פלאפון מתאים ללקויי שמיעה

פלאפון מתאים ללקויי שמיעה

שלום לכולם, רציתי לשאול מנסיונכם איזה פלאפון מתאים ללק"ש מבחינת איכות השמע. גם נוחות שליחת סמסים לא תזיק. עלי לציין שאני מושתלת ולפני כן לא דיברתי בטל', אך השתל מאפשר מעט. כרגע עדיין עם מכשיר שמיעה באוזן השניה. יש הבדל בין פלאונים שמתאימים לשתל ולמכשיר שמיעה? רצוי כזה שמתאים לרשת פלאפון. כל מענה יעזור! בתודה מראש, מיטל

havitush661

New member
פלפון

אני התעניינתי לאחרונה בפלפונים כאלה. מבחינת החברות הסוללריות פלפון ללקוי שמיעה מוגדר כך: 1.בעל רטט בקבלת שיחה והודעות. 2.מתריע על שיחות נכנסות בהיבהוב אורות. 3. בעל מצלמה קידמית לביצוע שיחות וידאו (לדוברי שפת סימנים וקוראי שפתיים) 4. בעל עוצמת שמע גבוהה. מעבר לזה אין משהו מיוחד בפלפונים שמיועד ללקויי שמיעה אין להם איזה יכולות מטורפות או רמקול סופר חזק. רוב הפלפונים החדשים וחלק מהישנים יש להם את היכולות הללו. הייתי ממליצה לך פשוט לשבת בחברה סללולרית לראות מה מציעים לך ולבקש מהמוכר לאפשר לך לדבר בכל אחד מהם ולשמוע איך זה נשמע לך גם מבחינת הסאונד של השיחה וגם מבחינת הסאונד של הצלצול ורק אז להחליט. הם עושים את זה בכיף וקחי את הזמן תקשיבי לכל אחד מהפלפונים ואל תתביישי. בהצלחה

אשחר 1

New member
תנסי פורום סלולארי

הם יכלו לעזור לך לבחור פלאפון שמתאים לך... בהצלחה!!

שלטם מיטל

קראתי את הודעתך בפורום והייתי מעוניינים לסייע לך בנושא שציינת. חשוב שתדעי כי חברת פלאפון מעמידה את לקוחותייה בראש סדר העדיפויות, ודואגת להתאים עבור לקוחותייה בעלי הצרכים מיוחדים, מגוון ייחודי של מכשירים. את מוזמנת להיכנס ללינק הבא באתר פלאפון, בו תוכלי לקבל מידע על מגוון המכשירים והמסלולים המוצעים לכבדי השמיעה: http://www.pelephone.co.il//web/3G/Corporate/CustomerService/accessibility/.aspx במידה ועולות שאלות נוספות, או תהיי מעוניין שנציג מטעמנו ישוחח עימך, את מוזמנת לפנות אליי לכתובת מייל הבאה לקבלת שירות : danashwa@pelephone ואשמח לסייע לך. בברכה, דנה נציגת פלאפון.

בועת sabon

New member
הי מיטל

אני לא מדברת בפלאפון (רק מסמסת) אבל אם את מעוניינת להשתמש בשיחות וידאו שימי לב לאיכות המצלמה והתקשורת וידאו. במכשיר שלי למשל יש אפשרות לוידאו אבל התנועה לא רציפה ולכן אין אפשרות להבין את הנאמר. יש את הסמארטפונים והאייפון עכשו שהם בעלי מסך גדול ונוחים יותר והבנתי שהם גם מספקים שיחות וידאו ברמה טובה יותר אבל הם מאוד יקרים וגם באמת לא כל מכשיר מתאים לטכנולוגיה של פלאפון. הייתי מייעצת לך לבקש להתנסות ממש במכשיר, אפילו בנקודת המכירה (פשוט להתקשר למישהו) ולבדוק איך את שומעת/רואה/מרגישה איתו. בהצלחה ואשמח לשמוע מה קנית והאם את מרוצה.

chikashel

New member
וכמובן- לבדוק את האפשרות לטלקויל

אני לא בטוחה איך זה נקרא בעברית (אני חיה בארה"ב ונותחתי בארה"ב) אבל בדקי שהפלאפון מאפשר לך לעבור למצב T. לא לכל מכשיר סלולרי יש את האפשרות הזו.

צלף

New member
../images/Emo56.gif נכון מאוד ../images/Emo127.gif

יש בעיה עם שיטת השידור שכול החברות משתמשות בה כולל פלאפון שעוברת לשיטת השידור הזאת עוד מעט - שיטת GSM - שהתדירות העבודה של של שידורי הסלולארי היא בתדירות של מצב T וזה גורם לתחושה של רעש. ישנם מכשירי פלאפון שיכולים לעבוד עם מצב T אבל צריך לבדוק אישית - היום לכול חברה צריך להיות מידע על הפרמטרים של פלאפונים מותאמים למצב זה, יש מאמר באתר בקול על הנושא הזה http://www.bekol.org.il/43-1053-he/Bekol.aspx אוכל להוסיף שלפי התרשמותי מכשירי פלאפון בצורת צדפה עובדים טוב עם מצב T.

מצב T - תמצאו נציגי מכירות שמבינים מה זה....

זו פשוט הצגה מרתקת לראות איך נפערים להם העינים והפה כשהם נשאלים על קיומו של מצב כזה במכשירים הניידים.... אני מקווה שעם הזמן נקבל הסברים עניינים במקום הבעות הפנים הללו...... בהצלחה לכל מי שעובר את המסע אל הנייד הנגיש......! ליריתקוש

למעלה