פלגים של BRISK

KTM620SM

New member
פלגים של BRISK

מתארגנת קנייה מרוכזת של פלגים "אחרים" לבעלי LC4. הפלג אמור לשפר את פעילות המנוע - עבודה יותר עגולה, הנעה קלה יותר וכו' ואולי אפילו מעט יותר כוח. בניגוד לכל מיני פלגים אחרים שטוענים לאותו דבר בדיוק, בדיון וובחינה שנעשו בין כמה סוגי פלגים, הפלגים הללו (של BRISK) אכן השפיעו לטובה. המחיר לפלג הוא כ-15$. מי שרוצה להזמין - במסרים. מצורפים לינקים לדיון ב MONOMANIACS ואת החברה

MexMex

New member
קיבלתי מתנה אחד כזה ../images/Emo9.gif

דיווח מה הוא שווה לקראת סוף השבוע... M.

MexMex

New member
בהנחה שR929 הזמין לי את הנכון:

אז זה BOR12LGS אבל שים לב שיכול להיות שיש הבדל. אני יודע שיש הבדל בין 2002 ל2003 מבחינת גודל ההברגה למשל = פלאג שונה... M.

KTM620SM

New member
BOR12LGS זהו המחליף של

ה-BR12ZC שהוא התחליפי ל NGK D8EA או DPR8EA9 או DR8EA וכו'. מה הפלג המקורי אצלך ב KTM?

שחרלרט

New member
הלווווווווווווווו

מה קורה גברררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר מעניין באמת אם זה ישפר התנהגות בדיגמי הRACING. הם טוענים לשיפור ב620 בגלל תא שריפה גדול,שהפלג הנ"ל נותן בעירה טובה יותר.או כמו שאוריה מגדיר זאת"מנוע תנור עצים". דרך אגב הFCRים נחתו בארץ ובשבועיים הקרובים יורכבו אצלי ואצל הגינגי

שחרלרט

New member
חיובי../images/Emo45.gif

ושבועיים כי יש עוד מלא דברים לעשות,כמו לתקן שילדה,וכו..... אני כבר מת לפוצץ גאזים על האופנוע.

r929

New member
תחשוב גם על

קיצור המהלך, ידית של SX ודומיו יעשו את העבודה. אצלי זה חולל פלאים, פולגז מהיר יותר

r929

New member
לפני שאתה קורע

את השקית, קיצור המהלך דורש גם כבלים של SX

r929

New member
אותו אחד

מדובר על שנתונים של 2003 ומעלה, אין לי מושג לגבי שנתונים ישנים יותר.

r929

New member
אזור צפון אמריקה, ביצעו

"הזמנה מרוכזת" . רשמים מהפלג ניתן לקבל מהמקסיקני ברגע שהוא יבצע את ההחלפה בנבלה שלו
הקטום שלי עדין מחכה למנוע
, אז אולי שבוע הבא |מחזיק אצבעות| איזה סוג אתם מתכוונים להזמין ?

KTM620SM

New member
עובדים על זה.

וחוץ מזה, גם ככה הזקן מרשים כל פעם מחדש....

TShavit

New member
../images/Emo9.gifתודה, באמת לא היית צריך...

אני מסמיק... טל

למעלה