פלומנה יקירתי!!

• פותח הנושא A-naT
  • פורסם בתאריך

A-naT

New member
פלומנה יקירתי!!

מצטערת על הייבוש האיי סי שלי: 68411266 נדבר בקצת יותר יעילות.. -וגם לכל מי שרוצה, מוזמן לפרוץ לי לרשימה- בינתיים אני פורשת לי למיטה, תחזיקו לי אצבעות, יש לי הרגשה טובה בקשר ללילה הזה- אני עייפה מדי לחרדות עינת

t@gel

New member
תגובה לכל הודעותייך שלא עניתי

היי מתוקונת. כואב לי לקרוא שאת במצב רוח לא טוב. שאת עוברת ימים קשים... אם אני אגיד לך שזה ייגמר בסופו של דבר...שגם הדאונים עוברים, שהשמש הוא אמיתי ולא מאכזב...תאמיני לי? ענת מתוקה, הורייך דואגים לך עתה, ה מודעים למה שקורה איתך...נצלי את דאגתם לשיחת נפש בה תוכלי להסביר מה עובר עליך. אני יודעת שאת שואבת מהפורום הזה המון כוחות. הסבירי להורייך שכאן הקמנו קבוצת תמיכה העוזרת להתמודד עם קשיי היומיום ומעודדת כתיבה יוצרת וימים יפים...הראי להם כי את מקבלת כאן חיזוקים לחזור למסלול ולהתמודד עם ההפרעה שלך. עצם העובדה שפנית לכתוב כאן מעידה כי את רוצה לחזור למסלול הבריא...הסבירי זאת להורייך...כבר כתבתי כאן לא אחת...הורים מפתיעים אותנו עם הנכונות שלהם והגישה הנאורה, התומכת ומבינה. אני בטוחה כי כשתבקשי סיוע לצאת מההפרעה שלך, לא יהססו ויעשו כל שביכולתם להעניק לך את שאת זקוקה לו... כמו שכתבת לרונה... יהיה טוב...יותר מאתמול... אוהבת אותך.. אני

A-naT

New member
עייייייייינת...

כבר שכחת? :-( את יודעת שההורים שלי יודעים, בעיקרון. אם הם גילו על הפורום, הם יודעים. זה פשוט שלא אכפת להם. ויותר טוב ככה. עדיף מאשר שיתחילו לסחוב אותי לטיפולים. התגעגעתי אלייך מאוד! אני כל כך שמחה לראות שאת פה! מה פתאום נשכח אותך?! בחיים לא! נשמות מיוחדות קשה לשכוח.. אוהבת מאוד מאוד מאוד, ומחכה שתחזרי אלינו מהר עיייייינת

למעלה