פלאפון דפוק,

Ez sLeeP

New member
פלאפון דפוק,

או כמו שאני אוהב לקרוא לזה, סיכום מפגש #2 - עברי לידר. כמארגן המפגש המסור, אני רוצה להודות לכל אלו שעשו את עבודתי קלה, ולקלל את כל אלו שהקשו עליי (בעיקר חברת מוטורולה..). ההוא שלמעלה, יתגדל ויתקדש שמו, לא מעוניין שיהיה באמתחתי פלאפון מתפקד, ועל כך עוד ישמע ממני ביום הכיפורים. אעשה זאת בנקודות, כי גם מחר אצטרך להתעורר עם קריאת התרנגול, שוב - הבן המסור עושה את פועלו ותורם לחברה. או להורים. (מחקו את התשובה השגויה, וso on..)
גני יהושוע. אחח. זכרונות עשינו ונעשה שם. אני בעד להכריז על כך כמקום מפגשנו הרשמי. אולי נרשום על שמנו בטאבו. מי איתי?
יש דברים שלעולם לא ישתנו. שירה עזבה מוקדם, ושוב הותירה אותנו עם טעם של עוד..
הרוגעלך היו חסרים. טים, מה יהיה? מסורת זו מסורת. ותומר, כל מילה נוספת מיותרת.
רעותי (כן רעותי, זה חד-פעמי, כי פשוט התאהבתי בך. ילדה מקסימה..) מעולם לא תיארתי לעצמי שאפגוש בעלמה בגילך (ללא שמץ התנשאות) כה שובה ונהדרת. הוקסמתי. נכון, יש לי רק ייתרון של כ-3 שנים עלייך, ובכל זאת - זה המון, את יודעת. פעם הבאה אצלך בבית.
המפגש היה קצר מידיי. קחו לתשומת ליבכם להבא. אני מאשים את תומר.
נועה, שירה (Unicorn) [צריך למצוא לך שם קליט, שנדע להבדיל בין השירות..], שלומי, הדס, שני וג'ני - שמחתי להכירכם!
כן, אני יודע שציפיתם ממני לאיזו פסקה-שתיים-שלוש קולחות ושנונות (גם אם לא, תזייפו) - אבל תשתי. פשוט כך. ואין כ"כ מה לומר, מלבד שהיתה הנאה צרופה, וסיום מקסים ליום עמוס. להתראות במפגשים הבאים! נדבו'ש.

shani the one

New member
אכן כן

היה ממש נחמד..מעבר למצופה (בעיני לפחות) גם אני שמחתי להכיר את כ-ו-ל-כ-ם!! עכשיו אני מרגישה קרובה יותר אחרי ההכירות וההסברים...חחח

Ez sLeeP

New member
והנוכחים כמובן..

ע"פ סדר אלפביתי:
אופיר
גל
הדס
הילה
חופית
מור
נדב
נועה (נושי)
נועה (זרובבלון)
רעות
שירה (heavenishere)
שירה (Unicorn)
שלומי
שני
תומר

והנה מה שפספסתם:../images/Emo187.gif

והכוונה לאחרי שעזבנו אתכם!!! שלומי מלך המשחדים בסוכריות, אך בסוף נועה ואני עשינו זאת והשגנו את המונית הנכספת אחרי שקיללנו את כל הת"אביבים... אח היה לי מצחיק בטירוף, קצר בטירוף אבל כיף!!!!

