, ועם עבע נסראללע ישמא שעני עואבת מישו לע מוסלמי\ הו יביא לי מקותת! קמו שהביא לאמה שלי ואכשיו הי במוסטאשפע! טביעו לי טמונות של מקס! נ.ב. חמאס יע אחים שווים שלי! עני מטה עליחם!!! עתם החי קוסונים בערץ! קול העואל שלי מלה בטמונות שלחם! עני שולחת לחם הרבה נשיקות! באי באי

עדנונית

New member
לפרש לך../images/Emo9.gif?

סאלם אליקום יע חביבים!=נראה לי הבנת כורעים לי עבדללע עבל אני בט!=קוראים לי עבדללע{לא נראה לי שהיא טפטית שתטעה גם בשם שלה
}אבל אני בת
עני ממחנה פליתים ברמאלה!אני ממחנה פליטים ברמאלה עני גרה בצריף עם קול הקפר שלנו!אני גרה בצריףעם כל הכפר שלנו יש לנו תלויזיה עחד לקולם!יש לנו טלויזיה אחת לכולם עבל הי בשחור לבן!|הדגשאבל היא בשחור לבן עני עואבת פלוריסינתה מעוד מעוד!אני אוהבת פלוריסיינטה מאוד מאוד במיוחד עת מקס הקוסון!במיוחד את מקס הכוסון הו קוסון עחושרמוטע!הוא כוסון אחושרמוטה מע הייתי אושה לו יע חביבי!מה הייתי עושה לו יא חביבי עבל הו לע מוסלמי,אבל הוא לא מוסמלי ועם עבע נסראללע ישמא שעני עואבת מישו לע מוסלמי\ואם אבא נסראללע ישמע שאני אוהבת מישו לא מוסלמי הו יביא לי מקותת!הוא יביא לי מכות קמו שהביא לאמה שלי ואכשיו הי במוסטאשפע!כמו שהביא לאימא שלי ועכשיו היא ****{לא יודעת חחח} טביעו לי טמונות של מקס!תביאו לי תמונות של מקס נ.ב. חמאס יע אחים שווים שלי!חמאס יא אחים שווים שלי עני מטה עליחם!!!אני מתה עליכם={אז תמותי
}
עתם החי קוסונים בערץ!אתם הכי כוסנים בארץ קול העואל שלי מלה בטמונות שלחם!על האהול שלי מלא תמונות שלכם עני שולחת לחם הרבה נשיקות!אניי שולחת לכם הרבה נשיקות קיצר
אחד גדול אז אל תתיחסו

עבדלללע

New member
קנסי

בואנע למה את מחקה עותי? אאאא? עת עומרת שיש לי שגיעוט קטיו!??!?!?!?!?!!!?

0O נועה 0O

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gif

עבדלע זה שם של בן זה אומר עבד - ה' הקשבתי בשיעור ערבית

0O נועה 0O

New member
כי ../images/Emo42.gif../images/Emo115.gif

כי בת כתבה את זה אז למה לבת קוראים עבד ?

liran raz

New member
חחחחחחח די אני מתפוצץ מצחוק חחח

חחחחחחחחחחח אותו אחד או אחת שכתבו את זה משעמם להם בצורה שאי אפשר לתאר בחיים... לערבים אין טלויזיה את רוצים שיהיה להם ממיר דיגיטלי של YES או HOT בנוסף אתם מצפים שיהיה להם מחשב ועוד עם אינטרנט ??? חחחח מפגרים הערבים האלה ימותו היום - אמן !

4u2b

New member
נצל"ש- יש למישהו את הסירטונים מעונה

ראשונה- כש-פדה מגלה שפלור הזמרת? או את פרקים 107-109?

למעלה