פיתרון לכאבי גב

mirisaar1

New member
פיתרון לכאבי גב

ללא מרפא, לאחר ניתוח הגב תוקן אך הכאבים לא...מחפשת התעמלות מחזקת שרירים מאוד וטיפול מקל כאב. לא סיני כי לא עזר ולא עיסוי רגיל...

yoelnd

New member
הרבה סבלנות ......

היי
קשה לענות מפאת חוסר פרטים כמו: לפני כמה זמן הניתוח, איפה בגב, מה הכוונה "תוקן"? גיל? עיסוק? ועוד.......
ממליץ כיוונים עיקריים: הדבקות בקינזיו-טייפ ובשילוב תרפיית מגע עדינה כגון: דורון ברוייס וכד'. ואולי קצת עבודה עם לייזר רך.
ניתן לנסות לקחת R81 הומאופטי לכאבים. (כמו אוטפלגין נוזלי רק בהומאופטיה.....).

ובכל מקרה לפנות למטפל רב תחומי ורק אחרי ראיון עומק מקיף לתת לך תוכנית אינדוודואלית.

בהצלחה!

mirisaar1

New member
נשמע שיש כמה דברים שלא הכרתי

אם אתה מכיר מומחה או מטפל כזה אשמח לשמוע. שלח לי מסר.

ינוקא1

New member
צי גונג , פלנדקרייז , אלכסנדר , פילאטיס

שיטת מאיר שניידר , ועוד.

mirisaar1

New member
על אלכסנדר

סיפרו לי מזמן ואיני מוצאת מדריך במודיעין, או מכבים או רעות או אפילו שוהם...פילאטיס מגרה את המקומות הכואבים ודורש התכופפיות שאיני יכולה.

ינוקא1

New member
השיטה פחות

משנה.
משנה שיהיה לך מדריך טוב שיתאים עבורך אישית את מה שאת כן יכולה לעשות.

אני באופן כללי מחזיק יותר מצ'י גונג ופלנדקרייז מאשר משיטת אלכסנדר , אבל הכל תלוי במדריך.

michaelgor

New member
עבודה משותפת של מטפל ומטופל

במקרים כאלו חשוב לזכור שהצלחת הטיפול תלויה בעבודה משותפת של מטפל ומטופל. יש הרבה תרגילים לחיזוק והגמשת שרירים. שיטת פלדנקרייז ותרגילי יוגה מיוחדים לגב נחשבים כמוצלחים ביותר. ישנם גם מדריכים בחדרי כושר שיודעים להתאים תרגילים מיוחדים לאנשים עם כאבי גב.
במגביל אני ממליץ גם לעשות טיפולים. עיסוי רגיל לא יעזור. אתה צריך עיסוי רפואי שמכוון לטיפול בבעיה ולא לתת רק הרגשה טובה.

בהצלחה

קרניוסקרל

שיטת טיפול בה חשים את תנודת נוזל המוח ודרכו משחררים מתחים בגוף.
הטיפול משחרר מתח ברקמות החל מחוט השדרה, קרומי המוח העוטפים אותו ושאר הרקמות.
מומלץ מאוד בכל כאבי גב וגם לאחר ניתוחים והתערבות.

קרניו סקראל וטיפול רגשי

הקרניו סקראל כי זה מגע עדין ועמוק שעושה פלאים בעיקר לטראומה של הגוף לא מצליח להרפות ממנה.
הטיפול הרגשי הוא כדי להבין את שורש הבעיה...ניסת כבר הרבה פתרונות לכאורה יעילים אך הכאב לא מרפה...ואת צריכה להבין מה הוא בא להגיד ובעיקר איך את מרפה ממנו.
בהצלחה!

0 אור 0

New member
שילוב של פעילות מאוזנת ועיסוי רפואי

ובשני הדברים חשוב מי המטפל/המורה יותר מאשר השיטה,
אני מכירה מעסים שקוראים לעצמם מעסים רפואיים (שלא לדבר על אלו שבכלל יודעים רק ללטף אולחילופין לתקוע אצבעות ולהכאיב) ולא יעזרו לך בכלל, אני מכירה מעסים שישנו לך את החיים במגע - זה לא איזה קסם שנולדים אתו, אלא הרבה מאד למידה, העמקה והתמחות בנושא של השרירים ושיקומם.
גם בפעילות גופנית - אני יכולה להגיד לך יוגה או פילאטיס או צי' גונג ועוד ובכולם תמצאי מורים של חדר כושר שלא ידעו לעבוד ולהדריך אותך אישית למה שאת צריכה, אבל מורים אחרים ידייקו אתך לרמה שתציל ואתך לכל החיים.

עוז46

New member
פיתרון לכאבי הגב שלך

אין לי.
מזמין אותך להפגש,
לאחר בדיקה מקיפה יכול להיות שאוכל להקל,
זה לא יהיה תרופת פלא, ולא הוקוס פוקוס.
עבודה רבה בעזרת שמנים ותירגול, חיזוק ושיחרור במקומות הנכונים..
אני לא יודע למה הכוונה עיסוי רגיל, כי אני מכיר לפחות עשרים שיטות של עיסוי רגיל,
בכל מקרא ,כנראה את זקוקה לעיסוי רפואי, את הטכניקה את יכולה לבחור, לפי הרגשתך מה מתאים לך.
גם תרגילי חיזוק יכולים לבוא בהדרגה ולפי יכולות גופך. המגוון לפעילות גופנית הוא רב, ונוכל למצוא את המתאים לך.
מאחל לך בהצלחה ורפואה שלמה.

למעלה