פלוני אלמוני

aba shanti

New member
פלוני אלמוני

קשה לי לדבר על זה ולכן פניתי למדור הזה שבו ניתן לדבר על ליבך ללא יכולת לזהות את הכותב. אני מיואש לגמרי, אבא שלי לא מדבר איתי יותר. החברים שלי, נוטשים אחד אחד. הם רק נותנים מבט אחד לתוכי ומחליטים שזה הסוף. החברה שהיתה לי הלך הרחק מכאן, למקום בו יוכל לספק את צרכיו. האלכוהול הוא החבר האמיתי היחיד שנשאר לי. אני כותב כי אני יודע שלאף אחד כאן לא איכפת. אני יודע שכל מי שבטעות ייכנס להודעה שלי יעזוב בכעס. כעס על ההחלטה שלי לזיין לכם את השכל על חיי האבודים. אבל אולי אם לאחד מכם, יהיה קצת זמן והוא יוכל להגיב, הוא יציל אותי, מהאימה החרדה והפחד שבמצבי. אחותי הקטנה פוחדת ממני מאז שהכיתי אותה. היו לי כוונות טובות, לא רציתי שהיא תגדל כמוני, לתוך צמר גפן ענקי שיתמוסס ברגע שאני אצא לעולם האמיתי. אני מבקש אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה.

bayshan

New member
על מה אתה מדבר ?

רק מלקרוא את הדברים כשאני פותח את העיניים היום יום שישי, מעביר בי צמרמורת. אני אשאל שאלה מפגרת: אתה בסדר ? איפה אתה מסתובב ? איך אפשר לעזור לך ? תשפוך ותכתוב וכולנו פה ננסה לעזור. "תנצל" אותנו ותוציא כל מה שיש לך. "הדף" סופג הכל. בן כמה אתה ? תספר יותר, תרחיב על אחותך, על הסיבות לזה שהכית אותה. אתה יכול להשאיר לי פה הודעה ואני אעשה כל מה שביכולתי. אני מתאר לעצמי שכך גם אחרים יעשו. אתה יכול גם להשאיר לי הודעה אצלי באתר. אני פה אם אתה צריך.

emale

New member
את צוחקת, נכון?!

(בהנחה ש"אבא שאנטי" לא פיברק לנו טלנובלה קורעת לב - ) תגידי, נראה לך באמת שבלוג יפתור את החיים המתוסבכים שלו? את חושבת שהפיתרון לכל צרות העולם הוא כתיבת בלוג? את ערה? או שאת מקבלת אחוזים כדי לפרסם את "בלוגלי" ו"ישראבלוג"? אולי תצאי לכמה דקות מעולם הצמר גפן הבלוגי שלך ותסתכלי קצת החוצה? "אבא שאנטי" - יש המון מוקדים טלפוניים בסגנון של ער"ן ודומיו. מעיון קצר בעכבר העיר הוצאתי את "אוזן קשבת" (טל.6204999-03) ו"בנפשנו" (5283744-03). בהצלחה.

נוי נוי

New member
יש משהו בדבריה של קופידונית ../images/Emo62.gif

שוב, בהנחה שלא מדובר בפיברוק- אבא שאנטי יכול בהחלט לפתוח בלוג על מנת לשתף את כל בית ישראל בצרותיו. לפעמים אנחנו לא צריכים שיתנו לנו פתרון מיידי לבעיות- רק שיקשיבו לנו. אולי זה לא צריך לבוא "במקום" עזרה מקצועית (ואם תפתח את ה"מעריב לנוער" של השבוע תגלה שהעזרה של המוקדים הטלפוניים היא בלתי מקצועית בעליל), אבל זה בהחלט יכול לעזור, ולהקל, בנוסף. כתיבת יומן, ואפילו באופן פרטי, הוכיחה עצמה לא אחת כתראפיה מוצלחת. נוי-נוי

לא אני לא צוחקת...

