פלא של קטנטנה

tairon

New member
פלא של קטנטנה

שאני עובד אין לי זמן לשיחות או לפטםוטים אני כל כולי עבודה אני מאלו שלא משנה אוהב את העבודה לא אוהב שאני שם יש 100% כזה אני היום...שכחתי לסגור את הפלא שלי כך שפתאום אני שומע פלא מצלצל..נון סטופ כמעט התרגזתי של ממש אני התחלתי לצעוק אנשים תענו כבר!!! ממש כמעט התנצלות הם הסבירו לי שזה פלא שלי שצורח הצילו פותח את הפלא מעברו של הקו הקול הכי מתקתק עלי אדמות נו שם אני תמיד נכנע תפסתי לי פינה התיישבתי אוףף כמה התגעגעתי אליה לא ראיתי אותה כבר שבוע וחצי היום נשבר לה החליטה לעשות צד אם לא לראות אז לפחות לשמוע אז היא הרימה את השפורפרת והכריזה בחלל החדר שיביאו אותי! אז כמובן שהיה מי שחייג עבורה כי מספרים היא עדין לא מזהה עד 5 ניחא הולך משם והלאה עוד לא אז אני יושב לי בהפסקה יזומה ע``י אחת בת 4.5 ומנהל איתה שיחה ברומו של עולם ``אתה יודע שלא ראיתי אותך הרבה זמן ..אתה לא אוהב אותי יותר?`` היא שואלת ... אני אוהב אותך עד לשמים בחזרה כפול שנים כמעט אפשר היה לשמוע את החיוך שנמרח לה על השפתיים ואת אני מקשה ..כמה שאני אוהב להקשות את אוהבת אותי? ``שתבוא אני יאכל הרבה ואז יהיה לי כוח לתת לך חיבוקי הכי גדולי שבעולם ככה אני אוהבת`` היא ממהרת להשיב לי וממשיכה מיד לשאלה הבאה ``מתי תבוא?`` אני מבטיח לה שיום שישי אולי אני יקח אותה איתי לטיול בגן יחד עם הכלבה שלי..ואני מסביר לה שאני חייב לסגור את הפלא כי יש לי עוד עבודה לעשות ``טוב ``הוא עונה לי ``אני יאכל הרבה ביום שישי ואתה תבוא לקחת אותי לגינה שם אני ייתן לך חיבוקי..ותחנך את הכלבה שלך כי היא מופרעת`` אז אחרי אמירת מילות פרידה נסגר לו הפלא אבל החיוך לא נעלם לו כמה שעות אחרי

קרני

New member
הכי כייף בעולם...

לשמוע/לקרוא אותך מדבר על אחותך!!! זה באמת (!) מעלה לי את אחד החיוכים הענקיים ביותר שקיימים אצלי בסריות החיוכים שלי... תודה איש :)))) שיהיה לך יום הכי טוב בעולם :))

איה ה

New member
הייתי מוכנה להישבע

שזו בכלל הודעה שאני כתבתי... בדיוק בתקופה האחרונה אני מוצאת את עצמי המומה מהשיחות שאני מנהלת עם אחותי הקטנה בנושאים שברומו של עולם. כל כך התחברתי למה שסיפרת... גם אחותי היא בת... ארבע וחצי... איזה גיל מדהים זה... אגב... נא למסור את תודותי ונשיקותיי לשותף שלך שמאפשר לנו להמשיך לקרוא אותך למרות שאתה מסרב לשלם לבזק... איה

למעלה