פיתרון תעלומת מספרי פלייליסט 2.12.07;

chen1litvak

New member
פיתרון תעלומת מספרי פלייליסט 2.12.07;

פיענחתי מה אומרים המספרים,כעבור יותר מחודש הצלחתי להבין את זה! המספרים זה בעצם מספר הסריג ששילה שמה בו את ה'קפו'
! [ולאלו שלא מנגנים ואין להם שמץ מה זה קפו; קפו זה הגשר ששילה מרכיבה על הסריג (אני לא הולכת להסביר מה זה סריג!) ועל ידי הרכבתו של הקפו משתנה סולם הנגינה,וכך גם סולם השירה. (אם משהו בהגדרה לא נכון,תתמודדו.)] למה נזכרתי בזה אתמול ב4 לפנות בוקר אני לא יודעת,אבל הצלחתי לוודא את זה יש לי הקלטה של שילה מבצעת מספר שירים מאותה הופעה והיא אכן שמה את הקפו בסריגים הכתובים בפלייליסט. אז רק רציתי להיות גאה בעצמי,וסליחה על ביזבוז זמנכם המבוזבז. (רביעי שילה!
)

reiya

New member
הוו נחמד לדעת:]

אולי תפרסמי שנדע גם אנחנו איפה לשים את הקאפו? <כן,כן,אנחנו עצלנים לבדוק לבד.>

chen1litvak

New member
השיחה שכוללת את הפלייליסט נמצאת בעמוד השני

(לפי מה שאני זוכרת) ד"א,אתמול כשחזרתי לשיחה לראות אם כתבתי את כל המספרים נכונים שמתי לב שבתאריך כתבתי בטעות 12.2,אז לא לחשוש,עדיין מדובר על ה2.12 ולעצלנים שאין להם כוח לעבור עמוד; 3 פרח קיר 5 בוא כמו אורח 1 הרגע 1 העיר הגדולה 1 לך -------------------- 3 כורש 1 רק לנו 3 לונדון 2 שמה עליך זין 2 מטומטמת -------------------- 1 ים של דמעות 2 מה יהיה 8 שימו לב 1 לעורך התוכנית 1 איזה זהב - יום אחד - אדם חופשי -------------------- 2 אמא 2 טוצ'קה

reiya

New member
אם אין לנו כח לבדוק,

נראה לך שיהיה לנו כח לעבור עמוד?:p תודה לך.

למעלה