פלג^ר המייל שלך חסוי שלחי לי שניה מייל אני רוצה להגיד לך משהו וכל הכבוד על היוזמה של המפגש אחלה
P pachanga New member 3/11/01 #1 פלג^ר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif המייל שלך חסוי שלחי לי שניה מייל אני רוצה להגיד לך משהו וכל הכבוד על היוזמה של המפגש אחלה
פלג^ר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif המייל שלך חסוי שלחי לי שניה מייל אני רוצה להגיד לך משהו וכל הכבוד על היוזמה של המפגש אחלה
פ פלג^ר New member 3/11/01 #2 מתוקתי הרגע הגעתי מבילוי.תשאירי כתובה או בעל פה לפלא:056427875 לפרטים.המאהב/ת מחכים בקוצר רוח.ם*
פ פלג^ר New member 4/11/01 #4 היי יאנה מתוקה שלי רציתי מזמן לתפוס איתך שיחה אך לא יתאפשר.מקווה לראותך במפגש ומוזמנת להתכתב.אוהבת *
י יאנה New member 4/11/01 #5 היי גם לך... באיזו צורה תרצי לשוחח? ICQ,טלפון, אי מייל, צ´אט? רק תבחרי ואין שום בעיה...
פ פלג^ר New member 4/11/01 #7 ממי את יכולה להתכתב דרך הפלא אם יש באפשרותך מתוקה.אוהבת מונישמתכוננת ל..קחי מואאאאה
פ פלג^ר New member 5/11/01 #11 יש לי אך הוא חסוי מתוקה את יכולה להתקשר בלי שום קשר לרשת.מחכה לך מתוקה.אוהבת מוני שמתפנקת בקרמים.
P pachanga New member 4/11/01 #6 שלומי מצוין../images/Emo24.gif שוב עבר עלי סוף שבוע עמוס תודה חמודה שאת שואלת פאצ´נגה
פ פלג^ר New member 4/11/01 #8 פצאנגה מאמית קיבלת את ההודעה?תיכף אסיים את סידורי הבית רק הרגע חזרתי מהעבודה.מוני שמתקשרת אוטוטווו