פלגים מוגדלים

dadi1

New member
פלגים מוגדלים

אנחנו גרים בבית קטן אשר מחובר לבית הראשי. מהבית הזה העבירו כבל ללוח החשמל שלנו. הבית הראשי הוא תלת פאזי וגם שלנו. מה שהחשמלאי עשה. הוא עשה קומבינה קטנה- הוא הגדיל את האמפרג' ע"י החלפת הפלגים של ח"ח. לאורך תקופה ארוכה מנורות ליבון היו מתפוצצות בתדירות גבוהה מאוד. בשנה האחרונה שתי טלויזיות בנות שנתיים התקלקלו- החלפתי מעגלים ורטיקליים . דיוידי בן כמה חודשים שבק לו פתאום ולא היה שווה לתקן אותו. מסך המחשב שלי מתכווץ כל הזמן- החלפתי לו פעם את המעגל הורטיקלי ושוב פעם זה חוזר עכשיו. אני בטוח שכל התקלות הללו לא מקריות- יש לי יותר מהרגשה שזה קשור במתח החשמל. מה נראה לכם? מה יכולה להיות הבעיה?

אים הוא היגדיל את הנתיכים .

זה עבור צריכה יותר גדולה של זרם שניתן לקחת . אבל אסור כמובן לעשות . ואים חברת חשמל תיראה את זה תיקנוס את בעל הדירה . מדוד את המתח בדירה אולי הוא מעל 220V . מסך שמצתמק זה דווקה מראה על חוסר מתח . מנורו ליבון נישרפות גם אצלי בחצר כי הם סניות ולא פיליפס הולנדי

asher40

New member
הזמן חשמלאי מוסמך ש...

...יבדוק את המתח בביתך ,יתכן כי "אפס" ראשי לא מהודק ,או אחד האפסים בפס האפסים ,משוחרר. יש לי את ההרגשה שאתה גם משייך דברים שלא קשורים. מכשירים רגישים בהחלט יכולים להפגע במידה והמתח שהם מקבלים לא מתאים. בכל מקרה חשמלאי מנוסה יוכל לאתר את הסיבה ,אם יש קשר. אשר.

אים האפס משוחרר האור מהבהב

כאשר אין מגע או יש רייח של פיח כי נוצר מעין קשת . וזה גם נישמע . בדוק עים AVM את המתח בדירה . ביום ובליילה . ותיראה אים יש הפרש במתח

למעלה