lollapalooza

New member
חחחחחח

הכיף האמיתי אכן החל כשנפרדו דרכינו. נשארנו מורי, נועה, שלומי ואנוכי. היה קורע בטירוף. (יש גם תמונות) שלומי שיגע את האישה בתחנה (תמונה שלה תגיע גם כן), קישקש על כל מה שראה בדרך (נדב, הוא משחית את הסביבה
) קפץ לכביש לתפוס מוניות (ובגלל זה לא הצלחנו לתפוס מונית עד שהחבאנו אותו). חיכינו מאה שנה בערך למונית ובדרך עשינו טיול סביב תחנת הרכבת (כדי להגיע בדיוק למקום בו היינו בהתחלה... הדס הגאון...) וגם גילינו שצביון מתחבא אצל מורי בבית. המפגש עצמו היה כיפי אבל קצר. בפעם הבאה אני רוצה מפגש ארוך
ואתם אנשים באמת באמת מקסימים. (גל, אתה בנאדם מצחיק לאללה.) מי שלא אכל מהסופגניות
של נועה הפסיד. זהו. תמונות יהיו ברגע שאני אפתח אותן. ד"א אתם זריזים- אני הגעתי רק לפני איזה רבע שעה הביתה

חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo187.gif

חחחחחח האישה בתחנה הייתה קרועה בנפשה!!!! ואני אכלתי סופגניה אחרי שתומר הכריח אותי וקשר לי את הידיים חוצפן!! אבל אני עדיין מתה עלייך!!!!!!!!!!!

שכחתן את הדבר העיקרי!!

הוא דרך על חרא, מרח אותו על הספסל בתחנה ואח"כ ריסס את האוטובוס בדאורדורנט (או איך שלא כותבים את זה:]) חח והיה באמת מצחיק עם האישה:] מיס משטרת ישראל
עצור בטרם תעבור היה מצחיק.. אה כן ורק שתדעו שצביון היה איתנו ..בנפשו. אחרי שהוא התגלה בתור קונדום מנופח אבל התפוצצ..(מהרוח?!:p) והבלונים ששלומי ניסה לנפח גם היו אמורים להיות צביון אבל בסופו של דבר גילינו שהוא ברח לבית של מור:O

מיטקין

New member
נדב אני מאוכזב ממך...../images/Emo7.gif

שכחת אותיייייייי אוי אוי אוי זה עשה לי חררא... טוף לא אוהבים אותי...

Ez sLeeP

New member
טימו'ששששלה!!

אני מאשים את תומר. ועוד אמרתי לו, שאני במצב לא הגיוני, כולי עייף (ועדיין לא הלכתי לישון!) ושיבדוק מי חסר. אמרתי לו שאני אאשים אותו אם הוא שכח מישהו. אז זהו, תומר אשם. ואני מתנצל בשמו.

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

עוד האשמה אחת שאתה מאשים אותי אני אבוא עד חיפה ואספר אותך באופן לא סימטרי אתה היית המארגן של המפגש - קח אחריות
איך אתה מנהל פורום אם אתה רק זורק אחריות על אנשים אחרים??? טימוש אתה יודע שזאת אל אשמתי ואני לא אשם זה הכל נדבוש

lollapalooza

New member
תומר

הייתי יכולה להציע לך לשלוח את הילה שתשרוף לו את השיער... אבל אני לא אעשה את זה כי אני בעד הארוך.

Ez sLeeP

New member
אמרתי או לא אמרתי שאאשים אותך?

זה גמול על כל ההזנחה הקרדיאנטלית.

../images/Emo7.gifזאת אשמתי שאני כה סנילי../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif

הרי ידוע שזאת לא אשמתי ואני לא אשם

Principesa Reut

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני עדיין בהיי מכמה שכולכם מושלמים
היה לי מממממששששש כיף
(וזה למרות שהאדמתי והתחבאתי מתחת לסווטשירט של רזיה בהתחלה -
) ממש הצטערתי שהייתי צריכה ללכת מוקדם
אבל היה מדהים
(נדבוש - אני מאוהבת בך קשות
ואפילו הסכמת לקרוא לי רעותי, אז בכלללל
מצטערת על ה27... ולא מדברים על זה
)

אווווווף../images/Emo93.gif

נשמע כי ביליתם נהדר... תמיד כשיש משהו כזה צצים לי דברים אחרים!!

למעלה