אני לא אמרתי שרק בלוג יפתור את החיים המתוסבכים שלו, אבל זה יכול לעזור... איך שאני רואה את זה כשאני כותבת אני משחררת משהו ממני, ואח"כ כשאני קוראת דברים שכתבתי יותר קל לי לשפוט את עצמי באובייקטיביות... זה יכול לעזור, אבל כמובן שהוא צריך גם עזרה מקצועית... בלוג יכול להיות התחלת הדרך שלו לשיקום עצמי! וחוץ מזה אימייל, אתה לא חושב שהגזמת קצת? "את ערה?" "את חושבת שהפיתרון לכל צרות העולם הוא כתיבת בלוג?" "אולי תצאי לכמה דקות מעולם הצמר גפן הבלוגי שלך ותסתכלי קצת החוצה?" אוקיי... אני לא חיה בשום עולם צמר גפן, ואני בטח ובטח לא חושבת שבלוג הוא הפיתרון לכל צרות העולם... טוב שלא הגזמת... אבל כמו שאמרתי קודם זה יכול לעזור לו...

איה@

New member
אני מסכימה עם נוי נוי וקופידונית

יומן/בלוג - הוא בהחלט מקום שאפשר לשחרר בו לחץ ולקבל פרספקטיבה נכונה על הדברים. בנות - לא להתרגש מאמייל
- הוא בחור טוב (בד"כ)
נכון אמייל??
איה.

emale

New member
זהו, שלא...

ולעצם העניין: אין ספק שבלוג זה מקום לשחרר לחץ, לקבל פרספקטיבה, להזדכך, להיטהר ומי שממש רוצה בטח גם יכול דרכו לחזור בתשובה. אבל כמו שאדון שאנטי תיאר את הבלגאנים שלו בחיים, צריך הרבה יותר מכתיבת בלוג כדי לסדר לו ת´עניינים. אוקי, הוא יקבל פרספקטיבה, סבבה. אבל אתן באמת חושבות שכתיבת בלוג תגרום לאבא שלו לדבר איתו שוב? לחברים/חברה שלו לחזור אליו? להיגמל מאלכוהול? i think NOT (ולמה אדון אבא שאנטי לא מגיב להצעות או לדיון המרתק שלנו? יכול להיות שהוא עכשיו יושב מול המסך וצוחק על הפראיירים האלה שאכלו את הסיפור שלו?)

היי בנאדם...

אני מקווה שאתה קורא את ההודעה הזאת, ולוקח אותה ברצינות. אתה צריך עזרה מבחוץ עכשיו. ואתה יודע את זה. אתה צריך לפנות לגורם שיעזור לך, ואני מניח שאתה מספיק בוגר ואינטליגנטי בשביל לעשות את זה, עובדה שהגעת עד לכאן בכוחות עצמך, וזה צעד ראשון וטוב! עכשיו קח את עצמך בידיים ופנה לעזרה! אם אתה צריך מישהו לדבר איתו אז באמת אני אדם שישמח לדבר איתך, בלי קשר למין, גזע, דת וכו´... אתה בנאדם דבר ראשון! ואל תשכח את זה! [email protected] שלח לי אימייל מתי שבא לך! אני רציני, זכור שאתה לא לבד, יש עוד המונים שהיו במצב שלך וגם יצאו מיזה, ויש עשרות בני אדם שישמחו לעזור לך! אתה לא לבד בכל מקרה! תהיה בקשר? היער האנושי

איה@

New member
אוקי - בהנחה שזה לא "פיברוק".......

(קצת מוזר שהגעת דווקא לכאן, כשיש כל כך הרבה פורומי תמיכה) ובכל זאת - ולו רק בגלל הספק הקטן.....אני מציעה לך לפנות לפורום סהר שהוא פורום תמיכה למבוגרים, יש גם לצעירים ולחיילים. מנהלי הפורום הם אנשי מקצוע - וידעו לתת לך את כל התמיכה העזרה והיעוץ להם אתה זקוק כנראה.
איה.

איה@

New member
ביישן, קופדונית, אמייל, יער ../images/Emo26.gif

אני מוכרחה להגיד לכם - שהאכפתיות וההתייחסות שגילתם כאן - חיממה את ליבי. (אפילו שלא הייתם בטוחים באמיתות הסיפור) יש עוד אנשים טובים באמצע הדרך
איה.

למעלה