פלאשבקים........

golden energy

New member
היי SCREAMCO...

אם הבנתי אותך נכון, אתה אומר שנגיד אנחנו מרגישים שמחה-אז נחזור לתקופת חיים/לסצנה בחיינו שבה גם הרגשנו שמחה, או אם הרגשנו עצב-אז נחזור לרגע בחיים שבו גם הרגשנו אותו דבר.. אני מסכימה איתך,זה בהחלט יכול להיות.. השאלה היא- למה? כלומר, עד עכשיו בחיי הרגשתי שמחה/עצב/כעס/ וכו' וכו' -כמו כל אחד.. אז למה עכשיו זה מחזיר אותי לרגעים מהעבר, ופעם זה לא עשה את זה.. בגלל זה שאלתי את רותי על זה.. וזה מחזיר אותי לרגעים שלא זכרתי *בכלל* עד עכשיו, ז"א, ישר אחרי שנגמר הזכרון- או לפעמים תוך כדי- הייתי גם חושבת- "וואו, לא זכרתי שזה קרה לי בכלל..." בקיצור,אני בטוחה שאני לא מסבירה את זה נכון, כי ההרגשה שיוצאת לי מזה היא די מוזרה..כי אף פעם לא חוויתי את ההרגשה הזאת..כלומר,זה לא סתם זכרונות שאומרים-תראי איך היית שמחה גם אז- ותו לא, אלא (לדעתי האישית) יש בזה עוד משהו..

SCREAMCO

New member
אהה אז ככה...

אינני יוכל להצביע בדיוק על מה זה מעיד, אך תוכלי להסכים איתי , שלכל תקופה של עליה , יש עצירה ואז ירידה אל הדיכאון תקופה של דיכאון ארוך סופה פריחה / יתגברות , ממה שאני מבין , את הינך בתקופה טוב ף ולכן את נתקלת בפלשבאקים מן העבר , שהם למעשה הזיכרונות הטובים שהיו לך ...ממה מה שאמרת , שהם קשורים לאמא שלך ... בואי תשאלי את עצמך ,מה את יכולה ללמוד מן המצב הזה , כי בטוח שיש משהוא שאת כן צריכה ללמוד מזה . אולי גם להשליך הדבר , לסינכרוניות של מהלך חייך... כי אני יכול להצביא בדיוק מה , אך כי חסרים לי פרטים שמרכיבים את התמונה עלייך , לכן המלאכה הפעם נשארת שלך .... תנסי לחשוב ולקשר , תנסי לחזור אחורה בזמן ולראות ,מה סימל התקופה הטוב הזו בשבילך ?.. מה בא אחרי התקופה הטובה.../ האם זה תקופה עצובה / או אך מנעת ויצרת מתקופה של שמחת חיים עצב / למרות שזו לא חייבת ליהות השאלה , אך תוכלי לשאול את עצמך, שאלות כגון זה ואחרות , אפילו תכתבי / למרות שבעברי לא היתי / סכמתי בכל הקשור לרוחניות ומודעות עצמית , אך שווא לעלות הכל על דף נייר , ואם את מרגישה שכן יש מסר , אז כן צריך ליהות מסר , כי אחרי הכל , לכל תחושה מעשה ופעולה יש תכליט,... למרות שתכליטו לא נירא מיד באופק... מקווה שעזרתי עוד קצת ... ומאחל לך שתמצאי את התשובה...

golden energy

New member
היי,

ליהפך-הזכרונות לא קשורים לאמא שלי. כן,אני מנסה לראות אם יש פה מסר או משהו בסגנון.. תודה על התגובה.

למעלה