פלאפון דפוק,
או כמו שאני אוהב לקרוא לזה, סיכום מפגש #2 - עברי לידר. כמארגן המפגש המסור, אני רוצה להודות לכל אלו שעשו את עבודתי קלה, ולקלל את כל אלו שהקשו עליי (בעיקר חברת מוטורולה..). ההוא שלמעלה, יתגדל ויתקדש שמו, לא מעוניין שיהיה באמתחתי פלאפון מתפקד, ועל כך עוד ישמע ממני ביום הכיפורים. אעשה זאת בנקודות, כי גם מחר אצטרך להתעורר עם קריאת התרנגול, שוב - הבן המסור עושה את פועלו ותורם לחברה. או להורים. (מחקו את התשובה השגויה, וso on..)
גני יהושוע. אחח. זכרונות עשינו ונעשה שם. אני בעד להכריז על כך כמקום מפגשנו הרשמי. אולי נרשום על שמנו בטאבו. מי איתי?
יש דברים שלעולם לא ישתנו. שירה עזבה מוקדם, ושוב הותירה אותנו עם טעם של עוד..
הרוגעלך היו חסרים. טים, מה יהיה? מסורת זו מסורת. ותומר, כל מילה נוספת מיותרת.
רעותי (כן רעותי, זה חד-פעמי, כי פשוט התאהבתי בך. ילדה מקסימה..) מעולם לא תיארתי לעצמי שאפגוש בעלמה בגילך (ללא שמץ התנשאות) כה שובה ונהדרת. הוקסמתי. נכון, יש לי רק ייתרון של כ-3 שנים עלייך, ובכל זאת - זה המון, את יודעת. פעם הבאה אצלך בבית.
המפגש היה קצר מידיי. קחו לתשומת ליבכם להבא. אני מאשים את תומר.
נועה, שירה (Unicorn) [צריך למצוא לך שם קליט, שנדע להבדיל בין השירות..], שלומי, הדס, שני וג'ני - שמחתי להכירכם!
כן, אני יודע שציפיתם ממני לאיזו פסקה-שתיים-שלוש קולחות ושנונות (גם אם לא, תזייפו) - אבל תשתי. פשוט כך. ואין כ"כ מה לומר, מלבד שהיתה הנאה צרופה, וסיום מקסים ליום עמוס. להתראות במפגשים הבאים! נדבו'ש.
או כמו שאני אוהב לקרוא לזה, סיכום מפגש #2 - עברי לידר. כמארגן המפגש המסור, אני רוצה להודות לכל אלו שעשו את עבודתי קלה, ולקלל את כל אלו שהקשו עליי (בעיקר חברת מוטורולה..). ההוא שלמעלה, יתגדל ויתקדש שמו, לא מעוניין שיהיה באמתחתי פלאפון מתפקד, ועל כך עוד ישמע ממני ביום הכיפורים. אעשה זאת בנקודות, כי גם מחר אצטרך להתעורר עם קריאת התרנגול, שוב - הבן המסור עושה את פועלו ותורם לחברה. או להורים. (מחקו את התשובה השגויה, וso on..)