פלאשבק תעלה ב 20.11

d1f2

Well-known member
פלאשבק תעלה ב 20.11

סדרת דרמה חדשה שתתמקד בחייהם של ניר, דידי וחבריהם לספסל הלימודים בבית הספר "קציר" ומחוצה לו, וכל זאת בשילוב שירים מקוריים שישתלבו בעלילה. הסדרה נוצרה על ידי שחר סגל, אורן יעקובי ואביעד קיסוס, ועוסקת בחייהם האמתיים של בני הנוער ובנושאים הבוערים להם – אהבות ראשונות, דימוי עצמי, זהות מינית, לחץ חברתי, בריונות, אלימות ברשתות החברתיות, נאמנות, חברות ועוד.

החל מה-20.11, חינם ב-HOT VOD Young

panda0zombie

New member
תודה על העדכון

יאללה אביב פנקס, תהיי נינט החדשה!

המשחק היפה בנעלמים הפך אותה למשחקת בתפקיד ראשי, עכשיו ברור שהיא תקבל הרבה פרסום.
&nbsp
וכל חברה של גאיה גור אריה וענבל ביבי שמקבלת פרסום, זה טוב.
&nbsp
אולי במופע הנוער הבא גם היא תופיע.
&nbsp
אוי, אביעד קיסוס יצר את הסדרה? תצפו להרבה סיפורים על זהות מינית.

Roei152

Well-known member
מנהל
כולם אומרים שזה יהיה ראש גדול יותר מוזיקלי
אני אומר שזה יהיה "היי סקול מוזיקל " יותר ישראלי , נקרא לזה ככה...
לפחות אם ניר ודידי הם זוג מאוהבים מההתחלה של הסדרה...

כן. התבנית נשמעת דומה.

שוב, בדומה לציפייה שלי מ"או בוי", אני מקווה שיהיה מינון נכון של המוזיקה בתוך כל העלילה, או יותר נכון - שילוב אופטימלי בין השירים לטקסטים. אני לא רוצה לצפות במחזמר, כמובן. בשביל זה יש את התיאטרון.

אגב...

חוששני שהעונה החדשה תכלול 41 פרקים בלבד, אם הבנתי נכון. אולי בגלל זה רועי העלה בהתחלה את צילום הטקסטים שלו, ושם היה כתוב "פרקים __-41". אני מניחה שנזכה לראות את הותיקים עד לסוף העונה.

זה די מבאס, כי זה אפילו פחות מהמינימום של ה-50 פרקים, שהיו בחלק מהעונות, אבל אולי נבין בהמשך שזה היה מספיק בשביל עונת הקאמבק הזאת, בתקווה שתהיה מוצלחת. נראה...

אני ממש מקווה. זה בכל זאת המוניטין של הסדרה, שחבל מאוד ואף אסור שייהרס. חשוב שהם ישחזרו את הנוסחה הייחודית שהייתה לסדרה.

panda0zombie

New member
כן זה הרבה נושאים

ונראה שיש הרבה דמויות בשביל לטפל בכולן כמו שצריך ב20 ומשהו דקות של פרק

Roei152

Well-known member
מנהל
נו ? ומה שונה?
יהיה את הזוג הראשי -ניר ודידי , עלילה ראשית -מניח שבעונה הראשונה זו רק ההתאהבות , שבמהלך העונה שניהם ינסו להתקרב אחד לשנייה , אבל לא יצליחו באמת עד סוף העונה .. , כמו כל זוג ראשי .. במקביל לעלילת המוזיקה של ניר ועלילת הכדורגל של דידי ...
חוץ מזה יהיו כמה וכמה סיפורי משנה.. בטח ובטח שבסדרה כזאת צריך יותר משני קווי עלילה ..
בחממה היה עומס נושאים ב50 הפרקים שהוצגו ....

Roei152

Well-known member
מנהל
עכשיו שמתי לב שבתיאור כתווב "זהות מינית "???????????????????
אללה יסתור , בערוץ הילדים ?????????????????? נקווה שזה לא "שידור חוזר" של סיפור לאון....
&nbsp

טוב...

אני מניחה שזה יהיה קצת יותר רציני מהבדיחה שהייתה אצלם, כן? בכל זאת. אם הם יקחו את זה רק, או בעיקר, לכיוון הקומי, אז זה כבר סיפור אחר, כמובן.

למעלה