פלוטו בגדי

Shireen1

New member
פלוטו בגדי

האם זה רק אצלי ואצל מי שאני מכירה או האם גם אתם הרגשתם את המעבר של פלוטו לגדי? פתאום נהייה דגש מאד חזק על סדר עמוק בחיים. וגם המון פתרונות למצבים קודמים ומייאשים נמצאו בעשיית סדר עמוק. לא? אשמח לתגובות

לא בטוח כלל שזה פלוטו

ראשית, הרבה יותר סביר שזה יופיטר שכבר נמצא שם איזה זמן, ומעביר את כל נושא ההתפתחות האישית פנימה, אל תוך גבולות מוגדרים. שנית, מה שאת מתארת מאוד מתאים למרקורי ברטרו כשהוא צמוד לנפטון או בסביבתו, ויש געגוע עמוק לסדר יציבות וארגון מתחת לכל הכאוס והערפול שהוא מביא איתו, כך שאישית נראה לי שזה יותר השנים האלה מאשר הפלוטו שרק עכשיו נוגע בפיסת הקצה של הגדי בהססנות.

Shireen1

New member
באמת לא בטוח

רק שגם אצלי וגם אצל מי שאני מכירה הדברים קרו בפלוטואיות גדולה עם עומק גדול. היו כמה ימים או שבועות של פחד כשהוא ישב על המעלה האחרונה של קשת ואז פתאום, כמה ימים אחרי שהוא עבר לגדי - הייאוש התחיל להפעיל בצורה של עשיית סדר עמוק.... והעומק כאן הוא הפלוטו. השינוי נעשה ממש בסדרי חיים עמוקים, באיך שאנחנו חיים ומתמודדים. ולא ב - 'קשה לי אז אני אביא עוזרת'... ואני מסכימה שמרקיורי בנסיגה בצמידות לנפטון מאד עוזר לדברים האלו (ואיך זה תמיד עובד ככה שבדיוק שצריכים אותו בנסיגה - הוא עושה את זה!
) וכנראה שזה בכלל שילוב של כל הדברים כרגיל...

לא יודע לגבי פלוטו

אבל את המעבר של נוגה לגדי הרגשתי די טוב. פתאום אי אפשר כבר להמשיך עם הבאלאגן שהיה פה קודם וחייבים לעשות סדר חדש. זה עושה רק טוב לנשמה.

למעלה