פי וי סי

hjkhkj

New member
פי וי סי

מישהו אולי יודע היכן אני יכולה להשיג את החומר המצוין הזה, ועד כמה הוא יהיה מתאים ליצירת כורסה למשל?

LeonardoDV

New member
PVC זה שם להרבה

וואריאציות לאותו החומר, תהי יותר ספציפית, איזה PVC? יש מוטות, לוחות, לוחות מוקצפים, צינורות קשיחים וצינורות רכים ושרשוריים. כשתעני לעצמך קחי לידיך אותק מעודכן של דפי זהב ותתחילי לחפש. עוד אופציה היא להיתקשר או לגשת לסדנא של המכון הטכנולוגי בחולון ולהתייעץ עם קובי.

מתאים להכל..

החומר מתאים כמובן גם לכורסא,אם תשלחי אלי סקיצה של מה שאת רוצה לעשות,אוכל למקד אותך יותר לגבי החומר. אפשר לעשות כורסא מכל דבר ,אפילו מביסקוויטים.. אגב,כל סוגי הP/V/C הם מעניינים וניתן כיד הדמיון הטובה לייצר מהם המון דברים..,תלוי כמובן מה עושים,לא כל דבר ממש מעניין רק בגלל החומר שממנו הוא עשוי.לעצב פירושו לתת צורה חדשה לדבר מה,בעזרת חומר כזה,אולי ניתן לשבור את הצורה הסטנדרטית של כורסא ולעשות משהו מעניין ביותר. נשמח לראות מה יוצא.. יפעת שגב

miku

New member
PVC

רק לידיעה כללית החומר
" המצויין"
הזה הוא אחד הרעילים ביותר שיש, ואפשר לקרוא על זה בכל אתר סביבתי. אם תכנס/י לגרינפיס ותחפש/י PVC תבינ/י על מה אני מדברת. החומר מסוכן בכל אופן שימוש ייצור ועיבוד. גם אחרי העיבוד הוא נשאר מסוכן. אם את/ה סטודנט ועובד/ת ישירות עם החומר, העצה הראשונה היא להפסיק ומיד, ולמצוא תחליפים. (אם את/ה מתעקש/ת אז רק עם מסכה נגד כלורינים). מדינת ישראל חתומה על אמנה בינלאומית שמורה על איסור להשתמש ב PVC, עד עוד כשנתיים בערך(לא לתפוס אותי במילה לגבי התאריך), העולם המתוקן ובתקווה גם אנחנו אחריו נפסיק להשתמש בPVC. את/ה מעצב/ת תמצא/י פתרונות חכמים בלי לפגוע בסביבה ובמשתמשים העתידיים. בהצלחה. Miku

למעלה