פי גלילות --- הנס

kasibaba

New member
פי גלילות --- הנס

נס גלוי מהשמיים התרחש בפי גלילות האם יש אנשים שראו זאת עזבו הגדרות של טלביזיה על אפקט הנזק שכמעט נגרם עזבו שזה היה סולר ולא שום דבר אחר שרמת התחכום עולה ועולה הריי ברור היה לכול שצריך להעביר או לטפל בצורה אחרת וברור שכסף מחליט לנו החלטות ולא אנשים התערבות קטנה של בורא עולם שמזהיר ורק מזהיר שנתעורר שלא יעלה לנו בדם ערבים עושים פיגועים ??? מתי פחדנו פעם מערבים ??? הם רק כלי בידים של היוצר והפיגועים הם לנו שנאחד שנהיה העם היחיד כמה הבהרות צריכים יהודים בגולה להבין שהמקום של יהודים זה כאן אבל לא רק להיות כאן אלה לדעת שאתה כאן ויש יהודים נוספים סביבך מה אני נותן ועושה למען מה אני משפר במראה הסביבה איכות הסביבה לא איך אני מרויח יותר לא לעבור על גשר כול יום בלי לדעת של שמו של מי הגשר הוקם לא לראות את השמש ולהגיד תודה לצייר שצייר את השמש לכן אנשים נלקחים נמחקים נעלמים והם כבר לא כאן הניצחון הוא אחדות לא שינאה כולנו יהודים ילדי תורה גם אם לא לומדים תורה החיים ובחיים שלנו יש תורה יש שפע ויש עוני ושמחה לאן הלכה השמחה חדשות שמשדרות שנאה אומנים שלועסים קמח שנטחן עד דק אומרים ב TV שאין שום מאפיה במדינה וזה רק מעיד על חוסר בתיקשורת בתקשורת העיניין הוא רק להביט להתעורר לא לחזור בתשובה אבל בהחלט לשפר עצמך כי אם עצמך היה מושלם המציאות לא היתה כול כך קשה לא אכפת לי מכם כלל אנשי כסף ומספרים אכפת לי מהילדים שלכם לעולם שהם גדלים ולפעמים גם מתים מי יחנך אותם כשתעלמו מי יתן להם גפרורים בחושך היומי שלנו בורא יעזור רק אם נשתדל !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ספטמבר היה רק אזהרה שנתעורר
לא לשכוח אין יאוש בעולם אם זה מעניין עד כאן כתוב משהו [email protected]

למעלה