פלאטופ

bery18

New member
בעניין פלאטופים

כל מה שתגיד ראה וקדש המפרו מאובטחת, נוכחתי לדעתי כבר כמה הוא חרא ולגבי הצרצר, יש לי בנדוד שהוא קצין אמל"ח, אז זה שטויות בשבילו כל הצעצועים האלה

tolko

New member
והא"א שבצרצר הוא סמוי כן?

כי זה יהיה מאוד משעשע אם הוא גלוי ויש לך בנוסף את הציין :] אל תדאג אתם תקבלו אחלה ציינים של ITL ובכלל לא בטוח שתצטרך פנס על הנשק, הרי אצלכם לכל לוחם יש עדי על הקסדה :]

bery18

New member
כן הוא סמוי.

אנחנו עוד מעט מקבלים את הנעל קולומביה, מכיר ? אח שלי אמר שזאת חרא נעל

tolko

New member
תגיד תודה שאתם כבר לא מקבלים פלדיום

ולא לא מכיר האמת...

yardenj

New member
הפלדיום זה לסוף מסלול בתור נעל

מנהלתית,במסלול בסוף מכין נעל הרים טובה,פעם היו מקבלים גרמונט,בפעם האחרונה שאני בדקתי קיבלו רייכלר...

alones20

New member
אני מכיר

דווקא נעל ממש איכותית, גם אנחנו קיבלנו אותה, היא גם יקרה מאוד

hell razor

New member
כמה מסילות במתפסים? 6? 8?

אתה או נשק או מקומבן או ביחידה מקומבנת. או שהנשק לא שלך.

tolko

New member
6, אין מסילת X8

והוא אכן ביחידה מקומבנת למרות שלפי סוג האמצעים אני בספק אם יחידתו עובדת איתם. לדעתי תמונה של נשק של מישהו אחר...

hell razor

New member
תתפלא,ראיתי גם 8.

חוץ מזה שכל המתפסים האוניברסליים האלה הם יחסית כבדים והם שוס רק עם יש לך ידית הסתערות(כי אם לא,זה סתם בלאי).

tolko

New member
קשה לי להאמין שראית X8...

בכל מקרה זה דווקא דבר מאוד נחמד. זה טוב גם לפנסים וציינים (כי זה מאפשר חיבור שלהם ללא מתאם וגם קרבה יותר גדולה ליד ולכן הפעלה נוחה יותר). שתדע לך שמשרד הבטחון משתמש בשני אמצעים לנשק - מתפסי X6 ואופק 3 (שזה מתאם כזה לפנס שהופך לידית הסתערות), אז כנראה שזה לא כזה מיותר...

hell razor

New member
מיותר? ברור שלא.

זה כן מיותר שאין ידית הסתערות.לטעמי לפחות.נסה להיכנס למצב בלי הידית.זה ממש לא נוח. אופק 3- זה הידית המתקפלת? שהוא הופך לידית הסתערות אז הפנס נהיה אנכי או הוא ממשיך להיות אופקי?

tolko

New member
כן זה זה

שמע ידית הסתערות זה עניין של העדפה. לדעתי זה יותר טוב ללש"ב אבל לשטח פתוח זה לא כזה שוס (תנסה לירות איתה פעם ממצב שכיבה, לא כל כך נוח)

hell razor

New member
גם נכון

בעניין האופק 3-מה קורה לפנס כשמשתמשים בידית הסתערות?

tolko

New member
האמת שבחיים לא השתמשתי בזה אז אני

לא ממש יודע

IrIsH BaBe

New member
טוב

שאנלא אשים פה את הנשק שאיתו אני מסתערת בחמל וחוץ מזה, אתה צעיר מת

למעלה